Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 19.10.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от shareman Разгледай мнениеАз го написах за колегите които странно мнение в подкрепа на Орешарски!
Ха така, ..... а аз още не съм се и топнал в морето тази година на буните във Варна нищо, че са пред мен на 500 метра и ги виждам плажуващите. Да му плащам чрез данъците икономическия и социалния статус на Монтито, чудно, АШ КОЛСУН!
Поздрави от мен!
Днес Орешарски няма да си подаде оставката, така че спокойно слизай на буните. Има бира и цаца. И дългокраки рускинчета.
И утре няма да има оставка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнениеХахахахахахахахаха , винкел - графиката показва задлъжняването на БГ населението - да влизат и инвестициите, но те не са главното - ако бяха сега България щеше да получава пари от тези инвестиции, а вместо това пари няма - има дългове за връщане
Имаш нужда от това за да не плещиш глупости
Коментар
-
#ДАНСwithme: Мътен скандал, покрит от БСП. Замесени са #Хизбула, #МОСАД и... #БСП. Или крие ли #Серго скандал заради реномето си в #PES?..> http://solidbul.eu/?p=1743
,,Въпроси към външния министър Кристиян Вигенин:
1. Г-н Министър, ако Талал Халил е ливански гражданин и България не може официално да се застъпи за него, не се ли притеснявате, че други български граждани и членове на БСП – “Любо”, “Радо”, “Емо”, “Димитър”, “Наско” и т.н. са обявени за офицери от израелското разузнаване в решение № 22/2013 на Военния съд Бейрут? Не смятате, ли че е застрашена тяхната сигурност и те са потенциални мишени на Хизбулла, ливанското разузнаване и враговете на Израел в региона?
2. Защо Външно министерство мълчи вече 4 месеца и прикрива зловещия шпионския скандал? Не излиза ли, че българската страна е гузна по отношение на чудовищните обвинения, в които пряко са набедени български граждани, а косвено и БСП, в тежки престъпления?
3. Ще съумее ли държавата да гарантира живота и сигурността на гражданите си у нас и по света, след като България изигра ключова роля за вкарването на Хизбулла в черния списък на ЕС на 22 юли?
Блог на Руслан ЙордановLast edited by коки; 19.08.2013, 15:59.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от shareman Разгледай мнениеКолеги, ако забелязвате уж много надъхани разбирачи - червени монтита / Винкели, Селяни, Карл-овци/ ВСЕ ЗАСЛУЖИЛИ ИНВЕСТИТОРИ пишат във форума, а пък на всички тях трябва да им се изясняват основни икономически и други принципи ...
К'во въобще им изясняваме нещата - нека си живеят в техния розов комунизъм...
но преди това ОСТАВКА ОЩЕ ДНЕС НА ОРЕШАРСКИ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от El Guapo Разгледай мнениеНе е баш така .Трябва бързо , рязко и до кокъл да се реже , като при гангрена . В противен случай нещата ще продължат още20 - 30 г , мъчително и бавно и всички ще страдаме . По добре е да страдат само виновните , а и те нама да страдат дълго , може би 2-3 г. и след това ще се преориентират . Ето ти и пример : главното монти Монти е на почивка в държавна станция с преференциални цени за спане , храна и т.н. тоест субсидиране на всичко от лайфа на едно монти . Това са купони за храна , дрехи , почивки и куп други привилегии , щото много е работил праз годината и то за благото на хората . А истината е че монтитата се усещат колко са излишни и ненужни и затова първо ти създавот проблем , после ти помагат да го разрешиш и то ако си достатъчно търпелив и мил и между тия две неща заработват допълнително към заплатата - нещо като ден година храни .
Ха така, ..... а аз още не съм се и топнал в морето тази година на буните във Варна нищо, че са пред мен на 500 метра и ги виждам плажуващите. Да му плащам чрез данъците икономическия и социалния статус на Монтито, чудно, АШ КОЛСУН!
Поздрави от мен!
Коментар
-
Първоначално изпратено от shareman Разгледай мнениеБах'----му, днес не мога си гледам бизнеса от глупавия Орешарски дет не си подава оставката!
Те винаги ако забелязваш говорят компрометиращи неща които за тях излизат истина, че те ги вършат!!
АРЕ ОСТАВКА ОРЕШАРСКИ!!!
Защо не си подава оставка чемберов, дали не е оглушал
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМая говори за протеста на Орките. Но според мен там някой от организаторите си е спестил парите, щото орките не изглеждаха мотивирани като за почивка на море. Освен ако Мая не смята че почивката за половин ден в София е напълно достатъчна за лятна ваканция на типичния избирател на БСП.
Коментар
-
Първоначално изпратено от shareman Разгледай мнениеБах'----му, днес не мога си гледам бизнеса от глупавия Орешарски дет не си подава оставката!
Те винаги ако забелязваш говорят компрометиращи неща които за тях излизат истина, че те ги вършат!!
АРЕ ОСТАВКА ОРЕШАРСКИ!!!
ЧЕ И ОТ 19:00 СМЕ ПАК НА ПРОТЕСТ СРЕЩУ ЧУМИТЕ ОТ ДПС+БСП+АТАКА!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от shareman Разгледай мнениеКолеги, ако забелязвате уж много надъхани разбирачи - червени монтита / Винкели, Селяни, Карл-овци/ ВСЕ ЗАСЛУЖИЛИ ИНВЕСТИТОРИ пишат във форума, а пък на всички тях трябва да им се изясняват основни икономически и други принципи ...
К'во въобще им изясняваме нещата - нека си живеят в техния розов комунизъм...
но преди това ОСТАВКА ОЩЕ ДНЕС НА ОРЕШАРСКИ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМая говори за протеста на Орките. Но според мен там някой от организаторите си е спестил парите, щото орките не изглеждаха мотивирани като за почивка на море. Освен ако Мая не смята че почивката за половин ден в София е напълно достатъчна за лятна ваканция на типичния избирател на БСП.
АРЕ ОСТАВКА ОРЕШАРСКИ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от shareman Разгледай мнение...
Ако можеш да ми напишеш отговор на въпроса: С какво ДПС допринася за просперитета на България вече 23 години, като се меси в националната политика и дава път на България към потурчване и проТурски интереси, скандални назначения, тяхна идейна политика за харчене на държавен бюджет и много други....
................
Хубав въпрос... Все едно ти да можеш да ми дадеш отговор на въпроса, защо ГЕРБ СЕ СЪГЛАСЯВАШЕ в името на кворума - да включва и гласовете на Атака..., когато бяха дружки в миналия парламент, преди Борисов да почне да прави мръсните номера на Волен...
Какво да отговоря? Дали, че политиката е клоака, която /незнайно защо/ привлича някои от нашите съграждани? Незнайно защо?
Ама, моля ти се, де - изобщо за лично облагодетелстване - и дума не може да става...
Та - ударите под пояса на Борисов към "коалиционен" партньор и единомишленик - са много показателни за хамелеонщината на политиците, от които зависи преразпределението на големи средства...
Та, какъв ти беше въпроса - за малцинствата в парламента, ли? Ми те - по какво се различават от останалите /немалцинства/?..., т.е. - независимо от цвят, вероизповедание, пол, компетенции.... - всички работят за просперитета на притежателите на големият ресурс..., защото - за масата бедни хора - си има Наказателно-процесуален кодекс, а т.нар. "инвеститори", с пачките - все още нямат сериозните закони за защита на големите /ИМ/ пари, спечелени с толкова много пот на челото...
If something inspires you, follow it! Henry Ford
Коментар
-
Цитат на деня: Протестите са нова форма на временна заетост
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/citat...menna/?ref=rss
ха хахаххахахах, ЩО СТЕ ТОЛКОВА КУХИ ЛЕЙКИ В ТОВА БСП?
Е НЯМА ТОЛКОВА ПРОСТИ ИЗБИРАТЕЛИ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ПРОСТИ ПОЛИТИЦИ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеСептември, когато протестите си върнат силата от юли, мисля че е време първо Станишев, а след това и Орешарски да си подадат оставката.
Коментар
Коментар