IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мда...Съжалявам за загубата ти. Понякога да дискутираш с хора на друго мнение, когато си в позиция не помага. Ти вече имаш мнение и то рядко се пременя. Както и да, всичко добро.

Относно, GLD, не ставай смешен. Конспирационното мислене те води в погрешната насока. Обикновено, най-простото обяснение е истината. Ако, те наистина криеха това, знаеш колко хора, включително и техни конкуренти трябва да мълчат. И защо само злато - сребро, платина и други метали трябва да се крият също. А знаеш колко е труден транспорта на злато, особено в такива количества..
    Last edited by stkv; 26.10.2011, 16:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от stkv Разгледай мнение
      Ами май беше Xman...Аз се опитах да му кажа на няколко пъти, че докладите може всичко да изкарат, но явно сам трябвало е да го изпита.. Но както и да е, смятам, че не е чак толкова много пари, поне засега. Съжалявам ако има и други. Всичко добро на всички.
      Дам.......... пълно мазало се получи. Не съм сложил някаква голяма сума......... но все пак загубата си е загуба . Човек трябва да внимава със "сигурните" печалби.

Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
      Вече само 75 $......баси боя от 305 $...
      Дам и кой се усети да ги скъси ?!

Аз не съм........ за туй питам.

Я някой да каже какво мисли за SPDR gold shares (GLD), дали са достатъчно сигурни и наистина съхраняват толкова злато ?!
      Last edited by Xman1; 26.10.2011, 13:37.

Коментар

• Sp500 nadolu
        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Май и другият балон AMZN - P/E- 120..... ще гръмне скоро....

Тия с NFLX се бяха оляли....
          Last edited by Han Krum; 26.10.2011, 12:53.

Коментар

• Аз пък днес си купих малко Hansen Natural Corp ей така за спекула!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
              Някой търгува ли още видИотеката NFLX?
              Вече само 75 $......баси боя от 305 $...

Коментар

• Някой търгува ли още видИотеката NFLX?

Коментар

• Мда... Тук заседнахме малко. Тук пазара не е скъп, но със сигурност може и по-евтин да бъде. Засега е рано за къси(поне за мен), но нека да видим какво ще стане следващата седмица.

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнение
                    Някой тук беше "резнал" Нокия-та в очакване на кофти данни, но ....

Nokia Has Smaller Loss as Sales Beat Estimates...

Хартията вече е 10 процента нагоре до 4,90 евро или около 6,7 USD

Совите не са това, което са...
                    Ами май беше Xman...Аз се опитах да му кажа на няколко пъти, че докладите може всичко да изкарат, но явно сам трябвало е да го изпита.. Но както и да е, смятам, че не е чак толкова много пари, поне засега. Съжалявам ако има и други. Всичко добро на всички.

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнение
                      Някой тук беше "резнал" Нокия-та в очакване на кофти данни, но ....

Дългите са ми изпълнени, минавам на къси!!!

Сутринта бях на народни танци,сега отивам да доя овцете!!!

Коментар

• Някой тук беше "резнал" Нокия-та в очакване на кофти данни, но ....

Коментар

• бре... никакъв напън на финала... очевидно ще чакат китайците за Buy signal ... а там нещата изглеждат като на БФБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                            Напоследък хващам следаната зависимост - когато marketwatch.com напишат нещо като в момента "Banks lift street' мометално трябша да продаваш банки. 90% от случаите печелиш. Аз днес прибрах профити при банки. Оставям 2/3 от портфолиото в Америка. Нещо не са накупили големите пари - почнаха старата игра - при много добър отчет залъгване нагоре и рабиване след това.... ще трябва кеш... но може и да греша и да избичат още днес нагоре на финала.
                            Да, малко като кучето на павлов е положението, докато някой ден не стане различно.

Не помня кой съфорумец беше писал, преди около година, че стадото успешно си плаща почивката, като скъсява след отчети. Досега си бачка схемата

Коментар

• Напоследък хващам следаната зависимост - когато marketwatch.com напишат нещо като в момента "Banks lift street' мометално трябша да продаваш банки. 90% от случаите печелиш. Аз днес прибрах профити при банки. Оставям 2/3 от портфолиото в Америка. Нещо не са накупили големите пари - почнаха старата игра - при много добър отчет залъгване нагоре и рабиване след това.... ще трябва кеш... но може и да греша и да избичат още днес нагоре на финала.

Коментар

• Първоначално изпратено от Itrade Разгледай мнение
                                Усладиха ми се теч умрели котки- PWAV над долар утре (не е препоръка де, осбено за хора със слаби нерви )
                                Гледай да не я търгуваш на Pink sheets само...
                                From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                                България Над Всичко

Коментар

Working...
                                X