IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    Редно е да спреш да говориш от името на хората.Тези 1000 лумпени пияници наркомани софийски безделници и платени боклуци не са хората.Досега разбрахме само че ти и подобните ти искате оставка.А след оставката какво следва мълчите като комунисти в Гестапо.Аз например не желая повече мутропростаци да управляват държавата.Десните ги видяхме.Те умеят като са на власт да си раздават държавни активи за без пари и после като марокански скакалци всичко да опоскват.След тях няма живот това са изроди които нищо не могат да създадат.Да не говорим за останалите честни патриоти бизнесмени за които да крадеш от държавата е нещо нормално да не плащаш данъци и да не връщаш кредити също.А за спазване на трудово законодателство и коректно отношение към работниците и дума не мое да става.Е тези десни не ми трябват.Ако дойдат други различни от тези ще се замисля а коалиция от тиквата куневица сините тъпанари и костовите откачалници е направо обида за интелекта на българите.
    Така е, редно е.
    Редно е да отбелязвам, когато коментарите не са мои, както и правя.
    Редно е, като сядаш да пишеш, да поотгърнеш страниците и да се вкараш малко в час по темата.
    Редно е, като комуникираш с някой, да си поне частично запознат с възгледите му. Сега ти отговарям, ама знам, че не си заслужава, защото хабер си нямаш какво мисля, нито те интересува, нито си чел. Ясно ми е, че само си запълваш времето, но ако това изисква усилия и концентрация, предпочиташ да си ги спестиш.
    Редни са много работи, но да започнем с ОСТАВКА-та! После с ГЕРБ напред!
    Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      Кат123, изтриха ти личната кореспонденция между теб и Цветлин Йовчев.
      ???????????

Коментар

• Кат123, изтриха ти личната кореспонденция между теб и Цветлин Йовчев.

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
          Моля форумците привърженици на ГЕРБ, да ми обяснят защо 20 депутати от ГЕРБ не са се подписали под искането за свикване на спешно заседание на НС.
          Аз го разбирам по един единствен начени - тези 20 човека ще са новата парламентарна група на ГЕРБ -2.
          Има ли смисъл да ти се оубеснява!!!???

Коментар

Извинете, имате Петно на розичката
            http://www.webcafe.bg/id_1370142143_..._na_rozichkata

Орешарски покани Петното на срещата с “протестиращи”
            http://offnews.bg/index.php/229777/o...irashti-snimki
            Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
              Това, че Генов е 'кришнар' не значи, че не говори истината по въпроси, които касаят цялото общество... както също не значи, че един уж специалист като Орешарски не може да е кукла на конци на олигарсите.
              Е друго си е да спечелиш обществена поръчка,ей тъй без обявление, по времето на управлението на ГЕРБ - "да броиш делфините в Черно море" и така едни 3 млн. лв. да ти влязат от раз за тази "тежка работа".... После ще крещиш като луд по площадите..... "Оставка" , нали все пак трябва да се заработят тези парички.
              Как да му имам доверие на този кришнар.
              Той си е отвсякъде както вчера Гигов написа за д-р Михайлов.
              А добре, че стана шумотевицата, че новата министърка спря броенето на делфините в Черно море.

Коментар

• Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
                Разбира се, даже и пред местан и доган ще паднат на колене и така и така са на колене и нещо друго ще свършат за да ги предразположат за да са благосклонни
                Да, де, ама увеличената субсидия няма да е от Европа, а от нашите данъци (разбирай - заеми). Щото данъци ще видят на куково лято комуноидите.

Аз не желая да забременявам, заради свирките на някои прости и алчни селяци, които не могат да си направят сметките.

Коментар

• Моля форумците привърженици на ГЕРБ, да ми обяснят защо 20 депутати от ГЕРБ не са се подписали под искането за свикване на спешно заседание на НС.
                  Аз го разбирам по един единствен начин - тези 20 човека ще са новата парламентарна група на ГЕРБ -2.
                  Last edited by kat123; 09.08.2013, 16:46.

Коментар

• Това, че Генов е 'кришнар' не значи, че не говори истината по въпроси, които касаят цялото общество... както също не значи, че един уж специалист като Орешарски не може да е кукла на конци на олигарсите.
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                      Ще молите ли на колене БСП за увеличаване на субсидията?
                      Разбира се, даже и пред местан и доган ще паднат на колене и така и така са на колене и нещо друго ще свършат за да ги предразположат за да са благосклонни

Коментар

ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ НА „ЗЕЛЕНИЯ” „ИНТЕЛИГЕНТЕН” ПРОТЕСТИРАЩ АСЕН ГЕНОВ КАТО РАДХА – ВИНОДА ДАС!

http://afera.bg/skandalno/47777.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                          Редно е да спреш да говориш от името на хората.Тези 1000 лумпени пияници наркомани софийски безделници и платени боклуци не са хората.Досега разбрахме само че ти и подобните ти искате оставка.А след оставката какво следва мълчите като комунисти в Гестапо.Аз например не желая повече мутропростаци да управляват държавата.Десните ги видяхме.Те умеят като са на власт да си раздават държавни активи за без пари и после като марокански скакалци всичко да опоскват.След тях няма живот това са изроди които нищо не могат да създадат.Да не говорим за останалите честни патриоти бизнесмени за които да крадеш от държавата е нещо нормално да не плащаш данъци и да не връщаш кредити също.А за спазване на трудово законодателство и коректно отношение към работниците и дума не мое да става.Е тези десни не ми трябват.Ако дойдат други различни от тези ще се замисля а коалиция от тиквата куневица сините тъпанари и костовите откачалници е направо обида за интелекта на българите.
                          Бате Пешо, кво ще праим с падащите цени на зърното? А те тепърва започват спада си.

Ще молите ли на колене БСП за увеличаване на субсидията?

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                            Нека някои лидери да не мислят, че Реформаторският блок се ползва с някакво специално доверие. По-скоро да си дадат ясна сметка, че и те, и партиите им са част от причината хората да са днес на улицата. Тези уж десни партии през годините, а и много от лидерите им в различно време подпомагаха българската олигархия, кой повече, кой по-малко. Но хората още повече не им вярват, когато започнат публично да се обвиняват и да се правят по-католици от папата. Това високомерие им пречи много. Притеснявам се този Реформаторски блок да не се окаже едно малцинство, което не само да не може да участва в управлението, а само да осигури за известно време добра заплата на едни хора в следващия парламент, заяви пред Faktor.bg бившият син депутат и шеф на Комисията по досиетата Методи Андреев.

Политолози обаче коментират, предложението на Борисов за общи действия като тактически подхвърлена примамка, на която политическите лапнишаранчетата се нахвърлиха лакомо и налапаха въдичките. Протестиращите пък продължават да твърдят, че нито една от старите партии не ги представлява и търсят нов субект.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                              Колкото и да се мъчиш да дадеш сравнително интелигентно обяснение на простотия не звучи убедително ......
                              1. Мъка не усетих, дойде ми спонтанно.
                              2. Не "сравнително", а "съвсем"
                              3. Единственото убедително е, че въпросът не си струва да се задълбава, защото настъпва сюблимниОТ момент, в който динята трябва да се натъпче с мастика и положи във фризер нужното време. Тази "простотия" добре се понася ...
                              Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                                глупости.

станишката си е гей и един господ знае с какви компромати го държат кукловодите.

нямам нищо против гейвете, но прикритите гейове в политиката и съдебната система са по-опасни от огън и динамит в една стая. За да се прикрият са готови да жертват и морала и достойнството си, а най-вече да предават националния интерес..само и само да не лъснат на калъп в някой жълт вестник с милионен тираж. Другото лошо на прикритите гейове е , че са като мафия и лансират нагоре в системата себеподобни младежи и в един момент нещата отиват на зле...

прокуратура, съд, партии са заразени с тази болест.

пак казвам уважавам правото на всеки да се определи какво харесва, но намирам недостойно да се прикрива с цената на националните интереси.
                                Гигов, като старшина , по-добре от мен знае, че в казармата разкривахме всички гейове. Дори и тези, които бяха излъгали донаборната комисия.
                                Тогава тези хора ги наричахме педали/педерасти.

Ама как да "хванеш" човек, който не е служил казарма, пък е набор 1966, а и е бил съветски гражданин.

Чудя се как може бивш военен като Гигов да се кланя на подобна личност.

Коментар

Working...
                                X