IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нефтените растат от 2г вече, време е за почивка. После пак. Нищо чудно сега златарите да тръгнат да наваксват

Коментар

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение

В нафтата стана пренаселено. Може и да греша, но временно ще вървят надолу. Гледам ,че почти всички големи имена имат прогноза за понижение в EPS за следващото тримесечие
      Да обявиш нафтата за пренаселено е меко казано странно. По-твърдо казано - пълни глупости.

less than 3% of the S&P 500
      echnology is around 25%.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
        Кво му беше интересното. Разгром при крипто лайната, което доведе до разпродажби за покриване на загубите. Който досега не е накупил нафта, и сега не го е направил.
        В нафтата стана пренаселено. Може и да греша, но временно ще вървят надолу. Гледам ,че почти всички големи имена имат прогноза за понижение в EPS за следващото тримесечие

Коментар

• Кво му беше интересното. Разгром при крипто лайната, което доведе до разпродажби за покриване на загубите. Който досега не е накупил нафта, и сега не го е направил.

Коментар

• Днес толкова интересен ден, а тук в темата никакви идеи. Или всички са притаили дъх в очакване на отчета за CPI-то утре и крипто драмата днес.
            Last edited by pantaleev; 10.11.2022, 02:53.

Коментар

• тука доста еврейски измамници се бяха навъдили

мишо илиев равновесие джей зи хахото пипбел

ама нещо изчезнаха тия еврейски измамници

хяхяхяхххях

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                А на кои си пуснал габаритите?
                ти ли ми святка вчера на магистралата ... . хяхяххяхяххяхях
                Last edited by RUBLA; 10.11.2022, 10:01. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                  между другото днес пуснах дълги на фейсбука . щото по еврейските новини се появи негативна новина за фейсбука . и глей фейсбука фърчи нагоре
                  А на кои си пуснал габаритите?

Коментар

• не знам дали сте разбрали

ама аз го разбрах

новият двигател на икономиката е министър председателя на Ханглия или така наречената англия

слонът моя приятел

Индия – новият двигател на световната икономика?

Коментар

• между другото днес пуснах дълги на фейсбука . щото по еврейските новини се появи негативна новина за фейсбука . и глей фейсбука фърчи нагоре

Коментар

• много съм доволен да ви кажа

Архитектът сваля така нарачения Фейцбук от свещеното 358

и Цукърбърг уволнява 11000 парчета от фирмичката .

Казва че направил грешки с пандемията и така нататък и така нататък . Измислици премислици

А на всички е ясно че фейцбук е една графика и манипулация на алгоритми

я да видим кой манипулира алгоритмите

Last edited by the architect; 09.11.2022, 19:31.

Коментар

• Преди много години първият ми брокер реши че те вече търговия с акции няма да предлагат и си спомням че решението което ми предложиха е да си затворя двете компании и да си отворя нови позиции само че в СФД-та! Защото както се изрази един младеж "То било същото".

Направиха ми услуга защото от този момент натам търся винаги вариант да няма брокер при който да седят акциите. Тотал преди няколко години си смениха къстодиал мениджъра от БНП на Сосиете - ама акциите като са на мое име нямаше ядове.

Дори и с Интерактив който се водят големи ми е нервно да стоя с холд позиция в Ново Нордиск - един път да се акумулира достатъчна сума и директно ги прехвърлям в Компютър Шеръс да си седят там. Затова и златото ми е физическо и виси в каса, а не разните му там "сертификати" и етериума е на студен портфейл.

Трява да споделиш как ги намираш подобни компании като тези EPD,ET, MPLX?

Коментар

• Изритват ме от единия брокер, защото им става сложно да събират данъците за lp дружествата. А това ми е над 1/3 от портфейла сигурно. ЕТ, EPD, PAA, MPLX...

Както винаги съм отбелязвал - самата спекула е най-лесната част.

Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                            Главните проблеми са - лъжлива информация (всички канадци и гърци например), санкции/ограничения/груби правителствени намеси/курави политики на брокера/данъци.
                            ...

Котера (CTRA) и METC пак са за купуване... даже от шитня като HOOD може да се изкарат бързи пари.
                            Last edited by terziеv; 08.11.2022, 21:48.

Коментар

• Терзо за какво ДДС става дума? Някъкви специални инструменти ли?

Коментар

• Starting 01/01/2023, additional requirements include a new 10% withholding tax on distributions and 10% withholding tax on proceeds from partnership securities.

...
                                Due to this new regulation, we have made the difficult decision to restrict trading in these underlyings for any foreign account holders at tastyworks. In early 2023, these underlying symbols will be set to closing only on our platforms.
                                А може ли един надарен слон да ги посети!!! Това си е баш ДДС.

Май изобщо ще намаляваме сумата в акаунтите.
                                Last edited by terziеv; 08.11.2022, 10:47.

Коментар

Working...
                                X