Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE (архив до 19.06.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеАбе Геко, Хахо...се там
Друго си е да селнеш поне 1/3.
Май е, ходи го обясни на пичове с по 2 петъка трейдинг,не са преживяли даже и един тренд цикъл,и си мисли,че щом лети се яде
Напиши коментар:
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениесЛАДУР
аМИ ДАВАЙ-ОБИРАЙ,АМА НЕ МИ СЕ ВЯРВА ДА ГО ПРАВИШ-ГЛЕДАМ КЛЕЧИШ ТУКА И ГЪГНЕШ САМО
хАЙДЕ-КУПУВАЙ НА НЮ ОЛ ТАЙМ ХАЙ
Друго си е да селнеш поне 1/3.
Май е
Напиши коментар:
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеТе чакат корекция той пазара прави New All Time High
После как да не им обереш парите на балъците (мечетата)сЛАДУР
аМИ ДАВАЙ-ОБИРАЙ,АМА НЕ МИ СЕ ВЯРВА ДА ГО ПРАВИШ-ГЛЕДАМ КЛЕЧИШ ТУКА И ГЪГНЕШ САМО
хАЙДЕ-КУПУВАЙ НА НЮ ОЛ ТАЙМ ХАЙ
Напиши коментар:
-
Те чакат корекция той пазара прави New All Time High
После как да не им обереш парите на балъците (мечетата)
Напиши коментар:
-
Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнениеС цялото ми уважение, ама тренда е меко казано СИЛНО изразен : )))
Или ти си знаел предварително колко са новосъздадените работни места?
Моите Уважения ако си знаел-дано си го отиграл ,щото пост фактум всички сме много силни с прогнозите
Напиши коментар:
-
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеднес излизат важни данни при Американците,тренда ще е трудно прогнозируем
Напиши коментар:
-
Първоначално изпратено от Stoyan Разгледай мнениеS&P трябва да е нагоре днес, но ще има волатилност - излизат NFP отчета и ърнингс отчети. Той е най-добре от индексите краткосрочно, понеже Апъл има голямо тегло а тя обърна тренда си.
При сипа се гледа голямата картинка-не затова се нарича широк
Напиши коментар:
-
S&P трябва да е нагоре днес, но ще има волатилност - излизат NFP отчета и ърнингс отчети. Той е най-добре от индексите краткосрочно, понеже Апъл има голямо тегло а тя обърна тренда си.
Напиши коментар:
-
Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнениеМоля давайте мнения какъв ще е тренда на S&P днес.
Напиши коментар:
Напиши коментар: