Първоначално изпратено от terziеv
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеТова е свирено. Да гледаме напред. Към следващия фалит.
Аз се оглеждам за заместник на Унилевер в портфейла, но нещо не откривам. Такива кежави дивиденти ме не устройват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
Не, това е Правило 6: Dont fight the FED /less valid than rule 1/
Rule 1: Trend is your friend, dont fight the tape
Marty Zweig
ФЕД ще клекне, ако банките продължат да се суркат, неслучайно пазарът дисконтира сваляне на лихвата още тази година
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Никога не залагай срещу Федералния резерв на Щатите.Правило номер 1.
Rule 1: Trend is your friend, dont fight the tape
Marty Zweig
ФЕД ще клекне, ако банките продължат да се суркат, неслучайно пазарът дисконтира сваляне на лихвата още тази година
Коментар
-
Ако няма пари защо най-ликвидниите мega компании са нагоре след отчети.... Там са колосалните обороти... а в малките компании се търгува по по-различен начин, но няма какво да ви обяснявам.... Тези с най-големите пари 3,5% лихва ги устройва очевидно. Смятам че 4400 до края на Май ще стигнем и от днес съм на 100% in. Приемам, че може и да отнеса подигравки...Last edited by desperado; 04.05.2023, 23:53.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Няма пари. Няма и това е. Освен това, кой от чужбина ще рискува да му откраднат парите? И от тези нива колко може да отидем нагоре? Който пък е скътал нещо, луд ли е да рискува, когато има 5% от въздуха.
Едно мощно рали, ако се случи, това ще е независимо от действителността. Освен, ако под мощно рали не се има предвид поскъпване на суровини и благородни метали.
... а metc как ги закова оня ден, не е истина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеСпоред мен ще се формира много мощно рали независимо от икономически данни, новини, развитие на войната и отчета на Епъл,
Едно мощно рали, ако се случи, това ще е независимо от действителността. Освен, ако под мощно рали не се има предвид поскъпване на суровини и благородни метали.
... а metc как ги закова оня ден, не е истина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеСпоред мен ще се формира много мощно рали независимо от икономически данни, новини, развитие на войната и отчета на Епъл,
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Умре съвсем по план. Мойш ли да повярваш, че бях сложил поръчка за късо на 6,69.
... пуснах захранка за WASH на 25. В момента е под ковид цената.
.... колкото до другото. Според мен няма как да излязат от водовъртежа, защото запазването на долара е по-важно от всичко друго. И сега инфлацията си е безумна; ако променят курса, няма статистически шашми, които да им помогнат.
Първоначално изпратено от todorov_74 Разгледай мнениеА ми се ще да видя от някъде, какво се случва с депозитите в регионалните банки днес?Вярвам е страхотия?!?
Някой вижда ли го да дойде това и във велика ЕВРОПА?
Коментар
-
Първоначално изпратено от todorov_74 Разгледай мнениеМисля че западните ни партньори са на ръба да им крашне целият пазар.Не знам как биха могли този дух да го държат само в банковата бутилка?
Коментар
Коментар