IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
    абе може да има bounce както и тея JCP ама там раотата не знам на къде отива и сега е голям риск с тея големи червени пръти където са ги нарисували, а лихвите не ми се вярва скоро да се вдигнат, де да знам ...
    Може шорт ако подадат нос много на горе с някое CFD
    Е, не! Хипотезата ми за близък фалит на JCP е част от идеята за оздравяване на сектора.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
      Те и фундаментално не стоят много добре. Имам в предвид, че повишение на лихвите ще им се отразява по обратен начин от този на банките, а те зависят силно от лихвите. Но в краткосрочен план ми се струват разпродадени, заради сантимента, че едва ли не всеки момент ще минем само на интернет пазар. Как ли пък не. Ще играя за бонс от 10-20% през следващите 2 месеца.
      абе може да има bounce както и тея JCP ама там раотата не знам на къде отива и сега е голям риск с тея големи червени пръти където са ги нарисували, а лихвите не ми се вярва скоро да се вдигнат, де да знам ...
      Може шорт ако подадат нос много на горе с някое CFD

Коментар

BBY, AEO, BBBY, HD, GME всичките имат още бая на долу особено това BBBY е много overbought, в този момент не бих си купил нито едно от тях, чааак след като мине дълбоката корекция тогава
        Те и фундаментално не стоят много добре. Имам в предвид, че повишение на лихвите ще им се отразява по обратен начин от този на банките, а те зависят силно от лихвите. Но в краткосрочен план ми се струват разпродадени, заради сантимента, че едва ли не всеки момент ще минем само на интернет пазар. Как ли пък не. Ще играя за бонс от 10-20% през следващите 2 месеца.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
          Бе на илядо $ ще обърнат.
          Аз пък вчера ги изчистих, и GDXJ и BVN, ма пък поувеличих GGN.
          Малко ранко може би, ама пак ще си ги купя по ниско, няма начин.
          ей ги тука до къде ще е първия retracement, ама то тва в рамките на година ти кво искаш, за месец и x3 e нема

и никво илядо как слезне и ше има зелен прът, само глей както е такова едно тихо злото и на никъде как ще подскочи
          Attached Files
          Last edited by michaelis; 30.01.2014, 11:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
            Пиб спри се бе! Ти си като блондинка в мол!!! Яко храниш брокерите с такси май?
            Споко бре, не ме мисли , по изгодно е от бфб с комисионните.
            Гледам съм -1.1% назад от комисионни, ма го намирам за нормално на тоя етап.
            Сега структурирам портфейла, а и 6Х повече позиции поддържам туканка.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
              Може пък и те да го хранят!!!

Коментар

ей търпение немаш да го ева, чакай малко нали у Златната секция ти бех пратил fibo retracement на месечна каде им е таргета, треаше да ги държиш да го еаа

Коментар

Aбе много мастило сте изхабили снощи бе, кви са тия фундаментални спорове
                  За мене в обозримо бъдеще царя не само че не е гол, ами е и зелен

Разкарах вчера SDRL, и без туй не бяха много, ще се концентрирам по надоле върху ESV и RIG. Там е валюто и сосния дивидент.
                  Поугоих допълнително ECH мечката, да има мазнинки кат стане бик
                  Взех си и рашъни RSX.
                  Сега от BRIK-а нямам само Индия, от MINT-а - Нигерия и Мексико (ала са включени в наличните ми ILF и FRN), от CIVETS-а - без Виетнам и Ю.Африка, ама Т-то ми е яко

Свежичко спестовно преводче ми пристигна на нисе, сега съм 31% в кеш.
                  Фиделити ми докараха над 19% профит за миналата година, предоволен (очаквах не повече от 12%), понамазъл съм и от уса бул маркета през 2013
                  Last edited by tony1975; 30.01.2014, 10:02.

Коментар

еми от тема за борсата тя раотата отиде в политиката и стана за малко на бой
                    сега ще има клатене на клона, люляне и кой оцелее, оцелее кой не здраве да е a GDXJ обаче не обръщат внимание много на Taperinga

Коментар

еми от тема за борсата тя раотата отиде в политиката и стана за малко на бой
                      сега ще има клатене на клона, люляне и кой оцелее, оцелее кой не здраве да е a GDXJ обаче не обръщат внимание много на Taperinga

Коментар

• Първоначално изпратено от 4850 Разгледай мнение
                        За мен BBY бяха добра опция след Санди. От тогава попоскъпнаха малко и честно казано стоя на страна вече. Тогава пазара ги оценяваше на 5 млрд което си беше смешна оценка за мащаба на бестбай.
                        BBY, AEO, BBBY, HD, GME всичките имат още бая на долу особено това BBBY е много overbought, в този момент не бих си купил нито едно от тях, чааак след като мине дълбоката корекция тогава

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                          Пичове, аз ви казвам че ако се заели позициите за които говорите, с доводите за които говорите, сте застанали на релсите и срещу вас идва огромен влак набрал значителна скорост. Като искате продължавайте да стоите - в края на краищата ваши са си парите. Или по-скоро би било добре да не са чужди, защото ще ги загубите..

Разкарах вчера SDRL, и без туй не бяха много, ще се концентрирам по надоле върху ESV и RIG. Там е валюто и сосния дивидент.
                          Поугоих допълнително ECH мечката, да има мазнинки кат стане бик
                          Взех си и рашъни RSX.
                          Сега от BRIK-а нямам само Индия, от MINT-а - Нигерия и Мексико (ала са включени в наличните ми ILF и FRN), от CIVETS-а - без Виетнам и Ю.Африка, ама Т-то ми е яко

Свежичко спестовно преводче ми пристигна на нисе, сега съм 31% в кеш.
                          Фиделити ми докараха над 19% профит за миналата година, предоволен (очаквах не повече от 12%), понамазъл съм и от уса бул маркета през 2013
                          Last edited by pipbel; 30.01.2014, 09:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
                            Купих си малко акции от щатските ритейли (BBY, AEO и BBBY). За HD и GME все още се колебая. Някой друг следи ли ги?
                            За мен BBY бяха добра опция след Санди. От тогава попоскъпнаха малко и честно казано стоя на страна вече. Тогава пазара ги оценяваше на 5 млрд което си беше смешна оценка за мащаба на бестбай.

Коментар

• Купих си малко акции от щатските ритейли (BBY, AEO и BBBY). За HD и GME все още се колебая. Някой друг следи ли ги?

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                                въх, колко беше икономиката на САЩ преди 5 години, а колко дълга..

Виж, и ти и аз знаем че са пирамида, само че не е казано, че ще има развръзка скоро, за мен са крадци, в което няма лошо, щом се справят.
                                Там нещата са с темп на геометрична прогресия, но тези класически теории са за заблуда на плявата. Реално нищо на никой не се дължи.
                                домоуправител

Коментар

Working...
                                X