Първоначално изпратено от michaelis
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
michaelis
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеТе и фундаментално не стоят много добре. Имам в предвид, че повишение на лихвите ще им се отразява по обратен начин от този на банките, а те зависят силно от лихвите. Но в краткосрочен план ми се струват разпродадени, заради сантимента, че едва ли не всеки момент ще минем само на интернет пазар. Как ли пък не. Ще играя за бонс от 10-20% през следващите 2 месеца.
Може шорт ако подадат нос много на горе с някое CFD
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеBBY, AEO, BBBY, HD, GME всичките имат още бая на долу особено това BBBY е много overbought, в този момент не бих си купил нито едно от тях, чааак след като мине дълбоката корекция тогава
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеБе на илядо $ ще обърнат.
Аз пък вчера ги изчистих, и GDXJ и BVN, ма пък поувеличих GGN.
Малко ранко може би, ама пак ще си ги купя по ниско, няма начин.
и никво илядо как слезне и ше има зелен прът, само глей както е такова едно тихо злото и на никъде как ще подскочиLast edited by michaelis; 30.01.2014, 11:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеПиб спри се бе! Ти си като блондинка в мол!!! Яко храниш брокерите с такси май?
Гледам съм -1.1% назад от комисионни, ма го намирам за нормално на тоя етап.
Сега структурирам портфейла, а и 6Х повече позиции поддържам туканка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеПиб спри се бе! Ти си като блондинка в мол!!! Яко храниш брокерите с такси май?
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеБе на илядо $ ще обърнат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеAбе много мастило сте изхабили снощи бе, кви са тия фундаментални спорове
За мене в обозримо бъдеще царя не само че не е гол, ами е и зелен
Разкарах вчера SDRL, и без туй не бяха много, ще се концентрирам по надоле върху ESV и RIG. Там е валюто и сосния дивидент.
Поугоих допълнително ECH мечката, да има мазнинки кат стане бик
Взех си и рашъни RSX.
Сега от BRIK-а нямам само Индия, от MINT-а - Нигерия и Мексико (ала са включени в наличните ми ILF и FRN), от CIVETS-а - без Виетнам и Ю.Африка, ама Т-то ми е яко
Свежичко спестовно преводче ми пристигна на нисе, сега съм 31% в кеш.
Фиделити ми докараха над 19% профит за миналата година, предоволен (очаквах не повече от 12%), понамазъл съм и от уса бул маркета през 2013Last edited by tony1975; 30.01.2014, 10:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениееми от тема за борсата тя раотата отиде в политиката и стана за малко на бой
сега ще има клатене на клона, люляне и кой оцелее, оцелее кой не здраве да е a GDXJ обаче не обръщат внимание много на Taperinga
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеAбе много мастило сте изхабили снощи бе, кви са тия фундаментални спорове
сега ще има клатене на клона, люляне и кой оцелее, оцелее кой не здраве да е a GDXJ обаче не обръщат внимание много на Taperinga
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от 4850 Разгледай мнениеЗа мен BBY бяха добра опция след Санди. От тогава попоскъпнаха малко и честно казано стоя на страна вече. Тогава пазара ги оценяваше на 5 млрд което си беше смешна оценка за мащаба на бестбай.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеПичове, аз ви казвам че ако се заели позициите за които говорите, с доводите за които говорите, сте застанали на релсите и срещу вас идва огромен влак набрал значителна скорост. Като искате продължавайте да стоите - в края на краищата ваши са си парите. Или по-скоро би било добре да не са чужди, защото ще ги загубите..
Разкарах вчера SDRL, и без туй не бяха много, ще се концентрирам по надоле върху ESV и RIG. Там е валюто и сосния дивидент.
Поугоих допълнително ECH мечката, да има мазнинки кат стане бик
Взех си и рашъни RSX.
Сега от BRIK-а нямам само Индия, от MINT-а - Нигерия и Мексико (ала са включени в наличните ми ILF и FRN), от CIVETS-а - без Виетнам и Ю.Африка, ама Т-то ми е яко
Свежичко спестовно преводче ми пристигна на нисе, сега съм 31% в кеш.
Фиделити ми докараха над 19% профит за миналата година, предоволен (очаквах не повече от 12%), понамазъл съм и от уса бул маркета през 2013Last edited by pipbel; 30.01.2014, 09:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеКупих си малко акции от щатските ритейли (BBY, AEO и BBBY). За HD и GME все още се колебая. Някой друг следи ли ги?
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениевъх, колко беше икономиката на САЩ преди 5 години, а колко дълга..
Виж, и ти и аз знаем че са пирамида, само че не е казано, че ще има развръзка скоро, за мен са крадци, в което няма лошо, щом се справят.
Коментар
Коментар