IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

По принцип да, но аз не съм като нормалните хора и вместо дългите хеджирам късите
    Ясно, така по има смисъл. Иначе реално залагаш че събота и неделя няма да има избухване от нови болни в САЩ. Което си е божа работа, е или работа на доставчиците на тестове

Коментар

• Кой купува тоя проклет Майкрософт, кой! Кой му вдига цената. Тия хора за вируса и Апокалипсиса не са ли чували?

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

Това е лесен начин да си добавиш силни емоции
        По принцип да, но аз не съм като нормалните хора и вместо дългите хеджирам късите

Коментар

Вчера точно при затварянето влезнах с малко в SVXY, ще добавям на всеки 10-15% надолу
          Това е лесен начин да си добавиш силни емоции

Коментар

• Ако ти е притеснено гледай дедо Бъфю. Хич не му дреме за вируса

Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
            Дедо Бъфю сигурно потрива ръчички вече...цената на кеша скочи относително близо 15% само за седмица.

ТDOC за мене, пък нека пада още...пак. Възстанових и частта от лоста селнат преди 2 седмици.

Коментар

Вчера точно при затварянето влезнах с малко в SVXY, ще добавям на всеки 10-15% надолу
              Дали да не взема и аз . Ама никога не съм го играл това...

Коментар

• Дедо Бъфю сигурно потрива ръчички вече...цената на кеша скочи относително близо 15% само за седмица.

ТDOC за мене, пък нека пада още...пак. Възстанових и частта от лоста селнат преди 2 седмици.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                  Че ще спадне. Викса.

Коментар

Кое?

Майкрософт +3.3%
                    Теслата. Какво му су ядосваш на очилатия до края на сесията ще го вкарат пак на червено. Май избързах с продажбите ама минало вече.

Коментар

• Че ще спадне. Викса.

Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

ммда, интересно. То не е имало такъв рязък спад въобще. Очаквам VIXa и още да се качи. Но какво следва от това?

Коментар

• Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение
                        VIX-ът скочи в небесата. Не е имал такива стойности от 2008-2009.
                        ммда, интересно. То не е имало такъв рязък спад въобще. Очаквам VIXa и още да се качи. Но какво следва от това?

Коментар

• VIX-ът скочи в небесата. Не е имал такива стойности от 2008-2009.
                          Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

Дау 25 000!
                            Като гледам как се е засилил като нищо и под 20 000 може да отиде в следващите дни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение

Онова недарозомение на кола не го ли отигра?
                              Кое?

Майкрософт +3.3%

Коментар

MSFT излязоха на зелено +1.44%
                                Онова недарозомение на кола не го ли отигра?

Коментар

Working...
                                X