Пазара има шанс да се изръси още 3-4% набързо. - DAX на 8700 ще го чакам за да закривам късите и да накупя, особено ако еврото продължи да е толкова силно, макар че ме съмнява. На тези нива има много голяма съпротива и ако отиде над 1,39 означава че ще пробие трендлиния от 2008 година насам и тогава край с растеж при еврозоната, но американците може просто да консолидират и отново нагоре
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
michaelis
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеЕ да де,ама тука е само единият!!!както, казва анализатора по на долу
ще има bounce
малко аванта да влезнат за Коледата
http://stockcharts.com/h-sc/ui?s=$NYMO&p=D&yr=1&mn=3&dy=0&id=p79092813366
но осцилатора показва че има май още на долу
http://stockcharts.com/h-sc/ui?s=$VXO&p=D&yr=2&mn=2&dy=0&id=p98847463151
и народа не се е изплашил достатъчно. А относно за колегата анализатор това с икономика няма много общо, но както и да е, аз не разбирам уча се от грешките
Коментар
-
-
michaelis
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеЗащо и двата!!
http://charts.stocktwits.net/product...png?1386851155
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеКато ти чета расъжденията ...
Язък ти за опциите от сега са на 0.
По-добре разпродавай и с борса не се занимавай.
1во прочети 1-2 книги за икономика, валути, дълг и т.н. и след 5 години пак се пробвай
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеТо има и друга страна , като свърши новият цикъл на покачване и не сме минали
над 16 060 или 16 177 , то е ясно, търсят се къси . И това е напълно възможен
сценарий , ще си говорим другия четвъртък , до тогава проба с една дълга
от 15 740
До година аз го виждам тоя DOW на 12000 може и по на долу от 2009 до 2013 непрекъснато на горе, на тая земя има гравитация бе младеж колкото и да лети все някога се залепя за SMA200 на големите графикиLast edited by michaelis; 12.12.2013, 20:56.
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеСпоред мен ще има още изсулвания!!!Ран-хуй за нагоре!!!Хем го мисля,хем вчера се отблях!!!Та ми смля бъбреците!!!Нищо не препоръчвам!!!Само погледнете дневните и седмичните фреймове!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеСмеете се , но ако Хахо не се бъзика , бих казал че точно сега му е доста точен
таймингът , даже и аз бих купил на тия нива Дау и го обмислям в момента .
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеСмеете се , но ако Хахо не се бъзика , бих казал че точно сега му е доста точен
таймингът , даже и аз бих купил на тия нива Дау и го обмислям в момента .
в никакъв случай не казвам,че това което казва не може да стане!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеnarode moje da ste bullish, az sam si kupil PUT opzii za DOW i SP500 do godina she vidim dali 15000 she e danze ili ne s toja dalg kadeto go imat teja tapazi, te sa v bankrut i ako Kitai kakto smjatat da si obezpechat valutata sas zlato ... moje i 15 000 da e danze ama ot obratnata strana
Язък ти за опциите от сега са на 0.
По-добре разпродавай и с борса не се занимавай.
1во прочети 1-2 книги за икономика, валути, дълг и т.н. и след 5 години пак се пробвай
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеnarode moje da ste bullish, az sam si kupil PUT opzii za DOW i SP500 do godina she vidim dali 15000 she e danze ili ne s toja dalg kadeto go imat teja tapazi, te sa v bankrut i ako Kitai kakto smjatat da si obezpechat valutata sas zlato ... moje i 15 000 da e danze ama ot obratnata strana
Коментар
Коментар