IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
    Той май вече не е подсъдим, а осъден ....
    Знам, но когато печелеше изборите беше подсъдим.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      Ти така и не разбра какво се случва.

Колкото повече Цацаров атакува Борисов, толкова повече го превръща в мъченик и го "появява в новините".

Накрая ще го направи втори Берлускони - подсъдим, а печели избори.

Много ви е слаба логистиката вече.
      КАк смяташ, медиите и прокуратурата защо мълчат за Костинброд
      Изложиха се като кифли, само червените боклуци не схванаха каква брутална измислена манипулация бе случая.

Коментар

Колкото повече Цацаров атакува Борисов, толкова повече го превръща в мъченик и го "появява в новините".

Той май вече не е подсъдим, а осъден ....
        He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
          А вие се возите на Боко на х.я. И като падне, ще паднете и вие.
          А Цацаров скоро ще му го спихне.

Коментар

К'во стана днес:
            1. Наивник пътува с Ролс-Ройс.
            2. Нетуеър с яхта
            3. Бате Пешо с частен самолет.
            А вие се возите на Боко на х.я. И като падне, ще паднете и вие.
            А Цацаров скоро ще му го спихне.
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
              Харчи са там където ще имат най-голям ефект. Демек където има бизнес и население. Обикновено от там идват и най-големите приходи в бюджета.

Няма смисъл да се наливат пари в умрели села с 10 пенсионера на доизживяване.

Щото в момента когато, тва не е твойто село ти първи ще ревнеш що се забиват там милиони като никой не го ползва.
              Да, така е, няма смисъл, но го "правят" или по - точно- крадат огромни суми в името на няколко десетки човека в преклонна възраст.
              Бяха похарчени милиони за канализция на мюсюлманско село за сметка на такава- в 100 хиляден южен български град без турци.

Коментар

Хайде, хайде - и ти си прозрачен богаташ като Наивник.

Нормален човек би казал - Кавала, брега, плажа и т.н., но ти не - пристанището, та пристанището. Халал да ти е яхтата. Ние ще си мълчим.
                Всъщност, да съм честен - пътувам до пристанището на Керамоти (още около 35-40 км), щото от там е 20 минути с ферибота до Тасос, на всеки половин час. А от Кавала е час и половина, три-четири пъти на ден. Но пък на пристанището в Кавала има много готини кръчми, където келнерите говорят български и се отнасят към теб като с клиент, а не като с навлек, който трябва да бъде обран.

Коментар

Пак не си подготвен. Не ходя с яхта, а с автомобил. И ти казах "до пристанището", щото имам предвид стигане "до море", а не до входа на някакъв задръстен град. Избрах пристанището на Кавала, защото съм го мерил точно този маршрут, но със същия успех можех да избера и друга точка на морския бряг в околностите. И един жокер - има и по-преки пътища до Кавала от този през ГКПП Кулата ....
                  Хайде, хайде - и ти си прозрачен богаташ като Наивник.

Нормален човек би казал - Кавала, брега, плажа и т.н., но ти не - пристанището, та пристанището. Халал да ти е яхтата. Ние ще си мълчим.

Коментар

Абе знаех си, че тук бъка от богаташи. Наивник не се скъпи на прекрасни автомобили, а този пък ходи с яхта до Гърция. Сигурно за по-пряко минава през Водното огледало на Доган.
                    Пак не си подготвен. Не ходя с яхта, а с автомобил. И ти казах "до пристанището", щото имам предвид стигане "до море", а не до входа на някакъв задръстен град. Избрах пристанището на Кавала, защото съм го мерил точно този маршрут, но със същия успех можех да избера и друга точка на морския бряг в околностите. И един жокер - има и по-преки пътища до Кавала от този през ГКПП Кулата ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                      Когато се харчат пари от държавния бюджет трябва да се мисли за всички региони а не само за София и Бургас.И после с фалшификации печелим изборите.Е вече няма мощност айде мутропростаците да пасете овцете и да сеете компиро.....
                      Харчи са там където ще имат най-голям ефект. Демек където има бизнес и население. Обикновено от там идват и най-големите приходи в бюджета.

Няма смисъл да се наливат пари в умрели села с 10 пенсионера на доизживяване.

Щото в момента когато, тва не е твойто село ти първи ще ревнеш що се забиват там милиони като никой не го ползва.

Коментар

Смешкоооооооо аз на море в България не ходя нито почивам.Там където ходя ти не мое си купиш билетите само....Самолета не пътува по Тракия.
                        Следващият богаташ!!!

Е, как да си купим билети, като пътуваш с частен самолет?!?!?!

К'во стана днес:
                        1. Наивник пътува с Ролс-Ройс.
                        2. Нетуеър с яхта
                        3. Бате Пешо с частен самолет.

Очаквам номер 4 - совалка.

Коментар

Абе знаех си, че тук бъка от богаташи. Наивник не се скъпи на прекрасни автомобили, а този пък ходи с яхта до Гърция. Сигурно за по-пряко минава през Водното огледало на Доган.
                          Нетито е стара хрътка!!!

Всички сме за Пловдив!!!

Коментар

Смешкоооооооо аз на море в България не ходя нито почивам.Там където ходя ти не мое си купиш билетите само....Самолета не пътува по Тракия.Имам културни различия с герберски идиоти които ходят в Слънчев бряг да се напиват като свине и да чукат циганки.За последно там съм бил през 1990г а ти още си бил само в мозъка на баща си.

А бре Бат Пеше бре!!!

Коментар

А на мен ми е 300 километра от паркинга пред нас до пристанището на Кавала.

Коментар

И на мене ми дреме на желязото за магистралата Тракия. Като искам да ходя на море - Бяло море ми е с около 70-80 километра по-близо. Доколкото чувам от София до Бургас е 360 км по новата магистрала, и то от изхода на София до входа на Бургас, т.е. за мен конкретно - около 370 км до входа на Бургас. А на мен ми е 300 километра от паркинга пред нас до пристанището на Кавала.
                                Хихих, ако пуснат магистралата, изправят Кресненското дефиле и маляките оправят пътя на Серес ще е много добре

Коментар

Working...
                                X