If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пип, какво направи с дрилърите, продължаваш ли да купуваш?
Tи майтапиш ли се, преди малко пак лека добавка на RIG na 37,37, над 8% диви, кой ти го дава.
Преди време бях разкарал над 1/3 от тях, напоследък си я върнах (доста по на ниско ) и отново ми са 20% от портфейла, долу горе по равно разпределени между 3-те с леко предимство на сидрила.
Аз не съм спекулативно в тях, хоризонта ми отива къде края на десетилетието.
Сега им е дънцето на цикъла, не се знае колко ще продължи...може още година, може 2 или 3 ( 2017-18 се чака пика на шелойла)...ще има още кръв и сълзи демек, ала помни ми думата - до 5 години ще се търгуват и 3-те на 3 цифрени стойности !!!
Няма по голям кеф от това да купуваш добри дивидентни акции на дъна, почти 8% чист дивидент много помага да чакаш колкото се наложи.
Неизменна част са ми от дивидентния сектор.
Ептен без кеш да остана при огромен спих - винаги ще си продам 1-я дрилър за да допълвам останалите 2.
дедо ви успя да се вмъкне един шортрек на Даксония на 9505 order filled, а да видиме са да подскача малко и после да асфалтира, само не можах да хвана шорт опциите на онова нефелното SPX пфу, нищо айде квот такова айирлия да е ...
Нищожни обемите... реално няма и никакво търсене на високодоходни активи... май батковците нямат търпебние да го пуснат по парцалката...
И май само неяснотата около Драги държи статуквото... "ще ли вади кофите с мастило или не" ?... Скоро ще е и развръзката...
Сипчо 1999+ ...йок, не мога пропусна аз още 1 добавка, вече 6% късо SDS
Портмонето дебелей, днес пак над 1% ...главно благодарение на жилетките
Много топли и уютни, все по подходящи за идващите прохлади
Пип, какво направи с дрилърите, продължаваш ли да купуваш?
Сипчо 1999+ ...йок, не мога пропусна аз още 1 добавка, вече 6% късо SDS
Портмонето дебелей, днес пак над 1% ...главно благодарение на жилетките
Много топли и уютни, все по подходящи за идващите прохлади
кое не разбра колегас самобръсначки не искам мноо на горе , а иначе глей че са полудели и първо да се изпотрепе късото и после на доле, добре, че се измъкнах на long DAX на опцията на фитка, иначе щеха да ми обулат ушите, погледни го с тея дупки кво са го нарисували, де да го знам кога ше литне пак на доле да асфалтира там, а той тва го може и за един ден ...
разбрах аз, разбрах
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
кое не разбра колегас самобръсначки не искам мноо на горе , а иначе глей че са полудели и първо да се изпотрепе късото и после на доле, добре, че се измъкнах на long DAX на опцията на фитка, иначе щеха да ми обрулат ушите, погледни го с тея дупки кво са го нарисували, де да го знам кога ше литне пак на доле да асфалтира там, а той тва го може и за един ден ...
още не е за късо народе логиката е такава да, но и гадовете знаят и са ше го пуснат малко на доле да клъвне рибата след това ше изпотрепат па късите на над 2К и тек след това на доле .... (само предположение) днес затворих късите на даксония мноо подскоци мноо пируети, тва за мене не е шорт няма импулс ...
@ Кастро бате с твойте самобръсначки ако ще и на 230 да ходат па не ги ща а гапа на 30 ше бъде затворен и падението ще бъде грозна картинка ....
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
иха днеска 2000 ли ще минават а дакса го гласяхте за 8500 то не че не може да стане ама
ма тия от централните банки много интересни - по времето на бума са изтървали инфлацията нагоре сега била ниска, къде бяха тогава да направят лихвите 8-12% и да я държат 2%, сега пак ще тръгне по някое време те ще се правят на заспали
ама пип каквото каже и става - pbr, gild, сега и еврото ако го познае за 1.30 баси
Коментар
michaelis
още не е за късо народе логиката е такава да, но и гадовете знаят и са ше го пуснат малко на доле да клъвне рибата след това ше изпотрепат па късите на над 2К и тек след това на доле .... (само предположение) днес затворих късите на даксония мноо подскоци мноо пируети, тва за мене не е шорт няма импулс ...
@ Кастро бате с твойте самобръсначки ако ще и на 230 да ходат па не ги ща а гапа на 30 ше бъде затворен и падението ще бъде грозна картинка ....
Коментар