IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнение
    В Лондон се търгува в пенсове, не в паундове.
    да знам, купувал съм си разни работи от LSE ама пак ми е дебело преди да се изсипат едно 15%-20% никви такива не купувам аз .... за акции повече от петарка не давам ...
    циция - кво да прайш ....

Коментар

• Този GDR е в USD, въпреки, че се търгува в Лондон.
      И може да се търгува през Interactive Brokers.

Майкъл, остави илиюзията, че като е с голям номинал ще и липсва вола.
      Аз на думи съм булиш на тема Самсунг по всяко време, вкл и когато беше USD 700. Но напоследък възникна и нов катализатор в лицето на Южно Корейското правителство.
      Готвят закон според, който ще санкционират фирмите, които задържат прекалено количество кеш и обратно - отстъпки за тези които разпределят дивидент или повишават заплати..
      А точно нежеланието на корейските фирми да поделят печалбите си с инвеститорите е причина да се търгуват на пе с дискаунт в сравнение с развитите пазари.

Рискът е голям ако ме хване в движение корекция. Не залагам на Самсунг да му се размине ако се случи . Затова без ливъридж.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
        ти си верно търсач на силни усещания, ебаси кешовицата тряя да има човек за тва и то я мръдне с 3-4% я не аз не моа да бръкна да си купувам такива екстри ...
        В Лондон се търгува в пенсове, не в паундове.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
          И аз открих дълга позиция най-после.
          http://www.londonstockexchange.com/e...08882ZZUSDIOBE

Всички са скочили върху нея да я съжаляват.
          Епъл я бил размазал във високия клас.
          Китайците щели да я разкостят в ниския.
          А мен не ми излиза от главата факта, че е вертикално интегрирана и това във възходящ икономически цикъл би трябвало да сработи за нея. Произвежда си всичко - от паметта и процесорите до дисплеите. Има голям дял и съответно влияние върху цените на компонентите когато поиска. Сглобява ги в крайни продукти на същите места, където сглобяват и китайците.

Във всеки случай тръпката да купуваш, когато пазара аха да се срути е силна.
          ти си верно търсач на силни усещания, ебаси кешовицата тряя да има човек за тва и то я мръдне с 3-4% я не аз не моа да бръкна да си купувам такива екстри ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение
            егати еврото падна с 10 цента и дакса още не е на 10 000, а тия си седят на 2 000 и вятър ги вее много силна американската икономика
            че силна е ......снуп догидог , скуби ду

Коментар

• аааааа кат тръгне сюргюна няма спиране . тегаво е мъчно е , ама ще се отпусне нещото

Коментар

• абе то днес, начало на седмицата, но почнах да се изнервям.
                Архитекта, спирай се веднага с тия къси
                то нищо не върви.само някакви мъки.
                Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• И аз открих дълга позиция най-после.
                  http://www.londonstockexchange.com/e...08882ZZUSDIOBE

Всички са скочили върху нея да я съжаляват.
                  Епъл я бил размазал във високия клас.
                  Китайците щели да я разкостят в ниския.
                  А мен не ми излиза от главата факта, че е вертикално интегрирана и това във възходящ икономически цикъл би трябвало да сработи за нея. Произвежда си всичко - от паметта и процесорите до дисплеите. Има голям дял и съответно влияние върху цените на компонентите когато поиска. Сглобява ги в крайни продукти на същите места, където сглобяват и китайците.

Във всеки случай тръпката да купуваш, когато пазара аха да се срути е силна.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                    Улязох у VALE-то преди малко на 11.49
                    Ако отпраши към 9-10 - ще допълваме харно.
                    Предчувствам че ще стане същото като Браса..и ха дано де
                    Он тоже май пак потеглил къмто 10-11$ ...няма лошо ич ама
                    Доколкото съм чел Vale не са толкова политически обвързано подобно на PBR.
                    Едва ли ще хлопнат кепенците и ако се държат дългосрочно ще дадат добър профит.
                    Ама първо трябва тримата големи да удавят малките (справка CLF) и не е ясно докъде ще докарат цената на рудата. Имам чувство, че акцията ще тества 10 $ - особено ако всички борси продължат да светят в червено....
                    Както казах шотландците ще свирят началото на 19.09.14 ... просто запалиха фитила независимо, че не се получиха фойверки
                    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• егати еврото падна с 10 цента и дакса още не е на 10 000, а тия си седят на 2 000 и вятър ги вее много силна американската икономика

Коментар

Пип гледах го желязото през уикенда. Не разбрах как тези минъори са били ок при цена на желязото $10-12 преди 10год, а сега при цена $80 им е трудно (нищо че пада от $180).

Чете ли, че филантропски фонд на Рокфелер излизал от петрола.
                        След това проверявах какво значи филантроп.

Коментар

• бихме обемчето на наско на минетка евала наско .

Коментар

Вале са с най ниската себестойност от всички, направиха и огромна шипинг компания за целта.
                            Мисля че близо до 12$ е добро ниво за откриване на позиция..а ако спечели баба ви Дилма току виж паднали и до 10$ както Браса...е там вече ще се налапам като прасе

Коментар

• мухахааааааизчистих някой друго мини помпайте да селвам хайовете
                              Last edited by the architect; 22.09.2014, 18:30.

Коментар

• Мирише на кръв,пот и сълзи.

Коментар

Working...
                                X