IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
    Утре е петък. Кой ли ще фалира?
    Не знам, но се чудя дали съм купил RIO, щото от суеверие не искам да си отворя акаунта, особено на две уискита с кайсиеви ядки. Ще объркам секюрити кода и ще си еве ма...та

Коментар

• Утре е петък. Кой ли ще фалира?

Коментар

Това е свирено. Да гледаме напред. Към следващия фалит.

Аз се оглеждам за заместник на Унилевер в портфейла, но нещо не откривам. Такива кежави дивиденти ме не устройват.
        Слагам на Бразилия - IBZL. Така леeeко се попрепълвам с VALE и Petrobras, но това са рисковете на индексите. Така и не намерих JBS от ЕС с добра ликвидност.

Коментар

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение

Не, това е Правило 6: Dont fight the FED /less valid than rule 1/

Rule 1: Trend is your friend, dont fight the tape
          Marty Zweig

ФЕД ще клекне, ако банките продължат да се суркат, неслучайно пазарът дисконтира сваляне на лихвата още тази година
          Ами ако това суркане е било в сметката сложено на Феда,хм?

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Никога не залагай срещу Федералния резерв на Щатите.Правило номер 1.
            Не, това е Правило 6: Dont fight the FED /less valid than rule 1/

Rule 1: Trend is your friend, dont fight the tape
            Marty Zweig

ФЕД ще клекне, ако банките продължат да се суркат, неслучайно пазарът дисконтира сваляне на лихвата още тази година

Коментар

• Ако няма пари защо най-ликвидниите мega компании са нагоре след отчети.... Там са колосалните обороти... а в малките компании се търгува по по-различен начин, но няма какво да ви обяснявам.... Тези с най-големите пари 3,5% лихва ги устройва очевидно. Смятам че 4400 до края на Май ще стигнем и от днес съм на 100% in. Приемам, че може и да отнеса подигравки...
              Last edited by desperado; 04.05.2023, 23:53.

Коментар

Няма пари. Няма и това е. Освен това, кой от чужбина ще рискува да му откраднат парите? И от тези нива колко може да отидем нагоре? Който пък е скътал нещо, луд ли е да рискува, когато има 5% от въздуха.

Едно мощно рали, ако се случи, това ще е независимо от действителността. Освен, ако под мощно рали не се има предвид поскъпване на суровини и благородни метали.

... а metc как ги закова оня ден, не е истина.
                Това,е целта,парите да са скъпи,до оня ден бяха евтини и в изобилие..

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                  Според мен ще се формира много мощно рали независимо от икономически данни, новини, развитие на войната и отчета на Епъл,
                  Няма пари. Няма и това е. Освен това, кой от чужбина ще рискува да му откраднат парите? И от тези нива колко може да отидем нагоре? Който пък е скътал нещо, луд ли е да рискува, когато има 5% от въздуха.

Едно мощно рали, ако се случи, това ще е независимо от действителността. Освен, ако под мощно рали не се има предвид поскъпване на суровини и благородни метали.

... а metc как ги закова оня ден, не е истина.

Коментар

Според мен ще се формира много мощно рали независимо от икономически данни, новини, развитие на войната и отчета на Епъл,
                    Какво ще го предизвика? По-скоро една пързалка, но още няма катализатор, ще се намери следващите 2-3 месеца

Коментар

Никога не залагай срещу Федералния резерв на Щатите.Правило номер 1.

Коментар

• Според мен ще се формира много мощно рали независимо от икономически данни, новини, развитие на войната и отчета на Епъл,

Коментар

Умре съвсем по план. Мойш ли да повярваш, че бях сложил поръчка за късо на 6,69.

... пуснах захранка за WASH на 25. В момента е под ковид цената.
                          Оказа се, че дори песимист като мене е изненадан от бързото сур. Няма да добавям, но според мен WASH e една от най-сигурните банки сред малките. Ако нямах, бих пуснал лотарийно билетче тук.

.... колкото до другото. Според мен няма как да излязат от водовъртежа, защото запазването на долара е по-важно от всичко друго. И сега инфлацията си е безумна; ако променят курса, няма статистически шашми, които да им помогнат.

Първоначално изпратено от todorov_74 Разгледай мнение
                          А ми се ще да видя от някъде, какво се случва с депозитите в регионалните банки днес?Вярвам е страхотия?!?

Някой вижда ли го да дойде това и във велика ЕВРОПА?
                          Категорично не. ЕС-то може да си позволи хиперинфлацията. И без това никой не го бръсне за слива.

Коментар

• А ми се ще да видя от някъде, какво се случва с депозитите в регионалните банки днес?Вярвам е страхотия?!?

Някой вижда ли го да дойде това и във велика ЕВРОПА?

Коментар

• Първоначално изпратено от todorov_74 Разгледай мнение
                              Мисля че западните ни партньори са на ръба да им крашне целият пазар.Не знам как биха могли този дух да го държат само в банковата бутилка?
                              Това е целта,как иначе мислиш се приземява този тежък,тежък самолет ?

Коментар

• Мисля че западните ни партньори са на ръба да им крашне целият пазар.Не знам как биха могли този дух да го държат само в банковата бутилка?

Коментар

Working...
                                X