IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Харесвам страницата
    OFFNews
    Сред бившите сътрудници на Държавна сигурност в ръководството на банката са били ген. Любен Гоцев, бивш депутат от БСП и външен министър в кабинета на Луканов, Станислав Безуханов - брат на бизнесдамата Саша Безуханова, Цветан Начев
    Пуснаха списъка на агентите на ДС в ръководството на „Инвестбанк“
    offnews.bg

Коментар

• Няма ли пряка демокрация - няма демокрация !!!
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Bogomil Bonev

Пък „Сега” по повод дописка в „Преса”, в която се говори, че президентът открил мол (пръв и единствен случай в историята), написали: „За този човек основното, което ни вълнува, е как да определим пропорцията – повече лъчезарен ли е, или повече идиот
        …ХА-ХААААААААААААААААААААААААААА

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
          Умни в България все по-малко остават.
          Изгонихте ги с общи усилия, като особено старателен се оказа Борисов

Доста смехотворно твърдение. Сигурно и ти ще претендираш да е АБСОЛЮТНАТА ИСТИНА
          Само дето, в последните 23 години вашия омразен герб управлява САААМООО 3,5 години, а БСП ....
          БКП избиваха интелигенцията без съд и присъда, а БСП я прогонваха през годините.
          И това са си демографски ФАКТИ.
          И сега след мизериите на настоящето управление още много хора ще изчезнат. Да ти вадя ли цитати от статии в типичния безмозъчен стил или сама ще го направиш

Коментар

• Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
            D
            Гласове които са кой ли път вече са по малко от тези на ГЕРБ

За никой не е тайна, че за БСП гласуват простите (само виж форумния им електорат ), бабичките, циганите.
            Чунчо, да не си от президенството?
            Умен и красив?

Чунчо да не се казваш Росен Плевналиев?

Роската спами , няма какво да прави .
            Мълчи за офшорките, като дупе.А за спам се отваря.
            Last edited by robert; 08.08.2013, 22:34.

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

БУЦИЛАНЕЕЕЕЕЕ КЪДЕ СИИИИИИИИИИИИИИ

Коментар

...
                За никой не е тайна, че за БСП гласуват простите (само виж форумния им електорат ), бабичките, циганите.
                Умни в България все по-малко остават.
                Изгонихте ги с общи усилия, като особено старателен се оказа Борисов

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                  А пък на мене ми прави друго впечатление!!!Всички с които съм говорил са против БСП,а те отново са на власт!!!Как става това бе ,мама му стара!!!
                  еее, този парадокс и аз трудно си обяснявам

4 години след съсипията на ГЕРБ, която стовари върху масовото население, даде власт на монополите да се вихрят до безобразия, банките повече от всякога дерибействаха над гражданите, видя се, че не само герберастите не са против комунистите, ами са по-лоши - мутрокомунисти....

И как стана, че над милион гласуваха пак за тях?!

Стокхолмски синдром?!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                    А пък на мене ми прави друго впечатление!!!Всички с които съм говорил са против БСП,а те отново са на власт!!!Как става това бе ,мама му стара!!!
                    Става лесно плащаш на мозъчни донори цял ден да нареждат опонентите по форума в стил робертина.
                    Взимаш в коалиция за България партия евророма и интелигента цветелин кънчев за да ти осигури циганските гласове, навеждаш се на ДПС за даса ти партньори, водиш бабички на Бузлуджа, когато усетиш, че губиш получаваш по пощата анонимни сигнали за подслушвания , а когато усетиш, че много губиш взимаш наемаш тв 7и обявяваш някакви костинбродски глупости и хоопп събираш гласове.
                    Гласове които са кой ли път вече са по малко от тези на ГЕРБ

Коментар

• Първоначално изпратено от robert Разгледай мнение
                      Ти ли гони българските журналисти?
                      По скоро вашия лидер Волен ги е изгонил за да не го снимат на една маса как се подмазва на Местан

Коментар

Преди време бях разколебан дали ще гласувам за ГЕРБ, но когато видях, че цялата ни политическа клоака в лицето на знайни и незнайни ДС агенти, журналисти с досиета, олигарси създадени от партията майка БКП, кредитни милионери получавали куфарчета с пари предвидени за пенсии и партии които са взривявали църкви и избивали интелигенцията като БСП и ДПС, са против ГЕРБ и през ден хвърлят предизборни сигнали, папки флашки и какви ли не измислени и изсмукани от изцапани с кръв пръсти компромати, подкрепяни от горните и "братска" Русия и не спират вместо да говоря за своята си платформа и политика да плюят по ГЕРБ, вече знам, че партията нужда на България е ГЕРБ.
                        Чунчо голям многознайко се извъди.
                        Нещо друго за президента знаеш ли?
                        Нещо за офшорки ?
                        Нещо за далевери?
                        Или само за ББ И ЦЦ знаеш?

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
                          Странни неща се получават. Изглежда хоровото грачене срещу ГЕРБ по форумите изиграва лоша шега на грачещите. Ефектът е обратен на очакванията. Ето един пример от вчерашния ден:
                          У дома дойде дойде електротехник да поправи домакински електроуред. И както си му е редно, заговорихме за политика. И той като мене четял разни форуми и ето какво сподели почти дословно: "Девет пъти поред гласувах за ГЕРБ, на всякакви избори - парламентарни, местни, президентски, за евродепутати, всичките спечелени от тях. След последните избори бях решил да не ходя да гласувам повече. Но като чета по форумите храчките срещу ГЕРБ и Борисов, направо ми падна пердето и вече за себе си съм решил твърдо - ще гласувам за тях до дупка. Не мога да допусна тези храчки, те като че са насочени директно срещу мене и многогодишното ми мнение. В сервиза сме девет души и всичките са на същото мнение. Дори трима от колегите никога не са ходили да гласуват, но и те са твърдо решили - ще гласуват за ГЕРБ.
                          Та странни неща стават по белия свят. Съдя и по себе си. И аз бях постоянен електорат на ГЕРБ до тази пролет. Но на последните избори не гласувах за тях. Не бях доволен главно от Дянков и Цветанов. И бях си казал, никога вече ГЕРБ! Но като чета хоровото грачене по форумите...не зная, май ще ме амбицират отново да гласувам за ГЕРБ. Просто не мога да си обясня тази масирана антигерб кампания. Изглежда някой ги е наел специално да консолидират привържениците на ГЕРБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                            А, виж, да пази Господ от подобни в нашата Матрица. Не само, че никой не ги вика, но и веднагически биват идентифицирани и отстранени.
                            комунисти не харесвам, но Мутро-комунисти, още повече )

Коментар

Толкова ли червено турските национални предатели не вдянахте, че хората ви се подиграват на база реални факти и аргументи БЕЗПЛАТНО
                              Чунчо с Чехлю ли беше на вечерята?
                              Ти ли гони българските журналисти?
                              Признай пиленце!
                              И там ли беше безплатно, само за едната толумбичка?

Скандал на вечерята-ифтар с президента и турския вицепремиер

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5978691

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
                                ... Просто не мога да си обясня тази масирана антигерб кампания. ...
                                бях попитала Мечо, но и ти можеш да отговориш

Мечо, какво мислиш за този директен призив на Борисов?

Борисов предлага на десните реформатори заедно да свалят кабинета

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов предлага на партиите от Реформаторския блок съвместен план за сваляне на кабинета „Орешарски" и общо управление след това, информира БНР.

Кой мислиш стои зад "отразяваната от медиите група протестиращи"? (защото има и други, които не влизат в обектива)

Борисов да не би да започна да се съмнява в "спонтанните си протести" за сваляне, че тръгна да търси и други...?

Коментар

Working...
                                X