If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
оп евреите си направиха сега бомбичка на 20986,13 и я докоснаха . аз прибирам . малко но от сърце . най якото е че съм прецакал евреите
Каръков тоз спорт не за теб от 19 000 си къс а глей къде е днес кви печалби ,кво прецакване тез и долните гащи ти взеха
Този хем е на демо хем и на wi fi затова се губи така
хубаво че затворих на бомбата на 5707 че глей мише твойте шефове еврейски как избичиха . хяхяхяхяхя
късо от бомбата 21004
Тва те нямаше 1-2 седмици и в форума всичко беше нормално още се появи и осра всичко, лупкай демото и си трай ,и аз чакам корекция ама ти си Карък и щом се нагласи на къси и па ти взеха парите трай си поне
ами вече купих 50 бр. и мисля да допълвам постепенно докато стигна 200 бр.
По принцип изглеждат като добра компания за взимане, когато изпитват трудности. Управляват портфейл от брандове и до сега десетилетия наред са показвали, че си разбират занаята. Плащат и добър дивидент, който се очаква да продължи да расте.
колеги някой следи ли V.F. CORP как ви се вижда за по дългосрочно
Би трябвало да ги следя, но не ги следя много внимателно. Ники ги рекламираше като добър вариант за дългосрочно и аз го послушах, но може и да e било грешка. По-добре не бързай да ги взимаш и дай да обсъдим дали е добре или зле да се държат/купуват.
Коментар