If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пич кво философстваш пускай късъта обяви я във форума и готово, ако наистина е вярна теорията ти ще направиш много пари.
Ама те е шубе нали? Щото си знаеш мисловните възможности и досга не си познавал правилно посоката на пазара.
Добре бе хубаво, кво ни пращаш и съобщения даже, всеки си прай преценка дееба, кво е тва всеки ден, играй там праи пари пак каквото такова.
Бацко, ФЕДчо си признаха миналата седмица писмено и официално че от печатането на пари няма полза. Какво ли означава това - молят се, както се молеха и досега нещата да се оправят от самосебе си (а те после да присвоят заслугата за тях) ама това беше дотук. Печатането ще спре много по рано
Тук ми е интересно мнението найстина на някой разбиращ, отностно другите останали тулове, дето ФЕД имат и биха могли да използват. Защото на 18 Декември на пресконференцията Козела си призна технично, че няма на идея какво ще правят ама трябвало да имат тулове. И ако не печатат пари, как ще държът ниски лихви. Аз мисля че финтираха и много мазно излъгаха. Те и в Англия чакат най малкият повод да вдигат лихвите на народа.
Пич кво философстваш пускай късъта обяви я във форума и готово, ако наистина е вярна теорията ти ще направиш много пари.
Ама те е шубе нали? Щото си знаеш мисловните възможности и досга не си познавал правилно посоката на пазара.
А сега едно въпросче към вас "момчета" (3 мата корифей на мисълта от форума).
Как ще обясните върховете на които се намират световните борси в момента?
Дау, СиП, ДАКС?
Целият свят е ЛОНГ вие умниците очаквате срив на пазара, не мислите ли че сте малко смешни?
имат tools уйя ми, въобще не им е ясно ка ше завърши целия филм с печатницата, а той ще завърши със зверски дълг и тогаа ше видат кон боб яде ли
Абе момчета много философствате ама пари от борсата не правите?
Що така?
Кво стана с твоите опции занулиха ли се вече?
Нали знаеш какво става с опцииките като наближи еxpiry?
Бацко, ФЕДчо си признаха миналата седмица писмено и официално че от печатането на пари няма полза. Какво ли означава това - молят се, както се молеха и досега нещата да се оправят от самосебе си (а те после да присвоят заслугата за тях) ама това беше дотук. Печатането ще спре много по рано
Тук ми е интересно мнението найстина на някой разбиращ, отностно другите останали тулове, дето ФЕД имат и биха могли да използват. Защото на 18 Декември на пресконференцията Козела си призна технично, че няма на идея какво ще правят ама трябвало да имат тулове. И ако не печатат пари, как ще държът ниски лихви. Аз мисля че финтираха и много мазно излъгаха. Те и в Англия чакат най малкият повод да вдигат лихвите на народа.
Не се опитвай да расъждаваш не ти е от силните страни.
Незнам ама на пазара става точно обратното на това което ти си написал и моите дълги правят пари.
А пазара е на връх, така че явно на тебе нещо не ти е ясно.
Ама няма аз да ти отварям очите.
имат tools уйя ми, въобще не им е ясно ка ше завърши целия филм с печатницата, а той ще завърши със зверски дълг и тогаа ше видат кон боб яде ли
Безработицата намалява по-бавно от очакваното.
Какъв е извода? ... а мишлета някой знае ли?
- Продължаваме да печатаме пари - аааа така правилен отговор?
А къде отиват новите напечатани пари?
- На борсата - правилен отговор
И какво става с борсата?
- Расте - а така
И кой прави пари?
- Тези които са LONG
А кой се набутва?
- jasonbeck, hemilio и michaelis (тези който са SHORT)
Щом е така искам да купиш 35 ДАКСа и да ни обявиш
Коментар