IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    ...прибавям към малките инвестиции и Газпром...
    11 акции?
    BSE is dark and full of terrors...

Коментар

...прибавям към малките инвестиции и Газпром...

Абе ти се майтапиш!!!

Аз пък кеширах петролните акции на плюс, и сега си чкам корекция.
      “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• ...прибавям към малките инвестиции и Газпром...
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          За мен е положителен опит...изкарал е кризата на БФБ...без да се лакоми да става милионер и не е фалирал....
          Верно ползва високопарни слова ,но май беше учител по български ,те там са професионално болни и обременени с високопарни речи....

Ако през 2007 не бях си купил нова кола,вила и малко земя и екскурзии сега сигурно щях да имам три пъти по малко отколкото тогава и нищо зад гърба си........
          Винаги съм смятал че портфеила на един дребосък е около 50К не повече с който може да се търгуба на БФБ без особен срах / в момента е даже още по мално не повече от 5 К/ ,другите са големи акули който ползват вътрешна информация а ако не ползваш ще загубиш .....
          Иначе нищо лично ,успешен си ,не си мазохист и зомбиран един успешен форумец, но консервативен ...
          Ти не си инвеститор,ти си арендатор ...мисля че портфеила ти беше около 30 % трединг и останалите земя и кеш ....
          Извинявай ако съм те засегнал с нещо и не искаш да пишеш заради моя пост....
          Вдигни на 100К, иначе ме правиш и мен акула , а аз си знам че съм мишка, както не забравят някои невъзпитани люде да ми напомнят!

Коментар

• Портфейлът ми днес: кеш, кеш, кеш...

Коментар

Не решил още туй.
              Импе не си решил кога да скачаш от кораба ли пояс взе ли

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Кое ти дава повод да мислиш че ще има раздвижване...
                за мен е група спекуланти правят рали в една ,две позиции ама може да им отрежат главата ако отчета е лош ,в други две мажо се прави на спекулант в трети две мажо си пази цената заради бъдещо увеличение..
                Но всичко това е заради идващите отчети...после с начала..
                Та така ги виждам аз нещата ... ...
                А бе не е каквото на всички ни се иска, ама не можеш да отречеш, че има уеееекинко раздвижване. Не е като лани. А и двете криви (знаеш кои) при мен направиха... рокадо. Засега малко, но рокадо.
                Vanitas vanitatum...

Коментар

Не решил още туй.
                  к;во, кинтите в даймлера отидоха или захлеби с алианца!???

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                    Импов, кога ще ходиш на плис-плис взе ли някоя хубава примоция
                    Не решил още туй.

Коментар

• Импов, кога ще ходиш на плис-плис взе ли някоя хубава примоция

Коментар

• Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнение
                        Импе, какво направи с DB? Отърва ли се с лека загуба?
                        Дойче бамк ли? Никога не съм имал акции на Дойче бамк. Единствената бамка, която държа, е HSBC.

Коментар

• Импе, какво направи с DB? Отърва ли се с лека загуба?

Коментар

• Това за мрънкането на жените е задължително.До голямия скок 2007-8 г. всичките ми познати извън борсата ме убеждаваха, как се занимавам с глупости и го сравняваха с комар- пагубна страст.А аз все купувах ли купувах по- малко, както и сега В БГ инвестициите трябва да си много упорит и търпелив
                            Last edited by Kiro; 26.07.2016, 11:22.

Коментар

• А на мен жена ми мрънкаше, че нямаме пари за памперси, пък вземам акции

Коментар

Ще инвестирам все повече навън, но просто чакам подходящи нива. Неслучайно пазя 8-9% сухо (да не говорим и за изтичащите Жабешки облизвации). Съвсем нормално е засега да имам повече тук, защото навън тепърва се уча.
                                Все пак - ако забелязваш, повечето ми "малки" инвестиции са навън.

Форти - трудно ти е да проумееш, че това, че си влязъл с доста повече пари, в никой случай не те прави по-успешен и по-добър като инвеститор. Факт - дългосрочно съм правил доходности от някои компании, каквито ти не си и мечтаеш. Но ако аз съм влязъл с 2 Б, а ти с 200 Б, нормално е да има разлика накрая.

Ако искаш влизай в темата - то ти няма и какво да покажеш в нея - инвестиции в около две компании (голям зор бе ба те убедим да не инвестираш само в една). Гледай си лозенцето, че добре върви, тоже и царевичакът. Доматки имаш ли? - Ного ме кефи как смърдят.
                                От вчера се оптивам да разбера и все нещо не ми се връзва - какво значение има доходността-колкото и голяма да е била, която си правил толкова много години след като сега нямош почти нищо като капитал???
                                Хубаво беше да вложа през 1994г 200 000лв сегашни пари /тогава не помня какво беше като стойност в долари/, он нямах толкова. Помня добре, че от родителите ми имаха 8 000 долара, които започнах да влагам и до сега карам така по пътя.

Коментар

Working...
                                X