Първоначално изпратено от Zdravko74
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
мислех че имаш повече неохим
Коментар
-
не знам, доста са зле лихвите в германия, от 2011 не е било такова нещо
https://tradingeconomics.com/germany...ent-bond-yield
от положителна страна, ако вземат пак да се сринат цените на имотите, може да имам достатъчно средства за къща в СофияАкъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
- 5 Харесвания
Коментар
-
не знам, доста са зле лихвите в германия, от 2011 не е било такова нещо
от положителна страна, ако вземат пак да се сринат цените на имотите, може да имам достатъчно средства за къща в София
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеМисля че е доста добро попадение на текушата цена. Надявам се да имам възможност някой ден да те почерпя за добрата идея.
от положителна страна, ако вземат пак да се сринат цените на имотите, може да имам достатъчно средства за къща в София
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеGrand City Properties 6% - подцених кризата с имотите, комбинацията от падащи цени и качващи се лихви. не мисля да продавам или да купувам засега, дълговият профил на този рейт е доста по-добър от повечето в сектора
Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнениеДоверие 30%
ХИМ 20%
Агрия 10%
Алкомет 10%
Телелинк 10%
БГ Агро 5%
Биодит 5%
Телематик 5%
Неохим 5%
разбира се не са точно % но разликите са под 1% и затова закръглямdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Ами Алтерко къде е?Според мен само тя липсва.
Хубав портфейл!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнениеДоверие 30%
ХИМ 20%
Агрия 10%
Алкомет 10%
Телелинк 10%
БГ Агро 5%
Биодит 5%
Телематик 5%
Неохим 5%
разбира се не са точно % но разликите са под 1% и затова закръглямСпоред мен само тя липсва.
Хубав портфейл!
Last edited by спекуланта; 18.04.2023, 21:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
Христос Воскресе!
Напразно пренебрегваш ТА според мен.
ТА го пренебрегвам вече над 15 гdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеПродадох Cementos Pacasmayo защото търсенето на цимент в Перу е доста зле първите месеци на 2023, 6% загуба. Също продадох Reitmans защото резултатите за тримесечието бяха доста лоши, към 37% плюс за няма и три месеца, но определно изпуснах момента за продажба. Полакомих се, трябва да съм по-консервативен. И така, взех DATA Communications Management, какво мислите?
https://ir.datacm.com/wp-content/upl...hareholder.pdf
Добър ръст на продажбите, П/Е към 9, купуват бизнес с горе-долу техния размер сега. Мисля, че може да се удвои цената до 2024
В момента портфейлът е горе-долу така
Агрия 35% (дългосрочно, може да добавя скоро, ако цената се задържи)
Friedman Industries 24% (очаквам супер отчет за Q1, защото цените на стоманата са нагоре с над 70% от ноември - https://tradingeconomics.com/commodity/hrc-steel)
DATA Communications Management 21% - чакам синергии от новия бизнес
Dole 14% - слабият долар трябва да помогне на резултатите
Grand City Properties 6% - подцених кризата с имотите, комбинацията от падащи цени и качващи се лихви. не мисля да продавам или да купувам засега, дълговият профил на този рейт е доста по-добър от повечето в сектора
Напразно пренебрегваш ТА според мен. Елементарното наблюдение на 21МА и обемите на разпродажбите при RET.A показват, че най-късно на 27.02 би трябвало да излезеш ако не с цялата, то поне с 1/2 позиция.
DCM изглежда отлично засега, не знам на каква цена си ги взел, но също е добре да си подсигуриш профит и да следиш за разпродажби
FRD изглеждат пред пробив докъм 14, аз съм за стоманата, оглеждам KOBE STEEL за покупка
DOLE изглеждат с голям потенциал
GYC може би са стигнали дъно, ще им трябва време да изплуват
Моето портфолио уедрено:
MELI 6%
PODD 3%
CROX 2.5%
Крипто - GLXY, NB2, CLSK 8.2%
Други международни -EQX, BABA, PAH3, SD 4.2%
11C 6%
A4L 4.9%
DUH 4.5%
SFT 3.2%
Други български FIB, MSH, AGH 6,4%
CASH 51.1%
Коментар
-
Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнение
В момента съм на следното разпределение - 15% кеш, 9% физическо злато /филхармонии/ и 76% акции и фондове както следва:
49.31% lux LVMH; HERMES; LOREAL; KERING; MONCLER; PICTET BRANDS; GAM LUXURY 15.41% chemical AIR LIQUIDE 9.24% health SANOFI, ESSILOR LUXOTICA 7.70% beverages PERNOD RICARD 6.16% energy TOTAL 5.39% smart SCHNEIDER ELECTRIC; DASSAULT SYSTEMS 4.62% financials BNP;AXA; ACA;SCOR 0.77% food DANONE 0.77% utilities VEOLIA 0.62% timber WEYERHOUSER destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнениеТекущо съм на 35% кеш и 60% са разпределни в акции както следва по сектори: /5% е физическо злато, филхармония/
luxury - HERMES, LVMH, LOREAL; KERING, ESTEE LAUDER PICTET PREMIUM BRANDS 41.86% chemical - AIR LIQUIDE 17.44% pharma - NOVO N, SANOFI 16.28% alcohol - PERNOD; BROWN FORMAN 10.47% oil - TOTAL 5.81% financials- AXA, BNP 3.49% food- DANONE, VILMORINE 2.33% industrial-SCHNEIDER 1.16% timber-WEYERHOUSER 1.16%
49.31% lux LVMH; HERMES; LOREAL; KERING; MONCLER; PICTET BRANDS; GAM LUXURY 15.41% chemical AIR LIQUIDE 9.24% health SANOFI, ESSILOR LUXOTICA 7.70% beverages PERNOD RICARD 6.16% energy TOTAL 5.39% smart SCHNEIDER ELECTRIC; DASSAULT SYSTEMS 4.62% financials BNP;AXA; ACA;SCOR 0.77% food DANONE 0.77% utilities VEOLIA 0.62% timber WEYERHOUSER
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар