Първоначално изпратено от pipbel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
michaelis
-
michaelis
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеАх, стига бе, как ще продавам?! Средната ми е под 50, пазарната над 70. А те не са обявили резултатите още. Жива набутвация ще е да затварям. Поне да удвоим първо, после ще го мислим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеопаа нешо греда с FUELa дано си продал на гапа там,че връща, а за NTWK му рекох на Кастро като му гледам графиката на тва след падания има копия и после айде пак в изходна позиция, евентуално чак на следващата изходна позиция купуаме от тях иначе ньет ....
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеОпс! Дръжте се, излитаме! Rocket fuel е на стартовата площадка +10% на премаркета!
Казах ви аз да си купите. За Критео още не минал влака.
Пипчо, тоз НетСол ще дойде избушенякДано да удвоим!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеВАРИАНТ 1 (най-вероятен)
ФЕД най-вероятно ще намалят с още 10 млрд. до 65 млрд. на месец както е по план.
Пазара ще го приеме за полужителен знак и СиП ще мине над 1850 (дето от 2 седмици не може да го мине).
ВАРИАНТ 2
ФЕД остава стимула на 75 млрд. на месец и излитаме
ВАРИАНТ 3 (много малко вероятен)
ФЕД намалява стимула със 20 млрд. до 55 млрд. на месец и се потапяме 1-2% за кратко.
Но другата седмица ще мога да направя много по точна прогноза. За сега както казах вчера сме в рейндж.
Вариант 1 - Защо да го приеме положително, грешиш, ще пада закономерно, просто няма да се срива.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеНа петрола вече се хеджирах вчера със SCO.
Ама тоя газ много ме изкушава бе, съвсем са го бомбирали и днес, гледам още над 4% и почти до 4.93$ са го докарали. Не ми се вярва много над 5 да го закарат.
Чудя се кое да подхвана че не съм го играл - дали DGAZ, дали KOLD или пък нещо друго ?
http://finviz.com/quote.ashx?t=DGAZ&ty=c&ta=1&p=d
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеМисля, че къс нат. газ не е добра идея засега. Ако времето в САЩ се задържи студено още 2-3 седмици запасите ще паднат много!
Ама тоя газ много ме изкушава бе, съвсем са го бомбирали и днес, гледам още над 4% и почти до 4.93$ са го докарали. Не ми се вярва много над 5 да го закарат.
Чудя се кое да подхвана че не съм го играл - дали DGAZ, дали KOLD или пък нещо друго ?
http://finviz.com/quote.ashx?t=DGAZ&ty=c&ta=1&p=d
Коментар
-
Първоначално изпратено от jasonbeck Разгледай мнениеФед ще изненадат с повече резачка... и ще има този сел, който трябваше и не можа да стане на 18ти Декември.
ФЕД най-вероятно ще намалят с още 10 млрд. до 65 млрд. на месец както е по план.
Пазара ще го приеме за полужителен знак и СиП ще мине над 1850 (дето от 2 седмици не може да го мине).
ВАРИАНТ 2
ФЕД остава стимула на 75 млрд. на месец и излитаме
ВАРИАНТ 3 (много малко вероятен)
ФЕД намалява стимула със 20 млрд. до 55 млрд. на месец и се потапяме 1-2% за кратко.
Но другата седмица ще мога да направя много по точна прогноза. За сега както казах вчера сме в рейндж.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеСпоко бе, без паника, нема волуме или нюз за такава.
Ще върне още малко до сма 20 да си почине и пак нанагоре.
Виждал ли си му волатилността, нормално си е
Абе чудя се дали да не вляза шорт на олиото и натурал газ. Мисля бая се понадуха покрай тая люта зима там у хамериката. Олиото така или инак го очаквам поне до 85 да слезе, а и с шорт ще си хеджа донякъде дивидентните нефтеняци, че не са малко, 20% от парите...
Коментар
Коментар