IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Пукайте се от завист и простотия тролове
    Искам да ти кажа, че много ме кефиш

Коментар

• Пукайте се от завист и простотия тролове

Коментар

• А аз няма да си казвам/показвам портфейла, че тая година отъня, да го е.а .... биха го а ужким не е мечка, баси ......
        Life won't wait for you.

Коментар

Казвам им , че е пълно с тролове във форумите, които си избиват комплексите и трябва да ги игнорират и да следват целите си.Ако искаш може и имената да Ви споменавам..
          Кире, всички се убедихме, че не си способен да им кажеш какво да сложат в портфейла, но поне каза ли им как да го захранят с хартии
          Ти каза ли им как и кога напълни твоя портфейл!!!!!( сега 100 папир и без кеш) Как го направи без кеш Кире - ???
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Защото не сте нормални, спамите, тролите злобеете и завиждате.И сте деструктивни

Коментар

Софиксов, ами трол си, за да спамиш всеки ден безмислици за бой и лупкане .Плати си и ще ти задоволя интереса, щом се правиш на велик..С непубличните имам над 60 позиции.Разбираш ли колко сте жалки и смешни в злобата си..Аз кога съм Ви нападал- никога, а Вие.Пукайте се тролове- това е положението
              Ти си анонимка, бе, Кире! Ти си просто един ник (прякор във форума) какво ти пречи да си пуснеш портфейла? Защо е нужно да се правиш на интересен и да искаш пари за толкова елементарно нещо?

Коментар

• Казвам им , че е пълно с тролове във форумите, които си избиват комплексите и трябва да ги игнорират и да следват целите си.Ако искаш може и имената да Ви споменавам..

Коментар

Пенко, твоя толкова ли е.Трудно ти е с тази голяма инвестиция..
                  Притежавам десетки акции...

Коментар

• Пенко, твоя толкова ли е.Трудно ти е с тази голяма инвестиция..

Коментар

Ха-ха смешници и кои сте Вие да си показвам порфейла .Едни тролове.Да не искате и дял от дивидента да Ви давам.Срещу 1000 лева доказвам на невярващите.Ти си показвай на който искаш каквото искаш.За мен много се изложи с това постоянно спамене и депозит от 0,00%.Много сте нахални, ако искате вярвайте, мен не ме интересува вашата злоба и завист.Между другото аз редовно показавам на студентите платформата и порфейла..Нооо Вие троловете сте доста по ниско от тях
                      А казваш ли на студентите ти, че с злоба и тролене не се печели на борсата?

Коментар

• Софиксов, ами трол си, за да спамиш всеки ден безмислици за бой и лупкане .Плати си и ще ти задоволя интереса, щом се правиш на велик..С непубличните имам над 60 позиции.Разбираш ли колко сте жалки и смешни в злобата си..Аз кога съм Ви нападал- никога, а Вие.Пукайте се тролове- това е положението

Коментар

Ха-ха смешници и кои сте Вие да си показвам порфейла .Едни тролове.Да не искате и дял от дивидента да Ви давам.Срещу 1000 лева доказвам на невярващите.Ти си показвай на който искаш каквото искаш.За мен много се изложи с това постоянно спамене и депозит от 0,00%.Много сте нахални, ако искате вярвайте, мен не ме интересува вашата злоба и завист.Между другото аз редовно показавам на студентите платформата и порфейла..Нооо Вие троловете сте доста по ниско от тях
                          1,000 лв???
                          Ще удвоиш портифейла

Коментар

• Ха-ха смешници и кои сте Вие да си показвам порфейла .Едни тролове.Да не искате и дял от дивидента да Ви давам.Срещу 1000 лева доказвам на невярващите.Ти си показвай на който искаш каквото искаш.За мен много се изложи с това постоянно спамене и депозит от 0,00%.Много сте нахални, ако искате вярвайте, мен не ме интересува вашата злоба и завист.Между другото аз редовно показавам на студентите платформата и порфейла..Нооо Вие троловете сте доста по ниско от тях

Коментар

Софиксов, ти пък си супер жалък трол.Само можеш да мечтаеш за моя порфейл и успех..Гледай си нещастното порфейлче и спами, че все ги биеш в партер.Краставите тролове , през девет баира се събраха.Сложи 1000 лева и ще ти позволя да се снимаш с моя порфейл.И на тебе да ти завижда Прецаканата
                              Защо аз да съм трол, бе, Кире??? Аз моя портфейл съм го пуснал и всеки може да го види. И мога с ръка на сърцето да кажа, че позициите остават същите, но теглата са различни. А ти Кире, какво ще кажеш?

Коментар

Софиксов, ти пък си супер жалък трол.Само можеш да мечтаеш за моя порфейл и успех..Гледай си нещастното порфейлче и спами, че все ги биеш в партер.Краставите тролове , през девет баира се събраха.Сложи 1000 лева и ще ти позволя да се снимаш с моя порфейл.И на тебе да ти завижда Прецаканата
                                Кире, защо се правиш на палячо, нямаш топки или нямаш достойнство!?! Хайде - към мен разбираемо, но покажи си портфейла на Софикс ако искаш на лични, за да се убеди че не си празна гъдулка а си преподавател по икономика, все пак студентите няма да го видят и да се изложиш като някой кифладжия, какъвто си мислим че не си
                                Не е препоръка... !!!
                                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Working...
                                X