Първоначално изпратено от terziеv
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Last edited by frei1974; 11.02.2021, 12:05.
- 1 like
-
Първоначално изпратено от frei1974 Разгледай мнение
Empower Clinics Inc канадска компания. Здравни грижи и Ковид тестове.Държа я от два месеца.Страхотен изп.директор.Много нови договори.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеГледах кои по-малки компании се занимават с ковидиотщини и TGLVY изглежда много интересно. Ръкавици и маски, а се продава на цена бонбон. Няма я директно на NYSE, но все пай. Ако някой има поглед към Азия.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Как няма да е спам, когато тукашните гаулайтери ачик си казват, че изобщо нямат намерение да обсъждат конкретни компании. Което като се замислиш е толкова тъпо, че чак забавно.
Единият даже измисли, че законът го ограничавал да говори за конкретни компании в САЩ!!!!
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mr.Gekko Разгледай мнение
Доколкото знам в определени щати марихуаната ще се легализира. Може този път reddit героите да правят смислена стъпка
Съгласен съм за форума - 90 процента спам
Единият даже измисли, че законът го ограничавал да говори за конкретни компании в САЩ!!!!
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
В повечето щати вече е легализирана.Тепърва ще има много хляб в компании занимаващи се с марихуана.Давам ти жокер само.Аз лично от такава една компания изкарах доста пари.В момента инвестирам изцяло във фармации и канабис компании.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mr.Gekko Разгледай мнение
Доколкото знам в определени щати марихуаната ще се легализира. Може този път reddit героите да правят смислена стъпка
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
май reddit героите. Тук само простотии се говорят и за разни умрели акции и лични нападки и клюки, а нищо съществено и полезно не се казва нито се отговаря на въпроси. По-безсмислен и скучен форум не бях виждала
Last edited by mr.Gekko; 11.02.2021, 09:20.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениедобавка: ма айде кажи какво имаш в пенсионния.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mr.Gekko Разгледай мнениеПитам се същото за SNDL
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Eпа, нормално. Ти все чекаше някой сур, обясняваше как няма да държиш и продаваше хартиите без време.
... и моя пасивният е на по-голям плюс от активния. Пасивният обаче е от април, а активният от 2019-та.
====
То накрая ще се окаже, че най-надцененото нещо в момента не са акциите, а доларите. Искат сите да ни направят мелеонери.
добавка: ма айде кажи какво имаш в пенсионния.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Така и не разбрах на М. Йорданов колко са му акциите в APT.
Само не разбирам защо в клипчето го няма злодеят Путин, който да им сваля маските.
И пак - CDC recommends double masks to help protect against COVID-19Last edited by terziеv; 11.02.2021, 01:02.
Коментар
�
Коментар