Преди няколко години имаше една тенденция като расте йената и падаха пазарите. Струва ми се че сега същото нещо се случва. Изглежда сякаш бая народ е продал йени и е влагал парите в акции и сега тази сделка яко се развързва и следва покриване на пожар на дълги акции и на къси йени като така движението се самоподхранва и при двата типа активи.Само така си обяснявам едновременно високата волатилност и при йената и при акциите и то не само в САЩ, но и в европа.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от RandomTrader Разгледай мнениеВсичко стана както трябва,в момента няма причина някой да е къс.Отхвърлихме даунтренда който счупихме петък,направихме нов трендлайн нагоре.Сега ще видим какво ще направим на 1642.Моя таргет за следващите няколко дена е 1660, маркетът е доста булиш мисля че сравнително лесно ще стигнем до там.
Коментар
-
Всичко стана както трябва,в момента няма причина някой да е къс.Отхвърлихме даунтренда който счупихме петък,направихме нов трендлайн нагоре.Сега ще видим какво ще направим на 1642.Моя таргет за следващите няколко дена е 1660, маркетът е доста булиш мисля че сравнително лесно ще стигнем до там.The stock market is never wrong. Traders are wrong.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеЛетим летим
RandomTrader дай някакъв update / анализ
К'во става, що литнахме така нагоре така бързо?
Коментар
-
К'ва става? Днес здраво раздрусахме крушата.
Аз купих един SPXL почти на дъното така че съм доволен.
Японците се дънят, уж щяха да печатат до безкрай сега взеха да се дърпат.
Да са живи и здрави, че да раздрусат малко пазара.
Растежа е въпрос на време, до края на седмицата пак ще вдигнем 1% нагоре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от RandomTrader Разгледай мнениеЕто го и пулбак-а който чаках.Мисля че ще продължим още малко надолу като отворим до към 1619, там има доста важен трендлайн който трябва да тестваме.Около 1620 имаме много съпорт и мисля да отворя, със стоп към 1610.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеДоларът е пробита тенекия.. Вчера много зле - да видим ребаунда какъв ще е. Очаквам 7-8 дена рали до следващата среща на ФЕД където според мен ще адресират борбата срещу високите лихви 'by all means necessary'
Коментар
-
Първоначално изпратено от RandomTrader Разгледай мнениеАз чакам за пулбак.Днес предполагам ще сме в рейндж чял ден,искаме да продължим нагоре,но прекалено много хора са лонг,трябва да се поутръска клона малко.Aко паднем до към 1620-1625 бих отворил дълга,за момента съм пас.
Коментар
Коментар