IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от jujo_si Разгледай мнение

Може да видиш VET CPG или OXY която и да си избереш няма да е грешка. Когато петрола спре да скача трябва да продадеш всичко и да инвестираш в технологични - това ще е след година две
    Хахахахха, остър завой напред, а ти си с кофти гуми. Няма лошо. Нека повече има да горят пари в техове, че инак инфлацият ще ни погуби ептен.

....

Иначе Рубис не е да става става, ама е европейска и бая ликвидна в Париж. Гоглите и аз съм яко вътре, от 8 още. Вече обаче продавам колци. Дивидентът ми покри половината позиция вече. Искам 2020 bulkers, ама е мъка да ги купиш в евро, няма ликвидност никаква. Танкери също са на далавера, даже и контейнерите, напр. Зим. При последните обаче трябва много внимателно да ги следиш, че играят зверски.
    Last edited by terziеv; 27.05.2022, 18:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
      Какво мислите за новия данък който британците въвеждат върху петролните компании?
      Аз имам шел и бп, вчера се ядосах от новината и си продадох половината БП, като мисля да ги заменя с Ени или Екунор...
      Преди време "terziev" ми беше дал идея за петробраз, което за момента се представя прилично в портфолиото ми най-вече с дивидента и благодаря..
      Новия данък ще доведе до изнасяне на печалби от UK, изнасяне на бизнес, рязане на инвестиции. Пълни малоумници. Правилно си направил че си продал.
      Тотал е страхотна фирма, дивидент 6%, като ЕУ фирма не плашаш данъци на печалби и дивидент, фирмата е добра за дългосрочно, много е инертна, едвам скача въпреки че печалбите й бяха умопомрачителни. Данъка от UK обаче може да го видим много скоро и в Франция

Може да видиш VET CPG или OXY която и да си избереш няма да е грешка. Когато петрола спре да скача трябва да продадеш всичко и да инвестираш в технологични - това ще е след година две
      Last edited by jujo_si; 27.05.2022, 16:31.

Коментар

• Разгледах Рубиз, интересни са, ама високите цени може да им ударят маржовете кофти..
        Споделете някоя въглищна да погледана в момента имам Golden Ocean и BHP
        За Тотал - те ще са най ударени от новия данък според мен
        Click image for larger version

Name:	oil uk.png
Views:	2
Size:	6.6 КБ
ID:	3928077
        Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
          Какво мислите за новия данък който британците въвеждат върху петролните компании?
          Аз имам шел и бп, вчера се ядосах от новината и си продадох половината БП, като мисля да ги заменя с Ени или Екунор...
          Преди време "terziev" ми беше дал идея за петробраз, което за момента се представя прилично в портфолиото ми най-вече с дивидента и благодаря..
          Хвърли едно око и на Тотал.

Коментар

• Aко все още нямаш въглища, купувай. Не забравяй, че при бразилките и англичанките имаме само едни пикливи 5% данък дивидент да плащаме. Иначе и Rubis не са на лоша цена, ако те влече Европата.

Коментар

• Какво мислите за новия данък който британците въвеждат върху петролните компании?

Коментар

• Рецесия нерецесия нещата просто ги НЯМА. Това не са ти маратонки или приложение за телефон. Ти лично колко души познаваш, които наистина работят и колко, които имитират работа. Помисли за съотношението. Поглъщате безкритично глупостите по телевизора и после все изненадани.

Бидон и Ко нищо не могат да направят. Надценяваш влиянието им.

Коментар

• X и CLF изглеждат добре, но при една все по-неизбежна рецесия ми се струва, че ще са първите, които ще спихнат.

Да не говорим, че Бай Дън напира да ревизира митата на бай Тръмп и положението съвсем да се оплете.
                  Last edited by BigGun; 27.05.2022, 01:12.

Коментар

• Cleveland Cliffs

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                      Лесните кинти от gme вече ги прибрахме. Не вдявам защо искаш да се мъчиш за едни евентуални 30тина %, а не заложиш на гарантираното. Вземи x или кълъфите и си свиркай.

байдъвей, crk мина 19. Бафмаааму, даже аз не очаквах. Явно почват да взимат завоя.
                      калъфите кой са

Коментар

• Лесните кинти от gme вече ги прибрахме. Не вдявам защо искаш да се мъчиш за едни евентуални 30тина %, а не заложиш на гарантираното. Вземи x или кълъфите и си свиркай.

байдъвей, crk мина 19. Бафмаааму, даже аз не очаквах. Явно почват да взимат завоя.
                        Last edited by terziеv; 26.05.2022, 16:53.

Коментар

• Здравейте има ли някой който да играе на риск и хазарт с GME, GME скочи 30% вчера, другата седмица има ER, 2 положителни новини са че влиза в крипто и NFT и че ще правят сплит 1:3, това може би е стартирало покачване което може да се превърне в мания. Шорт интереса в GME е 24% и може да има шорт скуийз. Какво мислите? Дали да не рискувам там едни 1000$?

Коментар

• Хайде пак. BTFD! Не тех шитните естествено.

Коментар

• Хубав ден. Разкарах еврошума.

Коментар

• Вече не гласувам, с моите мизерни бройки и няма никакъв смисъл.

Коментар

Working...
                                X