Първоначално изпратено от unsworth
Разгледай мнение

Иначе в банка имам малко - колкото за посрещане на някаква кризисна ситуация - тях реално не ги броя и не ме интересуват (дай боже да е все така).
Аз препоръки нямам към никой какво да прави с парите си, но по-скоро мога да дам съвет на по-млади колеги, които чакат или се страхуват от нещо - ДЕЙСТВАЙТЕ!
Пиша го от личен опит - аз в периода 2005 - 2007г. бях по-предпазлив и неуверен, чудех се - порастнали са цените, сега ли да купя, да изчакам ли, не са ли много скъпи сега и т.н. въпросчета, които терзаят по-младите и неопитни инвеститори и сега... Е дойде 2007г в края и се чу едно голямо "пук" :-))
Общо взето това "пук" обаче ми "изяде" около 60% от печалбата ми за предишните 2-3 години. Но пък придобих безценен опит, който ми помогна след това много, за да си пазарувам в тихия период 2009-2015г. (тук само изключвам периода около фалита на КТБ). В последните 9 месеца всичко това се отплати доволно, точно затова си позволявам да дам този съвет...
Кризи и възходи по борсите е имало и ще има, всяка ситуация се отиграва, важно е да има спокойствие, дисциплина и търпение.
За най-нетърпеливите има Форекс, Онлайн Казина и букмейкъри и др. разни където риска е в много пъти по-голям от тук.
Успех на всички!
Коментар