IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Айде смениха плочата баш като се нахендриг на нафтата и не успях да я разкарам заради почивните дни. Сега си потъва пред очите ми и аз съм безсилна.

"The OPEC+ decision, perhaps nudged along by increasing Iranian production heading to China, probably means we have seen the best of the oil rally now for the next few months," Jeffrey Halley of brokerage OANDA said.

Коментар

• На какво се базират прогнозите ви, че нафтата ще расте още (освен на изявления от анализатори). Гледам са решили да копат и да държат цените ниски.

Коментар

• Днес щеше да е поредният скучен ден - пак рекорди, пак гавра с кешовиците... обаче се случи нещо интересно. Роснефт не отразиха скока на нафтата.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

не разбрах. Защо дълъг вальор? Вчера я взех. Не се ли брои следващия работен ден?
          Брой почивните за работни - парите никога не спят

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
            Имаш дълъг Вальор, плащаш 5 дни, ако имаш заем
            не разбрах. Защо дълъг вальор? Вчера я взех. Не се ли брои следващия работен ден?

Коментар

• Имаш дълъг Вальор, плащаш 5 дни, ако имаш заем

Коментар

• хехе, нафтата расте ама датската борса е затворена и не мога да я продам. Чак вторник ще мога, а до тогава я камилата я камиларя. Дано само не ме накарат да плащам 3 нощувки вместо една че ще ми излезе бая соленко с тоя х12 гиъринг.

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
                  Как е почивното време в Сащ. Петък 02.април почивен ли е ? Отваряне вторник 06.април , правилно ли е ?
                  само петък е неработен за борсите в сащ
                  понеделника си е нормален ден, а в европа почиват
                  “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Как е почивното време в Сащ. Петък 02.април почивен ли е ? Отваряне вторник 06.април , правилно ли е ?

Коментар

• Това кешът вече съвсем даде фира. С тия скокове всеки ден, постоянно трябва да дърпам от марджина, за да го държа на ~20%.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
                        Малее деа и нафтата. Егати и движенията
                        Движения като движения,след силната съпротивата на $68, която две поредни години не може да бъде пробита а,именно през 2019,2020 ще се разходи да провери подкрепата на $52,като преди това може да се помота около $57.Това е техническата картинка.
                        "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Малее деа и нафтата. Егати и движенията

Коментар

• Първоначално изпратено от pantaleev Разгледай мнение
                            А и икономиката в момента не цъфти и да вързва. На кой му се работи вече. Това е демоде . С това раздаване на пари и помощи доста сериозно вредят на малките бизнеси. Навсякъде се търсят ниско платени работници, но никой не му се работи за стотинки ( с които нищо не може да си купи вече ).
                            Това е добре за момента. Ако не се движим, вирусът няма да ни забележи и ще си тръгне от тука от скука.
                            Общо взето това е надиграване по адаптивност. Да речем, че вирусът се адаптира с една мутация на седмица.
                            Теоретично, ние хората бихме могли да се адаптираме още по-бързо. Можем всеки ден да си променяме поведението, в няколко добре тренирани режима, както се обличаме според времето. Всъщност на нас не ни е проблемът да си сменяме поведението. Проблемът е да го пазим за 2 седмици. За което вече си плащаме втора година.
                            За да спестиш седмицата, прецакваш годината. Ето това е да си скъп на триците, евтин на житото.
                            Last edited by jori; 31.03.2021, 21:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                              Панталеев, я дай, моля, 5-6 компании, от които си доволен в качеството на клиент. Реален бизнес, не онлайн шитни.
                              аз съм доволна от всички, които съм купила евтино, и съм продала скъпо. Включително и Nikola )))))))

Коментар

• Панталеев, я дай, моля, 5-6 компании, от които си доволен в качеството на клиент. Реален бизнес, не онлайн шитни.

Коментар

Working...
                                X