If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Сега когато имаме обвинителен акт срещу Желязков, е време на другарката Маяма да и бъде потърсена наказателна отговорност за извършено престъпление по Чл.286. (1) НК:
Който пред надлежен орган на властта набеди някого в престъпление, като знае, че е невинен, или представи неистински доказателства срещу него, се наказва за набедяване с лишаване от свобода от една до шест години и с обществено порицание.
не трябва ли да се види първо има ли престъпление или няма, ако няма --да го гледаме този член от НК
Баса беше Станишов аут не по-късно 24:00 ч. на 31.12.2013г., но в светлината на новите събития мисля, че твоята дата май е по-удачна
Дай ми три имена, ЕГН и предпочитан нотарису, за да внеса сумата.
На името на Монти и кандид ,ти 50 лв и аз толкова...аз ще пратя едно момиченце от квартала да спечели нещо за 8 декември.......
но условиенто е месец и полувина ,не си търси причини .....да се откажеш..
Така че датата е 01.12 2013 г. в 00 ч.......
това ти си го написал.....
Охоооохоо, и ти ли, другаркЕ, с песента на сержанта...
Много станахте латерните!
Аз съм си с този ник почти навсякъде от 2005г. насам.
Всъщност някъде ще ме срещнеш като Marcus Portius Cato Censorius.
Сега когато имаме обвинителен акт срещу Желязков, е време на другарката Маяма да и бъде потърсена наказателна отговорност за извършено престъпление по Чл.286. (1) НК:
Който пред надлежен орган на властта набеди някого в престъпление, като знае, че е невинен, или представи неистински доказателства срещу него, се наказва за набедяване с лишаване от свобода от една до шест години и с обществено порицание.
Спокойно, червената колиба гори планомерно, скоро ще има оставка...а какво ще викат хората след това си е въпрос на бъдещето, което няма как да предвидим (освен ако не си преродената Ванга, която оказва се била много популярна в Путинова Русия)...
Иначе настоящето е ясно - "И какво ако подадем оставка, к'во искате да дойде пак ГЕРБ ли..."
Гледам ,че пак си запял старото ...
Ти внесе ли 50 лв ,че до 01.12. 2013 в 00 ч Станишев няма да е шеФ в ПЕС.....
Та ако си при кой нотариус си ги внесъл... , адрес, телефон и т.н....
ИК и Сретен Йосич събирали пари, за да направят Борисов шеф в МВР
......
Хахаха, айде и отново Сретен... при това от прасешка статия!
Червената латерна се въртииии, се въртииии...
Смях, смях, смях...
Сега когато имаме обвинителен акт срещу Желязков, е време на другарката Маяма да и бъде потърсена наказателна отговорност за извършено престъпление по Чл.286. (1) НК: Който пред надлежен орган на властта набеди някого в престъпление, като знае, че е невинен, или представи неистински доказателства срещу него, се наказва за набедяване с лишаване от свобода от една до шест години и с обществено порицание.
Коментар