IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
    Сега съм 72% в артии и 28% кеш.
    Снейки - лостове не ползвам. И не искам по принцип.
    Не бре, не ме разбра. На мен ми е ясно, че нямаш марджин акаунт Тя там е много дебела работата.
    Те просто ти дават възможност да си правиш репо сделчици. Демек искаш да ми кажеш, че в поленцето Leverage ти пише 0,72 Много малко бре. Можеш спокойно да си управляваш по-свободно. То при тез ниски лихви, си е направо минавка. Особено с твойте дивидентени нефтеняци

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
      Как е 'buy the dip' стратегията

Обезпокояващото е, че всички посрещат корекцията с радост.. Лошото ще стане ако скоро не могат да я изгонят
      Аз я чакам от 2 години тея им стана навик само нагоре нагоре ама чек бе има и друга посока Сега няма да ходи кой знае къде до 1680-1710 SMA200 Daily ама после май на 1300 от там почна цялата работа с един мазен и гаден гап и тряя се затвори тва нещо

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
        Как е 'buy the dip' стратегията

Обезпокояващото е, че всички посрещат корекцията с радост.. Лошото ще стане ако скоро не могат да я изгонят
        Наистина ще е обезпокояващо голяма корекция, не ми се щеше преди края на Април-Май когато щях да съм финансово по подготвен. Досега съм вкарал само 60% от портфейла де смятам да имам тук до края на годината.
        Хубаво направих че още в началото на сесията разкарах 7 акции де смятам че имат по малък потенциал от останалите. Сега съм 72% в артии и 28% кеш.

Снейки - лостове не ползвам. И не искам по принцип.

Коментар

• Как е 'buy the dip' стратегията

I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
            Ти искаше да скъсяваш и миналата седмица на 4,70!

Реализирах много добър профит от нат. газ, и преди малко купих отново един лонг мартенски фючърс.
            Не ми влияете добре туканка из форумо професионалите.
            Досега да бях излязъл с 15% профит от дгаза за 3-4 часа...
            Още ме е яд де ви послушах и за Апъл на 400$ че нямало бъдеще...

Тъй ще е , ще се учим и от грешките си....

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
              и кво са ше ми поверват май най накрая, че ше хои тъз година до 1300 ама ей на нейсе и ония сополи там кадето ми софлират на коментарите на статийте, акцийте щели да се вдигнат, SOFIX щел да ходи не на горе ама ше се вдигнат уя ми, SPX повлича всьо и вся с него на юг
              Прав си . Софикса ще ходи откъдето е дошъл .

Коментар

• Първоначално изпратено от jasonbeck Разгледай мнение
                Къде си бе Хахо, да не гръмна акаунта?
                Той в такива дни не се показва тук. Само когато е на зелено идва да ни каже нивата. Хаахахахаха! Колко контракта беше обявил последно, да се посмеем малко? Хемилиото ще е най-доволен.

Коментар

• Къде си бе Хахо, да не гръмна акаунта?

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
                    Пипчо, на зле отива работата май.
                    Колко лост ползваш в Интерактив. Моя май е изпълнен
                    Ако пробием канала под 1775 и затворим там днес...кофти поличба. Това вече ще знак, че отиваме към пълзящата средна 200 дена, а тя е малко далечко под 1700, май към 1680-90 се падаше.
                    споко ве ше има един два зелени дни на гори, че като гледам VIX народа се усрал

http://stockcharts.com/h-sc/ui?s=$VXO&p=D&yr=2&mn=2&dy=0&id=p98847463151

еебааси кви мъже са тея на тоя Wall Street бе кат падне със 100 точки и все едно свършил света дееба, а то тряя още 400 пункта да пада, ако падне ей са с 400 ше има самоубили се по новините

Коментар

• Пипчо, на зле отива работата май.
                      Колко лост ползваш в Интерактив. Моя май е изпълнен
                      Ако пробием канала под 1775 и затворим там днес...кофти поличба. Това вече ще знак, че отиваме към пълзящата средна 200 дена, а тя е малко далечко под 1700, май към 1680-90 се падаше.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                        Малии, пробихме съпорта на 1775-80
                        Работата отива на епек ..май къмто 1650 на 1-во време.
                        и кво са ше ми поверват май най накрая, че ше хои тъз година до 1300 ама ей на нейсе и ония сополи там кадето ми софлират на коментарите на статийте, акцийте щели да се вдигнат, SOFIX щел да ходи не на горе ама ше се вдигнат уя ми, SPX повлича всьо и вся с него на юг

Коментар

• Малии, пробихме съпорта на 1775-80
                          Работата отива на епек ..май къмто 1650 на 1-во време.

Коментар

• Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнение
                            ох ти си и ти един специалист
                            Оооо и тебе те знаем вече! И ти не си по-малък, нищо че коментарите ти рядко са по-дълги от 1 изречение. Напиши нещо и ти, да оценим достойнствата ти. Ама да не е копи/пейст от гугъл като миналия път

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
                              Не се занимавайте с глупости да ми се правите на врачки тука кво щяло да бъде времето. Онез са се хеджирали с фючърси срещу затопляне (да, има и фючърси за времето за тези от вас, които не знаят) и им е през оная работа колко градуса ще е утре. Както обикновено за вас ще е риска, за тях печалбите
                              ох ти си и ти един специалист

Коментар

• Oще 1-2 $ и Аржентината ще увряла за лапане. Дъното е ясно.
                                Вижте и тия батковци що думат

http://finviz.com/quote.ashx?t=ARGT&ty=c&ta=0&p=w
                                http://paststat.com/blog/currency-de...le-collection/

Data used in this study consists of stock market return for 18 countries from the Emerging Markets Database over the 1980-2001 , and 24 devaluation events.

from the date of devaluation on an average the local price stock market index had risen 86% and 45.5% in Dollar terms in the next 18 months

Коментар

Working...
                                X