IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    всичко може

Ахмед Доган е сред най-добрите политици на прехода, смята Борисов
    http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1142180

ГЕРБ и ДПС се цункаха и гушнаха в Кърджали!
    http://senzacia.net/made-in-bg/герб-...рджа-28890

Къв Пеевски, кви 5 лева
    Важното е стадото да танцува по свирката
    Ами средния пръст на ДЕЛИСЛАФ ЧУКАНОФ ???
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      ...

Ама може и тоз да е от там.
      всичко може

Ахмед Доган е сред най-добрите политици на прехода, смята Борисов
      http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1142180

ГЕРБ и ДПС се цункаха и гушнаха в Кърджали!
      http://senzacia.net/made-in-bg/герб-...рджа-28890

Къв Пеевски, кви 5 лева
      Важното е стадото да танцува по свирката

Коментар

• Кой ще стисне на МЕНГЕМЕТО средния пръст на Десислаффф ЧУКАНОФФФ !!!
        tnm

Коментар

един вид - останалите депутати вътре имат твоята пълна подкрепа и след като Пеевски е вън си О'к ....главният проблем е решен...
          все по-откровен ставаш
          Неизвестно защо от няколко дни преиначаваш постовете ми както ти е угодно. Ти така можеш да кажеш, че съм казал, каквото на душа ти е кеф. Продължавай да се излагаш заради хатъра на Грухльовците.
          tnm

Коментар

Преди няколко месеца и за един подуправител на БНБ имаше колебания може ли да заема пост в правителство - било то и служебно - и после пак да се връща в БНБ....
            но се решиха нещата

Въпросът е чисто процедурен, ако законът не е ясен, решение взима съда...а съда е с един куп с политически назначения ...по Конституция , като голяма част от Конституционните съдии на ГЕРБ, днес гласуваха Пеевски да се върне като депутат

ПАК измествате ИСТИНСКИЯТ ВЪПРОС - кой може и кой не може да бъде депутат?
            Ако, преди 3 месеца не е имало проблем, че е бил, какъв е проблемът, че днес пак ще е

За да може хората да се възмущават и да изразяват недоволство. Един вид конспирация против управляващите.
            Last edited by Andi11; 08.10.2013, 18:03.

Коментар

• Ама то и Пеевски е от Пзарджишкия МИР. Там са двама депутати от ДПС. Единият е Пеевски.

Значи и от Велинград. Не съм са объркал толкоз много.
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                Осъзнаха се хората и не ЩАТ по старому да ги клецате !!!
                един вид - останалите депутати вътре имат твоята пълна подкрепа и след като Пеевски е вън си О'к ....главният проблем е решен...
                все по-откровен ставаш

Коментар

във Велинград не беше ли Беев(ски)
                  Верно бе!
                  Там беше Беев.

Уф... Объркал съм ги двата щата!

Ама може и тоз да е от там.
                  Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Ако, преди 3 месеца не е имало проблем, че е бил, какъв е проблемът, че днес пак ще е
                    Осъзнаха се хората и не ЩАТ по старому да ги клецате !!!
                    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                      Не се знае.

Не мога да разбера що крещиш
                      по твоя препоръка
                      беше казал, че когато разговаряш с ...слизаш на нивото им
                      и аз така ....със Стамболов и дружките му ))

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                        Ще влязат тези, които българите изберат. Както разбирам от днес вече мжоело да влезеш в НС (като депутат) без да са те избрали - един вид по назначение от "Конституционния" комитет на държавния преврат.
                        Как иначе да си обясним назначаването (без провеждане на избори) на лице, чиито пълномощия като народен представител са прекратени в съответствие с Конституцията на Република България.
                        Преди няколко месеца и за един подуправител на БНБ имаше колебания може ли да заема пост в правителство - било то и служебно - и после пак да се връща в БНБ....
                        но се решиха нещата

Въпросът е чисто процедурен, ако законът не е ясен, решение взима съда...а съда е с един куп с политически назначения ...по Конституция , като голяма част от Конституционните съдии на ГЕРБ, днес гласуваха Пеевски да се върне като депутат

ПАК измествате ИСТИНСКИЯТ ВЪПРОС - кой може и кой не може да бъде депутат?
                        Last edited by Andi11; 08.10.2013, 18:02.

Коментар

Стамболов, ако утре вземат, че подадат Оставка, Президенът ще назначи служебно правителство и до месец-два ще се състоят НОВИ избори.
                          Твоето ЛИЧНО мнение какво е
                          КОЙ ще спечели?
                          Кои ще влязат в Парламента?
                          ]
                          Не се знае.

Не мога да разбера що крещиш
                          tnm

Коментар

Стамболов, ако утре вземат, че подадат Оставка, Президенът ще назначи служебно правителство и до месец-два ще се състоят НОВИ избори.
                            КОЙ ще спечели?
                            ]
                            НЕ ЗНАМ

За разлика от много хора с червени симпатии, аз не гадая бъдещето и не търся абсолютна сигурност

Коментар

• Стамболов, ако утре вземат, че подадат Оставка, Президенът ще назначи служебно правителство и до месец-два ще се състоят НОВИ избори.
                              КОЙ ще спечели?
                              ]

Коментар

• Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнение
                                СТАМБА, А МУТРИТЕ ТИ СИ ГО ПРИСВОИХА..ПОДСЛУШВАХА И КРАДОХА , ИЗНУДВАХА

Делян Пеевски депутат: Изчезвай от тук! Изчезвай

Какво чухме от детето чудо на българската политика за времето, когато беше в парламента
                                capital.bg

Въпреки, че беше избран за народен представител и в предишния парламент, подобно на почетния лидер на ДПС Ахмед Доган, Делян Пеевски не стъпваше в сградата на Народното събрание.

В този състав на парламента Пеевски се опита да прояви активност със серия изказвания - най-вече насочени срещу бившия вътрешен министър Цветан Цветанов и служебното правителство. След злополучния си избор за председател на ДАНС той спря да ходи на работа. Ето какво успя да каже Пеевски, докато беше в парламента:

22 май 2013 г. Делян Пеевски влиза в спор с Цветан Цветанов, а след това иска служебният премиер Марин Райков незабавно да дойде в парламента.

ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ (ДПС): Господин Цветанов, Вие ли ще говорите, че комисиите са значили нещо по Ваше време, за тайни договорки?! Имате ли срам да го говорите Вие?! Погледнете ме в очите! Имате ли срам?! Първо ще дадете обяснения за СРС-тата и подслушването! За това уведомихте ли комисиите, когато го правехте?! Уведомихте ли комисиите?! Искам да дадете отговор! Имайте срам! Имайте срам! (Ръкопляскания от ДПС.)

**
                                ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ (ДПС, от място): Много информация имате бе, господин Цветанов.

ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ (ДПС): Господин председател, колеги! Виждаме, че министър-председателят – временният, да кажа, който си отива, се гаври с българския Парламент, и министърът на икономиката и енергетиката. Предлагам да приемем решение – до тридесет минути да се яви, да го изслушаме. (Викове от ГЕРБ: "Е-е-е!") Не можем да го чакаме цял ден.

**
                                ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ (ДПС, от място): Нека да го гласуваме! Няма да чакаме цял час!?

**
                                ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ (ДПС): Въпросът ми е към служебния премиер и служебния министър. Много неща чухме, че за двадесет години се е направило това. Това не е така. Това в енергетиката се направи за четири години. (Възгласи от ГЕРБ.) Такъв срив, колеги, хайде да се изслушваме, ще вземете думата после.

**
                                ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ: Такъв срив никога не е имало. Тук е бившият министър и може да обясни какво направи с преносните такси и спря целия износ на държавата. Затова фалира ТЕЦ-2 или е почти пред фалит, но имаме шанса да го спасим. Затова фалират мините и затова нямат право да бунят миньорите, защото те са виновниците за това.

Конкретният ми въпрос към служебния премиер и служебния министър е: защо не освободихте Мишо Андонов, човекът, който е виновен и за фалита на НЕК, и на БЕХ – нещата, които се случват в момента? Защо при три досъдебни производства, при условие че е давал договори на брата на жена си за юридически услуги, че се разследва също така за изграждането на мрежите на НЕК и ЕСО, Вие не го освободихте? Защо не му е отнет достъпът до класифицирана информация? Държа да получа тези отговори, а не да се измъквате.
                                **
                                ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ (ДПС, от място): Това не е основание за прикриване на престъпление.

29 май 2013 г. Делян Пеевски и Цветан Цветанов влизат в спор

ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ (ДПС): Господин Цветанов, (силен шум и реплики) обърнете се, обърнете се, не се правете...
                                Господин Цветанов, (шум и реплики) да Ви кажа – Вие вадите много лъжи, но тепърва ще излиза Вие с колко криминално проявени лица сте се виждали. Това Ви го обещавам лично. Но аз няма да се занимавам с Вас – правораздавателната система се занимава, господин Цветанов, с Вас (ръкопляскания от ДПС), за да Ви накаже за всички престъпления, които извършихте. А те са много, господин Цветанов. (Шум и реплики от ГЕРБ.)

ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ (ДПС, от място): Изчезвай от тук! Изчезвай!

ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ (ДПС): Виждам, че искате да защитите патрона си. (Реплики, шум, възгласи, тропане по банките от ГЕРБ.) Виждам (към ГЕРБ) колко самоотвержено искате да защитите патрона си Цветанов.

ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ (ДПС, от място): Къде ти е личното обяснение?

30 май 2013 г., Спорът с Цветан Цветанов продължава

ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ (ДПС): Господин председател, колеги! Вчера казах на господин Цветанов: виждам, че се страхувате, господин Цветанов. Да Ви кажа нещо: Вие сте извършили много незаконни неща. И не се подсмихвайте! (Шум и реплики.)

И аз не говоря от името на Прокуратурата. И ако ми видите точно изказването, ще го разберете.

За разлика от Вас, за нещата, които цитирахте – аз съм проверен и за всичко има актове, че нямам вина, а за Вас се вижда, че тепърва имате да доказвате нещата, които сте извършвали. Това искам да Ви кажа.

Аз уважавам българския Парламент, но Вас, господин Цветанов, със сигурност не Ви уважавам. (Ръкопляскания от ДПС.)

14 юни 2013 г. Пеевски е избран за председател на ДАНС

ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ: "Кълна се при изпълнение на службата да спазвам Конституцията и законите на Република България и да изпълнявам добросъвестно служебните си задължения като се ръководя от интересите на държавата и принципите на независимост и обективност. Заклех се!" (Ръкопляскания от ДПС.)

Коментар

Working...
                                X