If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ПП и аз съм бик, но в момента не мисля, че тренда нагоре е на база на качествен ръст, а по-скоро на количествени стимули (пари от ФЕД за тия с компютрите)
Важното е да има QE та и тем подобни вливания на ликвидност колкто повече толкова повече. Вливане на ликвидност= на големи и сигурни печалби дори и за най-задръстеният инвеститор спекулант итн. С ликвидност към прогрес петилетката в едно трилион на месец трябва да ликвидността
виж какво става в европа. ако се зачетеш по американските форуми ще видиш, че даже самите американци са наясно, че в момента икономиката им има ръст, но с цената на огромен бюджетен дефицит и нарастващ държавен дълг + инфлация в горивата. Това няма да доведе до нищо добро и ако не се вземат в ръце нещата ще загрубеят бетер испания и италия.
поздрави
ПП и аз съм бик, но в момента не мисля, че тренда нагоре е на база на качествен ръст, а по-скоро на количествени стимули (пари от ФЕД за тия с компютрите)
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Брей ти си можел и да говориш нормални приказки,освен гащи и шорти.
ОК-това е твоето мнение,ще проследим как ще се развие.
Други мнения?
Събирам мнения да видим кой как ги вижда нещата.
ТА-на 4 часова в момента се образува сигнална свещ за продаване!(да видим как ще затворим)
на дневна - доджи!!! (което предполага .......... )
Според мен пазарът има нужда от ново високо СП 1430-1435 чисто технически, преди по-дълбока корекция. Естествено, предполагам сте забелязали че при пробив на дао на ниво 12 700 ще стане интересно
Отделно, доларът стои на стартова позиция за надолу, петролът трудно се коментира, но по-скоро се ориентира на север, златото чака ФЕД ама и то май е за север, 10-годишните бондове не са ориентир, защото са маниполирани. виксът се отлепи от дъното, но все още се клати там някъде
Защо ви ги казвам тезе неща? Не се заблуждавайте, че има много пазари
Пазарът е един! разликата е , че някъде движенията са по-малки а другаде по-големи НО посоката е ясна!
това мисля за техниката
Относно фудаментът е по-добре да питаме анон!
Моето мнение е, че е по-добре да се изчака 6-ти май /изборите в гърция и германия/,за да има по-голяма яснота с фундамента Само с техника не става!
Успех на всички търгуващи!
не е препоръка за търговия
Да видим на мечките ще им издържат ли нервите. След успешното скъсяване на DAX се прехвърлих на С§П... ама тази работа не е като онази... Не щат да продават ама и аз не се оказвам. Размазаха BAC тъкмо като си купих обратно на 8,77 мислейки че няма да пробие надолу. В този пазар да нямаш дълги е неблагоразумно... аз си мисля че мечките ги е страх повече особено когато изглежда в Европа се достигна до дъна. Обикновено края на Април е силен
Ами няма пазара навсякъде, понеже последните 3-4 г. имахме много шокове на пазарите с акции. Тези шокове бяха заради проблеми по други фронтове - ипотечни облигации, дългови книжа в Европа
Затова , понеже всяко едно нещо може да се окаже шок, и затова хората ги е страх да купува и не купуват акции, макар и да нямат нищо общо с тези проблеми.
И тук идва ролята на нещастните трейдърчета спекуланти, които правят тези шокове още по тежки като шортят при всяка волатилност и лоша новина
Затова не харесвам тези дето шортят, понеже те се възползват от едни екстремни ситуации на пазара с цел от нещастието да направят пари
Ама накрая нали се сещата какво ще им се случи - ще им скъсат шортите
Не знам какво да ти кажа повече, ти явно си неспасяем случай...
нищо не си разбрал от това, което съм ти написал. само съм се хабил...ще се опитам за последно в прав текст
Тук сме за да изкарваве пари!!!
Дали с дълги или къси позиций, не е толкова интересно. То затова е пазар - някои продава, друг купува....
Само те моля да не използваш думи, като/шорти, гащи и т.н/, защото най-малкото не е етично ...да не казвам и по-трудни думи
п.п Честно казано -мислех, че ще спрш да пишеш тук! но явно ти си ,не само упорит но и ....
Мистралът подухва, а той е вятър идващ от север но отиващ на юг.
Ако искате и малко фундамент - и Alcoa и BofA и MS здраво биха earnings, но пазарът не удържа над 13к. Sell in may and go away.
по-ниски дъна и флагове , уважаващи съпротивата вече на многомесечни тренд линии и при дау и при еспи. как ги виждате тия дълги преди по-дълбока корекция, хич не ми е ясно тва сигурно щот не знам как работи пазара ми се привижда
Attached Files
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
КОгато индексите почнат да правят ежедневни суингове е добър признак, че сме на дъно. Остава да видим колко нагорое може да стигнем но това зависи от ФЕД най-вече..Утре като нищо да изкочи някоя новина, която да изпрати цената обратно над 1400. За сега за мен това е по-вероятния сценарий - ...виждам ИМФ се грижи прилежно за евро кризата и Кристин Лагард обикаля с една кошница да проси пари от държавите...
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Брей ти си можел и да говориш нормални приказки,освен гащи и шорти.
ОК-това е твоето мнение,ще проследим как ще се развие.
Други мнения?
Събирам мнения да видим кой как ги вижда нещата.
ТА-на 4 часова в момента се образува сигнална свещ за продаване!(да видим как ще затворим)
на дневна - доджи!!! (което предполага .......... )
Коментар