IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• сипа много добре го отиграх

Коментар

• кво става оптимисти

нещо замлъкнахте

оооооооооооо още нищо не сте видели

хххяххяхяхх

ИЗРАЕЛЧЕТО СИ ИГРАЕЛО НА ПИНОВЕ

НАЛИ ЗНАЕТЕ КАК СЕ НАКАЗВА ИЗМАМАТА

Last edited by the architect; 27.06.2024, 01:15.

Коментар

• СТРАХОТНА ИГРА НА ОБЪРНАТИ КРАТУНКИ ОТ ИЗРАЕЛЧЕТО

СЕГА КЪСИ

Коментар

• как еееееееее

сипа нещо го фалирАх

доста пошло напъване

хяхяхяхяхяхя

Коментар

• КАК Е ОПТИМИСТИ

ДАУН ЖОНСА ВИ НЕЩО фалирА

нещо бомби щял да цака израелеца дребен

хяхяхяхяхя

Коментар

• беше лето господне когато израелчето измамно не искаше да изтества бомбата на архитекта на насдака

сега вече архитекта разказа играта на израелчето измамно

хяхяхяхяхяхяхnnn

Коментар

• как е израелчета

пак ви фалирах на сипа

хяххяяпяпяпяпяпяпяп

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                  Ох, любимото Адобе днес ...............
                  в социалките потребители казват че прекратяват абонамента защото в условията за ползване сложили че всичко направено с програмите е собственост на адобе.

Коментар

• Ох, любимото Адобе днес ...............

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Тия над 70% дългосрочно колко са ?,по добре напиши след корекцията колко ще останат ако не продадеш
                      Като дойде корекцията тогава ще му мисля.
                      ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
                        Ама каква лудница е тази седмица при акциите - тази сутрин си отварям акаунта и гледам целия ми портфейл скочил с нови +4% ~ +5%.
                        Надявам се този темп да продължава до края на годината !

Тия над 70% дългосрочно колко са ?,по добре напиши след корекцията колко ще останат ако не продадеш

Коментар

Я, какво виждат очите ми ! - Николайчо - заклет тухладжия и хардлайнер на маломерки и панелки, се явил в темата за акции да пита за инвестиции на фодовата борса... Какъв обрат само !

Що така бе другари-тухладжии дъните и предавате собствения си актив, в който до вчера се кълнете и превъзнасяхте?!
                          Явно положението при свръх-набалончените тухларници в момента е много, ама много спечено !
                          Николайчо, от толкова висене на перона с тухлите, изпуснахте всички влакове и при акциите.
                          Имам акции на Епъл които са с над 20% доходност вече ,не виждам проблем ?

Коментар

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение

Супер доходност, браво! Кои са тикерите?
                            Не знам, не помня. Бях пиян като ги купувах.

Коментар

Ама каква лудница е тази седмица при акциите - тази сутрин си отварям акаунта и гледам целия ми портфейл скочил с нови +4% ~ +5%.

Супер доходност, браво! Кои са тикерите?

Коментар

• Ама каква лудница е тази седмица при акциите - тази сутрин си отварям акаунта и гледам целия ми портфейл скочил с нови +4% ~ +5%.

Коментар

Working...
                                X