IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
    Е то "ако ще е гарга, нека да е рошава"...! Какво ще се лигавим с някакви там дивидентченца...
    Е чиче моите дивиденти са в пъти по големи от месечните ми доходи

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Слузта падна с около 18% вече, газчицата падна тоже. Но пък тази акция е била и над 10 кинта, лесно може да върне поне до 6. Ще дебна сгода да си взема още - понеже от цена около 3.8 може да се тръгне и нагоре и надолу, но е доста вероятно да успея да си подопълня на около например 3.64.
      Днес продължава корекцията на петрола бе Импе, може да има и още. Газпром не ги ли избърза малко?
      “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
        Е как така изгърмял, дивиденти тепърва ще идват
        Е то "ако ще е гарга, нека да е рошава"...! Какво ще се лигавим с някакви там дивидентченца...
        Vanitas vanitatum...

Коментар

За тази година си изгърмях патроните... , другата може да опитам пак. Трудно се търгува тази позиция. Дори за "стандартите" на БФБ е доста тегава. Продължава да е в полезрението ми обаче и при едно по-добро стечение на обстоятелствата може да се включа и по-рано.
          Е как така изгърмял, дивиденти тепърва ще идват

Коментар

Чичо благодаря ! Корадо тепърва ще върви нагоре, виж отчета от тази сутрин
            За тази година си изгърмях патроните... , другата може да опитам пак. Трудно се търгува тази позиция. Дори за "стандартите" на БФБ е доста тегава. Продължава да е в полезрението ми обаче и при едно по-добро стечение на обстоятелствата може да се включа и по-рано.
            Vanitas vanitatum...

Коментар

Кипро "дивидентско" портфейлче, на явно опитен колега, за което никой нищо не е казал. Аз казвам "аферим" и благодаря на колегата Здравко! Харесах портфейла му защото малко наподобява моя. Също като него съм фен на компании, раздаващи дивидент, но и по същия начин имам ПИБ. Остана само да я убедим и тя да пусне "фандък" и работата ще е колай. Част от другите също ги имам или съм ги имал. За "Корадо" съжалявам, че не се включих, хем райфите бяха много настоятелни... Сега ми идва скъпа. Успех!
              Чичо благодаря ! Корадо тепърва ще върви нагоре, виж отчета от тази сутрин

Коментар

Я да постна и аз моя дивидентски портфейл

ALBHL 5,09%
                MCH 11,18%
                FZLES 5,77%
                HES 12,37%
                LACH 7,83%
                ATERA 13,26%
                MONBAT 7,27%
                FIB 5,32%
                SOFCOM2 11,83%
                SFTRD 11,19%
                6C4P 8,66%
                КЕШ 0,23
                Кипро "дивидентско" портфейлче, на явно опитен колега, за което никой нищо не е казал. Аз казвам "аферим" и благодаря на колегата Здравко! Харесах портфейла му защото малко наподобява моя. Също като него съм фен на компании, раздаващи дивидент, но и по същия начин имам ПИБ. Остана само да я убедим и тя да пусне "фандък" и работата ще е колай. Част от другите също ги имам или съм ги имал. За "Корадо" съжалявам, че не се включих, хем райфите бяха много настоятелни... Сега ми идва скъпа. Успех!
                Vanitas vanitatum...

Коментар

...прибавям към малките инвестиции и Газпром...
                  твоята най-голяма позиция е микро нещо си там
                  какво ли значи малка? сигурно цепиш акция на няколко части????

Коментар

...видя ми сделката някъде ли?
                    Да.
                    BSE is dark and full of terrors...

Коментар

Не, просто на меком бяха 111, а тези са доста по-скъпи ))) (шегуваме се бе Импи) (шегуващо се човеченце) ))))
                      Не е препоръка... !!!
                      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

От другият комп ги видя
                        Last edited by lobos; 27.07.2016, 13:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнение
                          11 акции?
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
                            Абе ти се майтапиш!!!

Аз пък кеширах петролните акции на плюс, и сега си чкам корекция.
                            Слузта падна с около 18% вече, газчицата падна тоже. Но пък тази акция е била и над 10 кинта, лесно може да върне поне до 6. Ще дебна сгода да си взема още - понеже от цена около 3.8 може да се тръгне и нагоре и надолу, но е доста вероятно да успея да си подопълня на около например 3.64.

Коментар

• Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнение
                              11 акции?
                              Защо реши, че 11 акции?

Да - от една страна - мисля, че може да има по-ниски нива, но от друга - ако размразят Южният поток - може и нагоре да тръгне. Вярвам следващите години дивидентът ще расте. Мисля да ги докарам поне до 33 или до 44.

Коментар

...прибавям към малките инвестиции и Газпром...
                                11 акции?
                                BSE is dark and full of terrors...

Коментар

Working...
                                X