IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ако искате мога да звънна един телефон в Белия дом... ама ще е малко неудобно, че трябва да им връщам видеокасети...
    Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
      Мисля,че добрите новини ,са на привършване,да видим
      Ами обикновено върховете отнемат време. Аз за новините не знам, нямам вътрешна инфорамция и тях ги чета по вестниците .

Коментар

• Мисля,че добрите новини ,са на привършване,да видим
        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
          Разбира се..но сега всички ще знаят много повече ;-)
          Тея дето са отзначение са знаели доста преди нас, тея дето не сме от значение
          From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
          България Над Всичко

Коментар

• Разбира се..но сега всички ще знаят много повече ;-)
            I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

ууупс..май имаме новина..или ..

http://www.businessinsider.com/its-o...eek-cds-2012-3
              Не мисля, че ще повлияе съществено. Повечето се знаеше...
              From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
              България Над Всичко

Коментар

• ууупс..май имаме новина..или ..

http://www.businessinsider.com/its-o...eek-cds-2012-3
                Last edited by IvanG; 09.03.2012, 21:53.

Коментар

• Къде е Патъра да каже ще се ходи ли за Персил? На мен ми замириса на кафяво... Ама той май вече почива по това време на деня и седмицата, защото е професионалист!
                  Custodite sortem vestram

Коментар

• Пуф паф пуф паф влакът тръгна, напред към Великото Американското хилядолетие?
                    http://www.youtube.com/watch?v=QBKwTSBBn7U
                    Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от stkv Разгледай мнение
                      Като покупателна способност долара не е скъп.. към някои валути е много евтин дори.

Но като цяло тази корелация мезду валути и акции е нещо от последните 5 години. В дългосрочен план няма голяма корелация и аз го оставям валутния пазар на други. Прекалено random ми се струва..
                      Корелацията е от 1971-а когато затвориха златния прозорец. От тогава всички валути имат плаваща стойност спрямо една друга. Все пак основните суровини се търгуват с долари все още като резервна валута

Коментар

Сега вече е въпросЪТ - долара ли е толкова силен, че да набира при силни индекси или акциите имат потенциал за нещо голямо, дори и да е скъпа валуата. Аз съм за първото...
                        Като покупателна способност долара не е скъп.. към някои валути е много евтин дори.

Но като цяло тази корелация мезду валути и акции е нещо от последните 5 години. В дългосрочен план няма голяма корелация и аз го оставям валутния пазар на други. Прекалено random ми се струва..

Коментар

• Сега вече е въпросЪТ - долара ли е толкова силен, че да набира при силни индекси или акциите имат потенциал за нещо голямо, дори и да е скъпа валуата. Аз съм за първото...

Коментар

• Центъра на вниманието...

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                              Днеска към нови върхове тук, определено.
                              пазара понякога е циничен, при добри новини, пада леко или не отива никъде, защото те са били калкулирани в предишните дни...

днес определено има добри новини, но те не са изненада. Не очаквам нови върхове днес, по-скоро вяла търговия дори червени индекси поне през деня.

Коментар

• Днеска към нови върхове тук, определено.
                                Custodite sortem vestram

Коментар

Working...
                                X