IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Омбудсманът :Посягате на независимостта ми
    Константин Пенчев: ако предвиденото орязване на бюджета стане факт, ще бъде принуден да уведоми за бъдещото ограничаване на дейността на омбудсмана не само Подкомитета на ООН по предотвратяване на изтезанията, но и всички европейски и международните организации на правозащитни институции, в които омбудсманът на Република България членува.

„Позволявам си да изразя увереност, че като министър-председател, загрижен за правата и свободите на хората, ще допринесете не само за запазване, но и за разширяване на независимостта на омбудсмана, защото подкрепата за тази институция е подкрепа за гражданския контрол и е в интерес на всички граждани” – завършва омбудсманът.''
    Цялото писмо до Олигарски , четете на : http://www.ombudsman.bg/news/2816
    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
      Гигоу, отпусни душата и гледай мача ...
      Сакън, ще се размирише
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
        Документи по Хохегер има, ама закононарушение НЯМА. Ей на, бат Гергов преди малко го потвърди по БТВто.
        Пък в нета циркулира всякаква помия.
        Гигоу, отпусни душата и гледай мача ...
        Протестът отива на стадиона
        http://btvnews.bg/article/bulgaria/o...-stadiona.html
        Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от ExtraRange Разгледай мнение
          Мечка,нема никъв "бай Добри",объркал си се.Гражданин съм.Това,обаче,не ми пречи
          да призова под знамето здравото на България.Сержант от армията,борден на хеликоптер от МВР,като начало-техник от Гражданската авиация.Змията е крими,облечена в политика.Тия нема да ги има,дори и мен да ме няма.
          Па язе съм старши лейтенант от запаса, и съм учил вишу за всякакъв вид морска и кашишка тактика.

Много сме бре. Не сме казали, не сме ги отнесли. Това, че не сме казали е лошо.

ПП
          Имах предвид даскал Добри Чинтулов
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
            За пореден път на гърба на данъкоплатците ,Хампито и част от трупата му решиха да избягат и си спретнаха нова екскурзия. Този път до Австрия. > http://offnews.bg/index.php/254097/s...t-na-nedoverie

Продължаваш с герберските си простотии!

Волен Сидеров НЯМА зор да подкрепя вота на недоверие на любимите ти герберасти!

И по време на такъв вот може да ходи където си иска. Вота на недоверие е проблем на твоята любима ГЕРБ.

И по-правилно беше да сложиш Бойко Борисов зад фикуса. Щото той се крие от собствения си вот.
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Само си се хабил да дращиш, доказателствата /стенограми/ за гея и секретарката, които назовавам "хохегери", още се разпространяват свободно в нета, всеки може да ги види. Интерпретациите ти по тях за мен са лишни!
              Междувременно, докато/ако ровят сделката с винетките, пусни някакво "черно на бяло" за т.нар. "манипулиране на търг" и "машинация" да ги видим. Може пък този път да си бил "озарен" с истински документ.
              Документи по Хохегер има, ама закононарушение НЯМА. Ей на, бат Гергов преди малко го потвърди по БТВто.
              Пък в нета циркулира всякаква помия.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                Бе те олигарсите имат разум, но е насочен в друга посока. Така че се налага да се съберем. Както е казал бай Добри "Докле е мъничка змията"
                Мечка,нема никъв "бай Добри",объркал си се.Гражданин съм.Това,обаче,не ми пречи
                да призова под знамето здравото на България.Сержант от армията,борден на хеликоптер от МВР,като начало-техник от Гражданската авиация.Змията е крими,облечена в политика.Тия нема да ги има,дори и мен да ме няма.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                  Няма леви ,няма десни. Оплетени са като свински черва.
                  +65536
                  tnm

Коментар

• За пореден път на гърба на данъкоплатците ,Хампито и част от трупата му решиха да избягат и си спретнаха нова екскурзия. Този път до Австрия. > http://offnews.bg/index.php/254097/s...t-na-nedoverie

Last edited by коки; 15.10.2013, 18:35.

Коментар

• Търси се причината защо Министерството на правосъдието не обявява конкурс за нотариуси вече 5 години> http://www.segabg.com/article.php?si...01400040000403 Някой да знае каква ли ще да е тя?

Коментар

Хохегер е частен лобист, който печели обществена поръчка и може да плаща на която си иска българска фирма за изпълнена работа.
                        Не случайно вашият вой към прокуратурата прилича повече на скимтене на бити псета.
                        Ако в Австрия Хохегер е нарушил закона, то в България няма и сянка от такова нещо. И прокуратурата търсИ, търсИ , ама нема НИЩО.

Виж, ако разровят сделката на българската държава за винетките, дето държавата плаща повече от 40 МИЛИОНА лева на любовницата на премиера, то там има много неща.
                        Да не говорим за конфликта на интереси, това е най-малкото. Там има директно манипулиране на търг чрез държавна фирма и отстраняване на конкурент от търга чрез машинация.
                        С една дума:
                        НАГЛА БОЙКОВА КРАЖБА!
                        Само си се хабил да дращиш, доказателствата /стенограми/ за гея и секретарката, които назовавам "хохегери", още се разпространяват свободно в нета, всеки може да ги види. Интерпретациите ти по тях за мен са лишни!
                        Междувременно, докато/ако ровят сделката с винетките, пусни някакво "черно на бяло" за т.нар. "манипулиране на търг" и "машинация" да ги видим. Може пък този път да си бил "озарен" с истински документ.
                        Yeah

Коментар

• Няма леви ,няма десни. Оплетени са като свински черва.
                          ,,На изключително гореща връзка между бившата министърка Лиляна Павлова и настоящия вицепремиер Цветлин Йовчев се натъкна проверка на бТВ относно роднинските назначения в парламента.
                          Съпругата на вътрешния министър работи като съветник на депутатката от ГЕРБ Лиляна Павлова, а мъжът на Павлова съветва самия Йовчев.
                          Случаят не е изключение, но е фрапиращ, тъй като за съветници са назначени не само роднини, но и съветват политици от противопоставящи се партии - в случая ГЕРБ и БСП.
                          Депутатът от Атака Станислав Станилов пък е назначил за своя дясна ръка сина си Станил.
                          Борис Цветков от Коалиция за България е взел за свой сътрудник сина на колегата си Георги Мърков.
                          Според него това е чиста случайност.
                          Според правилника на Народното събрание, пари за заплати има само за сътрудниците на комисии и групи.
                          За нещатните депутатски сътрудници нещата са по-деликатни.
                          Въпросът с плащането засега не е уреден, защото не е ясно кой е работодател на тези сътрудници - депутатът или парламентът.

http://www.plovdiv-online.com/svetsk...vetlin-yovchev

Коментар

Пръво хохегерите да се разплащат!
                            Хохегер е частен лобист, който печели обществена поръчка и може да плаща на която си иска българска фирма за изпълнена работа.
                            Не случайно вашият вой към прокуратурата прилича повече на скимтене на бити псета.
                            Ако в Австрия Хохегер е нарушил закона, то в България няма и сянка от такова нещо. И прокуратурата търсИ, търсИ , ама нема НИЩО.

Виж, ако разровят сделката на българската държава за винетките, дето държавата плаща повече от 40 МИЛИОНА лева на любовницата на премиера, то там има много неща.
                            Да не говорим за конфликта на интереси, това е най-малкото. Там има директно манипулиране на търг чрез държавна фирма и отстраняване на конкурент от търга чрез машинация.
                            С една дума:
                            НАГЛА БОЙКОВА КРАЖБА!

Коментар

Малоумното поведение на пожарникарските маймунки продължава!

ГЕРБ не казват дали ще се регистрират за вота си утре

Това да искаш вот на недоверие и сам да го проваляш е уникална идиотия, непозната в практиката на световния патламентаризъм.

Ако имаше световна награда "Златна малинка" за парламентарна партия, то тази награда категорично щеше да отиде при герберските дебили.
                              Ся що лъжеш ??? ГЕРБ не може да провали сам кворума. Те са заедно всичките бре !!!

Както е казал бай Васил - "Без революция сме загубени вовеки веков"
                              tnm

Коментар

• Кой играе ва банк в скандала с имота на Плевнелиев в Халкидики?
                                А ето и страницата от нотариалния акт, в която е записано, че се плаща в брой! Думите в брой са в началото на седмия ред на страницата и редът е отбелязан с чертичка отстрани.

Налице са две противоречащи си доказателства - твърденията на Росен Плевнелиев, че е платил по банков път покупката на къщата и страницата, в която нотариусът е изписал "в брой", което сме оградили в червено.
                                Аз лично нямам обяснение защо един нотариус ще си позволи да вписва неверни твърдения в Нотариален акт - и ако има някой вина в случая, това ще се изясни тепърва.
                                Журналистката Моника Гаджанова е цитирала в превод Нотариален акт - дали това може да е клевета?
                                От една страна налице е устно твърдение на Росен Плевнелиев за клевета, а от друга - превод на документ, в който е изписано на гръцки "в брой".
                                В случай, че Плевнелиев се чувства оклеветен - няма проблем да търси правата си по съдебен път, но в Гърция, от нотариуса.
                                Допускам и вариант, при който документът да е верен, автентичен, преводът - също.
                                Някой играе ва банк, но дали достойното оттегляне не е по-почтен вариант?
                                http://lubamanolova.info/komentari/2...ev-v-halkidiki

Коментар

Working...
                                X