If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Къде е Патъра да каже ще се ходи ли за Персил? На мен ми замириса на кафяво... Ама той май вече почива по това време на деня и седмицата, защото е професионалист!
Като покупателна способност долара не е скъп.. към някои валути е много евтин дори.
Но като цяло тази корелация мезду валути и акции е нещо от последните 5 години. В дългосрочен план няма голяма корелация и аз го оставям валутния пазар на други. Прекалено random ми се струва..
Корелацията е от 1971-а когато затвориха златния прозорец. От тогава всички валути имат плаваща стойност спрямо една друга. Все пак основните суровини се търгуват с долари все още като резервна валута
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Сега вече е въпросЪТ - долара ли е толкова силен, че да набира при силни индекси или акциите имат потенциал за нещо голямо, дори и да е скъпа валуата. Аз съм за първото...
Като покупателна способност долара не е скъп.. към някои валути е много евтин дори.
Но като цяло тази корелация мезду валути и акции е нещо от последните 5 години. В дългосрочен план няма голяма корелация и аз го оставям валутния пазар на други. Прекалено random ми се струва..
Сега вече е въпросЪТ - долара ли е толкова силен, че да набира при силни индекси или акциите имат потенциал за нещо голямо, дори и да е скъпа валуата. Аз съм за първото...
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар