If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това е една отлична идея, но се съмнявам, че победителят тази година ще се навие. Все пак е брокер (по неговите думи) в Карол (най-вероятно) и твърде фен на герП (да не кажа нещо повече) - тогава ще лъснат едни зависимости, а това не е много ок за бизнеса, не че КФН ѝ дреме де. На БФБ трябва да избереш от кой отбор си - дали си от тези към яхтсмените и могат да ти нашепват някои неща на ушенце, т.е. да имаш предимство, особено на растящ пазар, или ще се пробваш да смяташ и действаш сам. По-голямата част искат да са от първата група, докато реват за честност, морал, що тука е "кочина" и т.н., явно неосъзнавайки, че точно те я правят "кочина" с действията си!
Колкото до Инта, макар и той да познава яхтсмените и да е от Ийст коус мада фака генгста, си е пич. Но прави една много голяма грешка - самозабравя се (макар и не до степента на фортис), точно както всеки случайно забогатял човек. Но към него лошо не тая, макар често да не му разбирам писанията. Когато Инта, а и всеки от нас, осъзнае, че почти всичко на борсата е тайминг (е, и телефонна любоФ, за който има връзка с кораба-майка), тогава може да върви напред. Но го поздравявам, ако сам е взел този избор, за смелостта на годините си (и особено на липсата му на финансово образУвание) - на 60+ да си инвестираш спестванията на БФБ се искат и топки, и доза лудост. Е, ако беше инвестирал примерно преди 4 години на макса на Никиту, сега щеше да реве, ама той е уцелил почти ол тайм лоу - луд късмет! Няма да забравя как едно аверче (най-обикновено шоферче) продаде на абсолютния макс през 2007 - ама го уцели до ден. разбира се, от тогава не еслагал кинта на БФБ - то птичето обикновено каца веднъж!
П.С. Отново поздравления за идеята - мисля, че Биг Беър, който също познава лично въпросните хора, може да им го предложи. Би било наистина много добра инициатива!
ПФффууууууууу, остави ме и без думи, освен и необразован(факт е, но съм с опит и желание да се)!!!
Цар си да правиш "профили", надявам се и правни.
Когато образован, интелигентен, начетен, надарен с визия успял човек ми казва да се огледам(да се не вземам ...), аз пак го правя, въпреки че той не е прочел стократните ми признания, за знаещ че нищо не знае, но не спиращ да тъси и иска, с правилните въпроси- цели нови да стигне.
Прости, ако те докачам, но всичко по горе от теб изписано,- огледало кай тебе немаш ли?
Няма и седмица комай, кога ти върнах едни акцентни-цветни изображения(форумни рисунки), мислех че ти помагам, за това тук няма да го правя имайки по горе употребените по твой адрес (недай си ....) хабни табели! не съди,-и преди да пишеш - прочети сам себе си цитатите, които ще ползваш... да не иде кривицата що кажуват из отзаде ти!
пп. дано найдеш себе си тази гОдин, не само край Слатинско!
Аз предлагам вместо да разигравате на търг обяд с победителя по-добре да разиграете едноседмична почивка с него така ще имате време и да се опознаете
Луди хора, ей! Направо ставате смешни!
Не знам защо говориш от негово име - като победиш тази година, тогава няма да ти предлагаме нищо, защото разбрахме какво е мнението ти по въпроса. А това се прави в цивилизования свят и няма нищо обидно или странно в подобно предложение.
Това е една отлична идея, но се съмнявам, че победителят тази година ще се навие. Все пак е брокер (по неговите думи) в Карол (най-вероятно) и твърде фен на герП (да не кажа нещо повече) - тогава ще лъснат едни зависимости, а това не е много ок за бизнеса, не че КФН ѝ дреме де. На БФБ трябва да избереш от кой отбор си - дали си от тези към яхтсмените и могат да ти нашепват някои неща на ушенце, т.е. да имаш предимство, особено на растящ пазар, или ще се пробваш да смяташ и действаш сам. По-голямата част искат да са от първата група, докато реват за честност, морал, що тука е "кочина" и т.н., явно неосъзнавайки, че точно те я правят "кочина" с действията си!
Колкото до Инта, макар и той да познава яхтсмените и да е от Ийст коус мада фака генгста, си е пич. Но прави една много голяма грешка - самозабравя се (макар и не до степента на фортис), точно както всеки случайно забогатял човек. Но към него лошо не тая, макар често да не му разбирам писанията. Когато Инта, а и всеки от нас, осъзнае, че почти всичко на борсата е тайминг (е, и телефонна любоФ, за който има връзка с кораба-майка), тогава може да върви напред. Но го поздравявам, ако сам е взел този избор, за смелостта на годините си (и особено на липсата му на финансово образУвание) - на 60+ да си инвестираш спестванията на БФБ се искат и топки, и доза лудост. Е, ако беше инвестирал примерно преди 4 години на макса на Никиту, сега щеше да реве, ама той е уцелил почти ол тайм лоу - луд късмет! Няма да забравя как едно аверче (най-обикновено шоферче) продаде на абсолютния макс през 2007 - ама го уцели до ден. разбира се, от тогава не еслагал кинта на БФБ - то птичето обикновено каца веднъж!
П.С. Отново поздравления за идеята - мисля, че Биг Беър, който също познава лично въпросните хора, може да им го предложи. Би било наистина много добра инициатива!
Благодаря, аз лично заявявам, че ще участвам,ако се осъществи. Разбира се, това зависи от желанието на победителя, а и за мен ще е приложимо, ако е в София / не знам от къде е победителя /. Няма пречка и няколко човека да си купим куверт на някаква определена цена, така че срещата да не е тет а тет, а благотворителността да е по избор на победителя.
Като спомена обяда с Инта си помислих, че може да се организира търг за обяд с победителя в годишната класация по доходност / както правят в Щатите някои горещи имена / с благотворителна цел.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар