Първоначално изпратено от netware5
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 19.10.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеТи така и не разбра какво се случва.
Колкото повече Цацаров атакува Борисов, толкова повече го превръща в мъченик и го "появява в новините".
Накрая ще го направи втори Берлускони - подсъдим, а печели избори.
Много ви е слаба логистиката вече.
Изложиха се като кифли, само червените боклуци не схванаха каква брутална измислена манипулация бе случая.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеТи така и не разбра какво се случва.
Колкото повече Цацаров атакува Борисов, толкова повече го превръща в мъченик и го "появява в новините".
Много ви е слаба логистиката вече.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеА вие се возите на Боко на х.я. И като падне, ще паднете и вие.
А Цацаров скоро ще му го спихне.
Много ви е слаба логистиката вече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеК'во стана днес:
1. Наивник пътува с Ролс-Ройс.
2. Нетуеър с яхта
3. Бате Пешо с частен самолет.
А Цацаров скоро ще му го спихне.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеХарчи са там където ще имат най-голям ефект. Демек където има бизнес и население. Обикновено от там идват и най-големите приходи в бюджета.
Няма смисъл да се наливат пари в умрели села с 10 пенсионера на доизживяване.
Щото в момента когато, тва не е твойто село ти първи ще ревнеш що се забиват там милиони като никой не го ползва.
Бяха похарчени милиони за канализция на мюсюлманско село за сметка на такава- в 100 хиляден южен български град без турци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеХайде, хайде - и ти си прозрачен богаташ като Наивник.
Нормален човек би казал - Кавала, брега, плажа и т.н., но ти не - пристанището, та пристанището. Халал да ти е яхтата. Ние ще си мълчим.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеПак не си подготвен.Не ходя с яхта, а с автомобил. И ти казах "до пристанището", щото имам предвид стигане "до море", а не до входа на някакъв задръстен град. Избрах пристанището на Кавала, защото съм го мерил точно този маршрут, но със същия успех можех да избера и друга точка на морския бряг в околностите. И един жокер - има и по-преки пътища до Кавала от този през ГКПП Кулата ....
Нормален човек би казал - Кавала, брега, плажа и т.н., но ти не - пристанището, та пристанището. Халал да ти е яхтата. Ние ще си мълчим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеАбе знаех си, че тук бъка от богаташи. Наивник не се скъпи на прекрасни автомобили, а този пък ходи с яхта до Гърция. Сигурно за по-пряко минава през Водното огледало на Доган.Не ходя с яхта, а с автомобил. И ти казах "до пристанището", щото имам предвид стигане "до море", а не до входа на някакъв задръстен град. Избрах пристанището на Кавала, защото съм го мерил точно този маршрут, но със същия успех можех да избера и друга точка на морския бряг в околностите. И един жокер - има и по-преки пътища до Кавала от този през ГКПП Кулата ....
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеКогато се харчат пари от държавния бюджет трябва да се мисли за всички региони а не само за София и Бургас.И после с фалшификации печелим изборите.Е вече няма мощност айде мутропростаците да пасете овцете и да сеете компиро.....
Няма смисъл да се наливат пари в умрели села с 10 пенсионера на доизживяване.
Щото в момента когато, тва не е твойто село ти първи ще ревнеш що се забиват там милиони като никой не го ползва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеСмешкоооооооо аз на море в България не ходя нито почивам.Там където ходя ти не мое си купиш билетите само....Самолета не пътува по Тракия.
Е, как да си купим билети, като пътуваш с частен самолет?!?!?!
К'во стана днес:
1. Наивник пътува с Ролс-Ройс.
2. Нетуеър с яхта
3. Бате Пешо с частен самолет.
Очаквам номер 4 - совалка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеАбе знаех си, че тук бъка от богаташи. Наивник не се скъпи на прекрасни автомобили, а този пък ходи с яхта до Гърция. Сигурно за по-пряко минава през Водното огледало на Доган.
Всички сме за Пловдив!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеСмешкоооооооо аз на море в България не ходя нито почивам.Там където ходя ти не мое си купиш билетите само....Самолета не пътува по Тракия.Имам културни различия с герберски идиоти които ходят в Слънчев бряг да се напиват като свине и да чукат циганки.За последно там съм бил през 1990г а ти още си бил само в мозъка на баща си.
А бре Бат Пеше бре!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеА на мен ми е 300 километра от паркинга пред нас до пристанището на Кавала.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеИ на мене ми дреме на желязото за магистралата Тракия. Като искам да ходя на море - Бяло море ми е с около 70-80 километра по-близо. Доколкото чувам от София до Бургас е 360 км по новата магистрала, и то от изхода на София до входа на Бургас, т.е. за мен конкретно - около 370 км до входа на Бургас. А на мен ми е 300 километра от паркинга пред нас до пристанището на Кавала.
Коментар
Коментар