IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
    .....Сигурен съм ,че след време ,
    може би година , две , три , ще се чуят и първите слухове за манимулиране на целия
    индекс Дау , нещо както при Libor-a Който е наблюдавал пазара с години наред ,
    определено ще ме разбере за какво говоря Успех на всички
    http://www.nanex.net/aqck2/4022.html

Коментар

• Ехее... ARNA-та и на мен ми е любима!
      Custodite sortem vestram

Коментар

• Изповедта на един позамогнал се трейдър
        "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
          Още не сме спечелили,но и това ще стане.

Спокойствие и силна храна-Дакса взе да се умаря
          Дакса може да качи още някоя точка утре, ако обявят, че са се споразумели за банковия съюз. Ама американските индекси най-вероятно ще коригират догато не постигнат сделка по фискалните си игрички. Когато се споразумеят обаче ще стане лудница. С тези допълнителни 45 млрд. без стерелизация както беше при Туист-а мечоците ще бъдат сериозно наритани.

Коментар

• Спада е много интересен. Личи си ка не се предават биковете, уви мисля че дали бързо или бавно, но тръгнахме назад.

Коментар

• Първоначално изпратено от elkin Разгледай мнение
              честито на спечелилите
              Още не сме спечелили,но и това ще стане.

Спокойствие и силна храна-Дакса взе да се умаря
              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• честито на спечелилите
                Нека да изсмучим Земята , тя не ни е нужна.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                  Не съм много съгласен,но
                  Винаги има начин за излизане и от къса позиция-довнасяне,осредняване и т.н.
                  Важен е мъни мениджмънта и да се управлява риска
                  Да , вариант е , естествено ако имаш налични средства и знаеш какво правиш .
                  А всичко това ,както казах го придобиваш с години опит , поне при мен беше така,
                  при вас ако е станало за по кратък период значи аз нещо съм бавноразвиващ
                  Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
                    Сега разбрахте ли защо много по лесно можеш да се измъкнеш от неправилен
                    вход по дълга позиция отколкото при неправилен вход по къса позиция
                    Аз приключих с Дау с един ударен плитък стоп и един на абсолютна нула ,
                    за който имах най-големи надежди , но както и да е Сигурен съм ,че след време ,
                    може би година , две , три , ще се чуят и първите слухове за манимулиране на целия
                    Не съм много съгласен,но
                    Винаги има начин за излизане и от къса позиция-довнасяне,осредняване и т.н.
                    Важен е мъни мениджмънта и да се управлява риска
                    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Сега разбрахте ли защо много по лесно можеш да се измъкнеш от неправилен
                      вход по дълга позиция отколкото при неправилен вход по къса позиция
                      Аз приключих с Дау с един ударен плитък стоп и един на абсолютна нула ,
                      за който имах най-големи надежди , но както и да е Сигурен съм ,че след време ,
                      Мнението ми води до фалит !

Коментар

• фед нямат инструмент с който да премахнат фискалната пропаст и последиците от нея.. ходи ми се някъде на море ейсега за празниците.. колко далече зависи от печалбите ми

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
                          Стига бре, ти се шегуваш!!! Шортиш централна банка, упомни се!
                          споко среброто ми докара печалбите за днес..
                          иначе понякога обичам да спекулирам и да фърлям пари..
                          споко

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение

Коментар

• Първоначално изпратено от elkin Разгледай мнение
                              къс дау с много малък стоп риска си струва , вътре съм..
                              успех тази вечер

Коментар

• къс дау с много малък стоп риска си струва , вътре съм..
                                успех тази вечер

Коментар

Working...
                                X