Ами аз не бих имал никакви къси тук, но въпроса за дълги RIMM е малко труден. Аз избягвам да съм дълги акции, които "underperformed" пазара... Отделно, че днес направихме new low...Така че, няма ясен стоп. Ако търсиш подобни акции, аз дори бих погледнал NOK преди RIMM. Все пак въпросът ти трябва да е как да направиш най-много пари, а не как да направиш най-много пари търгувайки RIMM..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE (архив до 19.06.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
RIMM
Daite idea dali da kupuvam RIMM.. minalia put realizirah snosni pecalbi no kato si mislia ako biah propusnal 1 -2 dena s prodajbite kak shtiah da izgoria..tva ne e akcia a goresht kartof. Osven tova se vijda poteniaclen head and shoulders na indeksite. ??! sujaliavam za latinicata, no mi se bugna kirilicata predi mlako
Коментар
-
....спокоино пазара е нервен емоциите винаги губиат винаги !!!!
...ок ок , 1242/12 47 арета е клу4оваако го видим !!!! това е и гап филл SPY ............ако обема падне на 10мин све6т в ареата, тогава SELL
>>>>Внимание ка4ваме от огромна подкрепа с добар обем !!!! мојеw би пазара знае несто което ние не знаем все осте !!!........кyс в ареата само ако обема падне !!!!
...1228 потвардено сте извика 1242-1247 ареа......
...GREED IS GOOD
Коментар
-
Според мен Google има къде да върви още много нагоре, трябва да наваксва върхът от края на 2007-а .
Ей момци да не ни спретнат номера от края на 2007-а, началото на 2008-а......... с двойното връхче.
Тогава що народ изгоря................Last edited by Xman1; 28.10.2011, 01:18.
Коментар
-
Ами обикновено на пазарите, дъната стават бързо, а върховете бавно. Днес беше много силен ъп ден. Сенитмента, както и да бъде мерен най-силния от месеци насам. Губене на време е да се търсят къси позиции тук ( а и на пари). Добре е да са търсят дълги. Не всички влакове са заминали още, някои току що започват. Всичко добро.
Коментар
-
Колеги... за мен е време за къси при някои акции. Бях до днес 100% лонг, сега открих малко къс ДАКС. много акции например гугъл не брейкват... Това беше ръста, жалко че стана толкова бързо и драматично. Оттук ще растат само избрани акции а индексите не толковаLast edited by desperado; 27.10.2011, 22:49.
Коментар
-
....приателиизклу4ително ми е приатно да ви представиа книга RUSH <struva 15-tina $>
....yes, Greed is Good !!! ...yes, Rat race is the way !!! .....
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=Q4Lk4JhidxY
Коментар
-
мда... качват се тези индекси и това си е.. В дни като тези аз си напомням, че все пак нещата са очевидни само в миналото, а бъдещето е покрито с мъгла..
Явно пазара е приятно изнендан от Европа, не нещата можеха и по друг начин да свършат. Рано или късно ще има консолидация тук, и тогава ще има и други възможности, засега оставям биковете да лудуват, а аз няма да играя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеДокато някои се занимаваха и то не безуспешно с къси дълги днес ми направи впечатление как се изкупиха класически определени акции и продъжават нагоре да ги вдигат.... класика в жанра... след толкова мъка стадото и не помисля да купува а да продава
Един ден всичко може да стане. Новините от Европа тепърва ще идват. Аз продължавам да мисля, че в дългосрочен план ( 2-3 месеца), ще е възходящ тренда, но това не означава, че отиваме така в права линия. Най-вероятния сценарии е разочарование на пазара тук - и съответно тласък към политиците за решение. Смятам че е възможно 2-4% надолу, но аз няма да влизам в къси.
Коментар
-
Докато някои се занимаваха и то не безуспешно с къси дълги днес ми направи впечатление как се изкупиха класически определени акции и продъжават нагоре да ги вдигат.... класика в жанра... след толкова мъка стадото и не помисля да купува а да продаваLast edited by desperado; 26.10.2011, 19:19.
Коментар
Коментар