Първоначално изпратено от Todor Sabev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеСъбев, Книги за опции мога да ти пусна в PDF формат, ама кой брокер да ползваш за опции не мога(не знам кой) да ти препоръчам.
Ето ги:
Guide to trading options (60 стр.)
The Options Course - High Profit And Low Stress Trading Methods (500 страници)
Коментар
-
За съжаление изпуснах бая добри сделки, a един секунден спад на AM ми удари стопа и излязах с едва 20% печалба. След това пак излетя в небесата, ама иди го гони. Много лоша преценка от моя страна за BABA. Не очаквах подобни развития в Китай. Сега беше нарисувана картинката, от самолет се виждаше, но от лакомия сложих да купя на 220. Подобна простотия и с DFS направих. Без да искам да купя едновременно TSN и PPC... Като цяло съм 15% по-добре от акаунта на жената, ама там се влиза веднъж месечно, а с моя си губя времето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
Хубава и приятна платформа, удобна е за фючърси, опции не съм търгувал, но разбираемо изглежда, таксите са малко дебели, добри условия при големи обороти предлагат, но говорим за милиони.
ако в България има банкова ваканция , капиталов контрол падане на борда и всякакви неблагоприятни сценарии. Как седят нещата по принцип с достъпа до средствата и възможността да се търгува при такава екстремна ситуация. Примерно ако съм минал през Бенчамарк.
Въпроса е относно сигурност независимо дали са Саксо, Интерактив. Ако е през български партньор а не директно ще има ли ядове при тези сценарии. кво ще стане ако Бенча и Карол хлопнат кепенци а съм открил сметка през тях.
Даже и да не съм минал през български партньор вероятно няма да мога да захранвам сметката от от България при така създалата се ситуация.Last edited by Todor Sabev; 08.07.2020, 19:19.
Коментар
-
Неговата верица TDOC ска, само още 9цента му трябваше ( някакви стотни от %) та да кеширам втори път 50% профит от картона...ма няма де да иде, ще ми кацне, ако не днес-скоро.
Keширах пестеливо по около 20% от баш отличниците си дето са на над 100% плюс - jd,aapl, nvdia, paas, от последните повече че доста се бяха раздули, почти на 130плюс съм от тях, а и да се спази рейшото на пм към обикновените акции. Силвъркорп и те са от тях от няколко дни, ма не ги пипнах, по малка е позицията. Бабата също, само на 60% е засега , може да даде доста повече.
Все още всички споменати са ми в първата 6ца по тежест.
При някоя корекция ще помисля къде да наместя екстракеша..или просто ще се чувствам по добре с него преди изборите, ще видим.
Докато го пусна това и теледоктора все пак се продаде на 225$Last edited by pipbel; 08.07.2020, 18:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Я да използвам случая че се появи препоръчай някоя книга за търговия с оциии да не е некоя тухла и много сложна и мога ли да си я сваля в интернет на PDF. На Български по възможност. Сложни хеджиращи стратегии няма да използвам по скоро за трейдинг и отиграване на малко вероятни сценарии.
SAXO как са .Въпросите са също и към колегите от форума.
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеСъбев, Книги за опции мога да ти пусна в PDF формат, ама кой брокер да ползваш за опции не мога(не знам кой) да ти препоръчам.
Ето ги:
todor618@abv.bg
Коментар
-
Ето ги:
нема да си мъчим мозъка с английски ще потърся нещо на български вероятно няма да е много на ниво но както писах няма да ползвам сложни стратегии.Last edited by Todor Sabev; 08.07.2020, 17:23.
Коментар
-
Събев, Книги за опции мога да ти пусна в PDF формат, ама кой брокер да ползваш за опции не мога(не знам кой) да ти препоръчам.
Ето ги:
The Options Course - High Profit And Low Stress Trading Methods (500 страници)Last edited by ПИЧ; 08.07.2020, 17:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеTия леваци искат хеликоптери които естествено никога няма да се "приземят". Особено ако наесен стане тяхната.
Buy GOLD.
https://www.reuters.com/article/us-u...-idUSKBN24818U
Една върхушка от много богата олигархия и огромна маса от население, което трябва да е еднакво бедно!
В Европа положението е много по-страховито от това в САЩ. Тепърва ще са цирковете на Стария континент!
Масовото обедняване е добро в дългосрочен план обаче. Това е фактор към отрезвяване за реалностите в живота, както и спирачка към безконтролната миграция и унищожението на белия човек, християнин! И пълненето на континента с хуманоиди и подчовеци!
п.п.
Думата "подчовеци" съм я запомнил от Императора и много ме кефи като цяло. Благодарности към творческото му епитетно мислене!Last edited by Mike Florida; 08.07.2020, 16:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
Няма значение кой ще победи. Buy GOLD./HOLD е правилната позиция. Когато въпроса за властта се решава силово навсякъде в основните центрове Пекин Москва /Франкфурт-Инголщад/ Лондон Вашингтон златото не е просто един обикновен хедж, а би могло да се превърне в избавление в бурята на тектоничното противоборство на титаните- След великата титаномахия светът ще е различен.
SAXO как са .Въпросите са също и към колегите от форума.Last edited by Todor Sabev; 08.07.2020, 14:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеTия леваци искат хеликоптери които естествено никога няма да се "приземят". Особено ако наесен стане тяхната.
Buy GOLD.
https://www.reuters.com/article/us-u...-idUSKBN24818U
Коментар
-
Tия леваци искат хеликоптери които естествено никога няма да се "приземят". Особено ако наесен стане тяхната.
Buy GOLD.
The letter was signed by 153 economists, including Jason Furman, who chaired the Council of Economic Advisers during the Obama Administration; Claudia Sahm, a former Fed economist; Darrick Hamilton from the Kirwan Institute for the Study of Race and Ethnicity at The Ohio State University; and Indivar Dutta-Gupta, co-executive director at the Georgetown Center on Poverty and Inequality. Some of the signatories are advising the campaign of presumptive Democratic presidential nominee Joe Biden.
Коментар
-
TSN продават яко и в Китай, а педалчетата от Фриско да ядат скакалци за по-еко, ако им е кеф. Делото за тайно договаряне на цените е по-близката опасност. Ако го нямаше, цените нямаше да са толкова изгодни за вход. Преди си мислех, че няма да посмеят да разсипят компаниите насред криза, но след вчера вече не съм толкова убеден.
Само гледай NIO-то обаче.
Коментар
Коментар