IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    Е, к'во точно казваш - май сме на едно мнение - лични пенсионни сметки като алтернатива на допълнителното, с тази разлика, че аз съм на мнение, че изобщо не трябва да има задължително допълнително!

И досега можеше да се махнеш(сменяйки го), когато поискаш от Доверие или от който и да било ПФ.
    И досега има - лични пенсионни сметки - вкл. в Доверие и К'ВО от това - играта си върви безнаказано?

п.п...аз също съм в Доверие .... което е антипод на доверието
    Аз говоря за IRA accounts
    Много пъти съм го казвал. Българинът няма инвестиционна култура. Ако му се оставят парите на разположение, пак ще висне на държавата. Та пари за пенсия трябва да има.
    Решението
    Парите за пенсия 50% в НОИ, все пак и циганите трябва да се хранят, а и родителите ни. От там нататък, за останалите 50% всеки да избира при равни данъчни облекчения – НОИ, Пенсионен фонд или лична пенсионна сметка в инвестиционен посредник, която сам да управлява. Това е! Елементарно, и борсата ще живне и мозъците ще се размърдат. Парите както и до сега се ползват при осигурително събитие. Пенсионна възраст или смърт.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
      ...
      А иначе за глупостите за Доверие, че бил точен може да вярваш колкото искаш.

...
      толкова глупости пишеш, че И аз с цялата ми доброжелателност не мога да ги схвана

Обясни за "Доверие"?

Коментар

че то в главата ти има ли място за друго
        Да!
        Това:
        # ще държи червените крадливи боклуци далече от държавната хранилка и народните пари
        # усвояване на еврофондове
        # развиване на инфраструктура
        # реформи /пенсии, образование, здравеопазване .../
        # контрол към специалисти и/или министри, шефове на агенции, комисии, заемащи възлови позиции, може и със СРС, може и да ги уведомят даже ...но КОНТРОЛ
        # опазване на националните интереси и недопускане на руските такива в България
        # европейско развитие на страната
        # финансова стабилност
        ...
        Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
          Бухахахах миличката заблудена комунистическа издънка. Кои национални медии тези на другаря пеевски ли
          И тимай като него си в някакъв катарзис
          Искаш ли да ти дам списък с главни редактори които са били агенти на ДС
          Да не мислиш, че са само коритаров, и кеворкян
          Ти на очите си ли вярваш или на червените медии .Не ми отговаряй отговора е очеваден
          Другарят Пеевски си е от вашата ГЕРБерастка дружинка - хич не ми излизайте с постановката, че 4 години, ей така го хранихте ....

Коментар

И всички варненски вестници писаха доста и протести имаше, че и няколко от националноте медии писаха....но ....дебилите са си дебили и което им отърва гледат
            Бухахахах миличката заблудена комунистическа издънка. Кои национални медии тези на другаря пеевски ли
            И тимай като него си в някакъв катарзис
            Искаш ли да ти дам списък с главни редактори които са били агенти на ДС
            Да не мислиш, че са само коритаров, и кеворкян
            Ти на очите си ли вярваш или на червените медии .Не ми отговаряй отговора е очеваден

Коментар

• Сега ще видиш ти как Доверие ще го шътнат на една офшорка -> парите на някой червен другар.

Щом спряха да коментират и насочиха темата в друга посока.

А иначе за глупостите за Доверие, че бил точен може да вярваш колкото искаш.

http://poc-doverie.bg/?cid=22&p=0&id=440

Същото е и с Алианц.

А иначе така се прави бизнес по света.

Ние сме Теленор - най-голямата норвежка телекомуникационна компания. Имаме бизнес в Сърбия, .... още 2-3 страни в бившия Източен блок и купуваме Глобул.

Ние сме френска фирма, която печата валутите на 70 държави и др. ценни книжа. Искаме да направим смесено дружество с БНБ и да ползваме тяхната печатница.

Ние сме ...... - абе и ние не знам кои сме, ама имаме 14 паунда капитал и офис в къща в Лондон, където има регистрирани още 500 фирми. Купуваме Доверие ииии. Абе ще видите после какво ще го правим.

А ти си вервай че някой точил Доверие.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                И щоооо? Сега поне всеки който иска да се махне от Доверие /аз включително/ може да го направи. А иначе, всичко при мангалите. Не, благодаря!!! Единственото решение - лични пенсионни сметки като алтернатива на допълнителното
                Е, к'во точно казваш - май сме на едно мнение - лични пенсионни сметки като алтернатива на допълнителното, с тази разлика, че аз съм на мнение, че изобщо не трябва да има задължително допълнително!

И досега можеше да се махнеш(сменяйки го), когато поискаш от Доверие или от който и да било ПФ.
                И досега има - лични пенсионни сметки - вкл. в Доверие и К'ВО от това - играта си върви безнаказано?

п.п...аз също съм в Доверие .... което е антипод на доверието

Коментар

След като всичко това с "Доверие" е възможно, знаем и за другите ПФ - обвързаности и ненаказуемост - знаем поне тези, които не сме от групата платени писарушки за герберастката кауза
                  та,

Най-добре да се върнем на общо пенсионно осигуряване - без 2ри и 3ти стълб - при минимални вноски, основани на солидарен принцип И доброволно частно осигуряване
                  И щоооо? Сега поне всеки който иска да се махне от Доверие /аз включително/ може да го направи. А иначе, всичко при мангалите. Не, благодаря!!! Единственото решение - лични пенсионни сметки като алтернатива на допълнителното

Коментар

• След като всичко това с "Доверие" е възможно, знаем и за другите ПФ - обвързаности и ненаказуемост - знаем поне тези, които не сме от групата платени писарушки за герберастката кауза
                    та,

Най-добре да се върнем на общо пенсионно осигуряване - без 2ри и 3ти стълб - при минимални вноски, основани на солидарен принцип И доброволно частно осигуряване

Коментар

• И в този дух да попитам как така не е на дневен ред в един финансов и инвеститорски форум
                      най-злободневната тема на месеца - Далавериджосването на ПОК "Доверие"?!!!

И кой стои зад схемите???

Та, там са вашите пари - парите за пенсия.

Но и КОЙ Инвеститор ще тръгне да инвестира в България при подобни безнаказани нагли игри???

(само печелившите мутри от играта)

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                        ... За Борисов дума не съм обелила още....
                        че то в главата ти има ли място за друго

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                          Воистина скъса синджиря !!!
                          скъсал - на куково лято
                          затягат му и малкото свобода с театрални постановки

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение

Лъвът скъса синджиря
                            Воистина скъса синджиря !!!
                            Баба ме научи на много неща.
                            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                              Мутропростака дето пере на жена си гащите известен като чехльо
                              Споко - лумпените постепенно се ориентират,разбирайки къде е корена на злото

Протестиращи пукат балона „Президент“

"...........досега за започването на процедура по импийчмънт са събрани над 50 хиляди подписа на граждани, а в подкрепа на правителството на Пламен Орешарски – повече от 300 хиляди......"

http://www.bnews.bg/article-83502

Дегерберизацията набира спонтанно скорост! Сваляне на плевела,фъндъчката и искане за обявяване на герп за противоконституционна партия - тва са спешните задачи от дневния ред на обществото!

Лъвът скъса синджиря - да живей еволуцията!
                              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Няма ли пряка демокрация - няма демокрация !!!
                                Баба ме научи на много неща.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X