Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE (архив до 19.06.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеДа.... точно така! Но нали си забелязал по форумите например, колко често се среща коментар от типа Ех при тато колко добре беше, имаше производство.... сега няма заводи, няма хлеб за народа... Ако направиш грешката да им кажеш колко растеж има на БВП от тогава до сега, веднага ще ти кажат - измислици, къде ги заводите!
Например, десет милиона от най-богатите американци в момента работят да уточняват или спорят колко са данъчните задължения на останалите, ми твърде множко е
Досаждам с горното лирическо отклонение, за да обоснова твърдение, че май е време пак да се четат отчети и да се мисли кое как, въпреки комповете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеДа, които се усетят първи печелят, останалите ограничават раждаемостта, отказват пенсии и т.н. конвенционални решения - просто няма истинска работа за толкова хора по света, не и със сегашния начин на мислене, относно, какво е работа.
Бас държа, че примерите в учебниците по икономика, изучавани у нас в момента, са с производствени предприятия..
Нямам коментар, предвид структурата на БВП, дори и у насCustodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеЕ то затова безработицата ще си остане височка още години. Качеството на човешкия ресурс е много ниско към момента, в глобален план.Това което е нужно сега е спешна и ударна реформа в сектор образование...
Бас държа, че примерите в учебниците по икономика, изучавани у нас в момента, са с производствени предприятия..
Нямам коментар, предвид структурата на БВП, дори и у нас
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеСпор няма за 2020 г., въпросът е дали сега е третото прасенце - 1973 или по-скоро четвърто -1977 г., така или иначе още 2-3 години няма да е лесно. Както каза, технологиите се развиват, а кадрите ги следват.. със сериозен лаг..Това което е нужно сега е спешна и ударна реформа в сектор образование...
Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеВсички живо мисли че е балон, че фед печата , че идва хиперинфлация, маите (тея май не са на дневен ред вече), третата световна, второто пришествие т.н.. А когато тълпата мисли нещо така убедено, да не излезе че песимизмът е новият балон?
Истината е, според мен друга, просто няколко години имаше проблем, заради неадекватни политики останали като анахронизъм от друга епоха. Сега дойдоха новите инструменти, QE нови политики, еврозоната еволюира и т.н.
Но през тези няколко години технологията дръпна страшно... само вижте смартфоните, те са едва върхът на айсберга. Помните какви бяха 2007.... а сега. Нормално е сега дори при по-висока безработица индексът да е напред, просто е натрупан много растеж. Истината е, че от огъня и колелото насам растежът се създава от умните хората и в лъскавите лаборатории... Те така те...
Сега да не кажете че съм се нашил на върха... купувал съм много неща, но от ниско, и определени сектори. Вече съм над 100% напред по много от тях. Разбира се очаквам корекции. Но съм готов да хванем бас, че до 2020 ще сме се черпили за Дау 20000.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеКат че ли се очертава да вечеряме!това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеникога не казвай никога ....
ето ти примерно
Breaking NewsU.S. Services Sector Growth Eased in January (от яху)
и в същото време бута бута да иде на 14000
европата забавя, хамериканците без пачки и те..но пазара се движи от разнообразни сили.
Значи всеки има право да прогнозира нечувани върхове и стойности,а аз нямам право да съм песимистАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеАйде-аз се хващам на бас с теб,че до 2020-няма да видим Дау 20к,поради куп причини.
Сега няма да отекчавам аудиторията.
ето ти примерно
Breaking NewsU.S. Services Sector Growth Eased in January (от яху)
и в същото време бута бута да иде на 14000
европата забавя, хамериканците без пачки и те..но пазара се движи от разнообразни сили.Last edited by bertram; 05.02.2013, 17:19.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеВсички живо мисли че е балон, че фед печата , че идва хиперинфлация, маите (тея май не са на дневен ред вече), третата световна, второто пришествие т.н.. А когато тълпата мисли нещо така убедено, да не излезе че песимизмът е новият балон?
Истината е, според мен друга, просто няколко години имаше проблем, заради неадекватни политики останали като анахронизъм от друга епоха. Сега дойдоха новите инструменти, QE нови политики, еврозоната еволюира и т.н.
Но през тези няколко години технологията дръпна страшно... само вижте смартфоните, те са едва върхът на айсберга. Помните какви бяха 2007.... а сега. Нормално е сега дори при по-висока безработица индексът да е напред, просто е натрупан много растеж. Истината е, че от огъня и колелото насам растежът се създава от умните хората и в лъскавите лаборатории... Те така те...
Сега да не кажете че съм се нашил на върха... купувал съм много неща, но от ниско, и определени сектори. Вече съм над 100% напред по много от тях. Разбира се очаквам корекции. Но съм готов да хванем бас, че до 2020 ще сме се черпили за Дау 20000.
Сега няма да отекчавам аудиторията.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Всички живо мисли че е балон, че фед печата , че идва хиперинфлация, маите (тея май не са на дневен ред вече), третата световна, второто пришествие т.н.. А когато тълпата мисли нещо така убедено, да не излезе че песимизмът е новият балон?
Сега да не кажете че съм се нашил на върха... купувал съм много неща, но от ниско, и определени сектори. Вече съм над 100% напред по много от тях. Разбира се очаквам корекции. Но съм готов да хванем бас, че до 2020 ще сме се черпили за Дау 20000.Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеЕдин корав ISM днес и бушим стабилно към 14100...това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар