Вход

Потребителско име:

 Запомни ме на това устройство
Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Инвестиции Peer to Peer

Collapse
X
 • Филтър
 • Време
 • Покажи
Clear All
new posts

 • Извинявам се, че е на английски, но нямам намерение да промоцирам тази P2P платформа в България. Не смятам, че е добро място, в което да се инвестира. Все пак е интересно и полезно четиво за какво да внимавате. Предупредени сте
  Is FastInvest a scam or a Ponzi scheme? Not sure, but lots of red flags here! Here is my personal experience from FastInvest and my concerns and worries.
  www.wavetrader.eu

  Коментар


  • Ако планирате да инвестирате в платформата iuvo може да получите до 180 лева бонус. Платформата има средна доходност от 9,2%, а скоро ще публикувам собствената си стратегия, която постига над 13% доходност.
   Ако инвестирате в iuvo над 2000 лв ще получите 60 лв бонус. Ако до 2 месеца инвестирате още 3000 лв ще получите допълнително още 120 лв. Общо 180 лв бонус!
   www.wavetrader.eu

   Коментар


   • Впечатленията ми от посещението в офиса на българската P2P платформа Klear. Какво ми хареса. Какво не ми хареса. Как ще се развива платформата. Малко лично мнение и разсъждения.
    https://www.vivainvest.eu/na-gosti-v-ofisa-na-klear/

    Впечатленията ми от посещението в офиса на българската P2P платформа Klear. Какво ми хареса, какво не и какви са плановете за развитие на платформата.
    www.wavetrader.eu

    Коментар


    • Плановете на Mintos са доста амбициозни. Не само се разширяват географски на нови пазари, но и навлизат агресивно в бизнеса с платежни услуги, където ще се конкурират с Paysera и TransferWise. С ново финансиране от още $5 милиона и почти 90,000 потребителя имат шансове за сериозен успех. Посоката на развитие е очевидна - поне за мен След няколко години вероятно ще кандидатстват за банков лиценз.

     Mintos ще предложи на инвеститорите си банкова сметка с индивидуален IBAN и дебитна карта. Планира да вземе европейски лиценз за електронни пари.
     www.wavetrader.eu

     Коментар


     • Качих в YouTube запис на “Възможности за P2P инвестиране” от Експо "Моите пари", дискусията след това, както и възможност да свалите самата презентация.
      Запис на презентацията "Възможности за P2P инвестиране" от Експо "Моите пари", София, 28.10.2018. Прикачен е файла с цялата презентация.
      www.wavetrader.eu

      Коментар


      • Честит рожден ден на Peerberry!
       Измина 1 година от започването на работа на P2P платформата. Затова време успя да се развие много успешно, като вече има над 3000 инвеститора, на които носи средна доходност от около 12%.

       Може да прочете повече на https://www.vivainvest.eu/peerberry-stana-na-1-godina/
       Плаформата се развива бързо. Предлага 12% средна доходност. Добавя нови оригинатори и има достатъчно кредити, всички с гаранция за обратно изкупуване.
       www.wavetrader.eu

       Коментар


       • Здравейте и от мен. Направих 2-ра част на инвестициите в Iuvo и Klear Lending със снимков материал. Поради ревю на Стойчо Недев преведох средства в Mintos, но тепърва събирам впечатления. Ето и линка за ревюто https://bit.ly/2wn8d7E

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Dam G Разгледай мнение
         Да, морето от P2P инвестиционни платформи е голямо. За да избере човек в кои от тях да се ориентира трябва да открие собствена стратегия. Няма ясно зададено правило. P2P инвестиционните платформи са рисково и именно затова доходни. Лично мен ме интересува:

         1. История на платформата и резултати.
         2. Брой на на оргинаторите ( с цел диверсификация) .
         3. Интерфейс на платформата и прозрачност на инвестициите
         4. Наличие на гаранция за обратно изкупуване
         5. Ясна линия за излизане от инвестицията

         Добавете и вие какво за Вас може да се добави и как Вие ги избирате ?!
         Финансовата стабилност на оригинаторите, тъй като гаранцията за обратно изкупуване реално е просто обещание на оригинатора. Важно е той да е в състояние да го изпълни, защото ако фалира нама да може.
         www.wavetrader.eu

         Коментар


         • Да, морето от P2P инвестиционни платформи е голямо. За да избере човек в кои от тях да се ориентира трябва да открие собствена стратегия. Няма ясно зададено правило. P2P инвестиционните платформи са рисково и именно затова доходни. Лично мен ме интересува:

          1. История на платформата и резултати.
          2. Брой на на оргинаторите ( с цел диверсификация) .
          3. Интерфейс на платформата и прозрачност на инвестициите
          4. Наличие на гаранция за обратно изкупуване
          5. Ясна линия за излизане от инвестицията

          Добавете и вие какво за Вас може да се добави и как Вие ги избирате ?!

          Коментар


          • Ето нещо малко по-различно, интересно и доходно, но и доста по-рисково! Добавих нова платформа в списъка с #P2P платформите - Grupeer. Интересното при нея е, че предлага много добра доходност от 14% и възможност за инвестиция в бизнес заеми и имотни проекти от 9 държави, сред които Германия, Норвегия, Полша и Русия. Всички заеми са обезпечени и са с гаранция за обратно изкупуване. Платформата работи от 18 и има над 3500 инвеститора. Използвам я от 6 месеца и съм доволен от резултатите - 14.40% доходност и нито един проблемен заем. Планирам скоро да направя подробно ревю.
           Може да видите основните й данни на https://www.vivainvest.eu/p2p-platformi/
           Преглед на P2P платформи за инвестиране в кредити - основни характеристики, предимства и недостатъци, мнения и ревюта, за да изберете подходящите за вас.
           www.wavetrader.eu

           Коментар


           • Направих едно ревю на PeerBerry - нова платформа за P2P инвестиране, предлагаща над 12% средна годишна доходност. Платформата е на по-малко от година, но се развива изключително бързо. Собственост е на Aventus Group, които имат над 9 години опит в потребителското кредитиране. Сайта на PeerBerry е функционален, с отличен дизайн. Изглежда съвременно и е удобен за работа.

            Ако ви е интересно можете да прочете цялото ревю на https://www.vivainvest.eu/peerberry-lesna-dohodnost/
            PeerBerry има функционален дизайн, удобен дори за инвеститори без опит. Предлага доходност над 12% при напълно автоматично инвестиране с лесна настройка.
            www.wavetrader.eu

            Коментар


            • Здравейте,

             Лоик от Klear ме покани в офиса на 09.11.2018 и мисля да го посетя, както и събитието им в betahouse след това. Тъй като, за разлика от други платформи, моят опит с Klear е малък (малко над 3 месеца), дайте някакви идеи за подобрение или въпроси, които искате да обсъдим.

             До момента аз имам една идея, която да позволява като се филтрират кредитите на първичния пазар, в които вече е инвестирано да се показва и размера на инвестираната сума, за да може лесно да се инвестира още.
             Last edited by snedev; 11.10.2018, 16:03.
             www.wavetrader.eu

             Коментар


             • Подробно описание на всички параметри на личната ми автоматична инвестиционна стратегия в Mintos. Надявам се да е полезна на инвеститорите, които имат или планират да инвестират в #P2P платформата. Тя е напълно автоматична и дава много добра доходност, над 12%, при ниско ниво на риск.
              Напълно автоматична, краткосрочна инвестиционна стратегия с доходност над 12%, с нисък на риск и висока ликвидност. Точните настройки и реалните резултати.
              www.wavetrader.eu

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Bf109 Разгледай мнение
               Попадна ми една статия за срива на p2p фирмите в Китай, има и инфо за щатите и разни други работи. Та предположих че може да ви е интересна.

               https://www.bloomberg.com/news/artic...de-and-protest
               Доста интересен материал. От почти година във финансовия сектор на Китай ври и кипи. Те има над 10-годишна традиция в “сенчестото банкиране”, което прилича повече на Дупнишката популярна каса или “инвестиционните посредници” като Капитал Маркет и сие. Но наистина се поуляха. Над 5000 платформи си е лудост. Над 4000 вече ги няма, което здравословно според мен.
               www.wavetrader.eu

               Коментар


               • Попадна ми една статия за срива на p2p фирмите в Китай, има и инфо за щатите и разни други работи. Та предположих че може да ви е интересна.

                https://www.bloomberg.com/news/artic...de-and-protest

                Коментар

                Working...
                X