If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да добавя и подчертая. Най-сосна би била възръщаемостта, ако последва нов спих и тези акции врънат назад зеленото, което направиха вчера. И точно тогава да се вземат. Не казвам, че и сега не може, но най-сосната и бърза част вече е минала, ако приемем, че вчера беше края на една много кратка, но бурна баба Меца.
Определено се надявам че ще има още добри възможности и че грешиш, дано...или поне така ми се ще, че все още съм 1/3 в кеш и кешоподобни... и сърбят.
Да добавя и подчертая. Най-сосна би била възръщаемостта, ако последва нов спих и тези акции врънат назад зеленото, което направиха вчера. И точно тогава да се вземат. Не казвам, че и сега не може, но най-сосната и бърза част вече е минала, ако приемем, че вчера беше края на една много кратка, но бурна баба Меца.
Аз се чудя кога да затворя втората половина от късите. В момента съм на печалба доста добра дори да ги оставя да изгорят напълно, но пък.... Знаеш ли истерията ми се вижда че преминава. Щом тук изпадат в истерия значи в реяалния свят е приключила. тук винаги са век назад-
Адидас днес си го взех обратно ама на €177. MSFT вчера взех на $152, Феда точно като обяви $1.5tn ликводност... После цената падна много. Но сега гледам яко е нагоре СиП-а
Не знам това ли беше мечката. Бързо дошла, скоро си заминала? Но ако даде още надолу ще има още шанс за покупки
Примерно защо САП-а да не падне на €87, че да си го прибера и него?
Прииждат тромавите мечки и щъкат златни буболечки.
Припяват им
хипохондрици и апокалиптици.
Най - добре се чувствам между две цици в компанията на алкохолици.
Скоро ще пришпорим бици.
Хах, ще видим дали няма да падне още. Нищо се не знае, мътна и кървава е
Но... в перспектива, следващите 5-6 години, мисля няма да съжалявам
Аз се чудя кога да затворя втората половина от късите. В момента съм на печалба доста добра дори да ги оставя да изгорят напълно, но пък.... Знаеш ли истерията ми се вижда че преминава. Щом тук изпадат в истерия значи в реяалния свят е приключила. тук винаги са век назад-
Адидас днес си го взех обратно ама на €177. MSFT вчера взех на $152, Феда точно като обяви $1.5tn ликводност... После цената падна много. Но сега гледам яко е нагоре СиП-а
Не знам това ли беше мечката. Бързо дошла, скоро си заминала? Но ако даде още надолу ще има още шанс за покупки
Мисля, че ще има доста надолу още. Всъщност днес продадох малко от Адидас (18% от позицията) на 241 и целия SAP, който ми беше малка позицийка, на 107.1.
Адидас мисля, че ще мога да си го взема пак на около 200, а и САП очаквам да падне на около 85, на колкото го бях взел и може би ще си го взема и него пак.
От американските само се облизвам за MSFT, но мисля за под 155, даже за 145 си мисля.
Примерно защо САП-а да не падне на €87, че да си го прибера и него?
Коментар