IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ти Би Ай Банк - няма такава банка !

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Каммен Разгледай мнение
    във всичките им офиси има дадени телефони - звънни им първо и ако установиш, че има разминавания, тогава чак пускай темата
    Специално за тебе ще се наложи да се самоцитирам, а ако пак не прочетеш, че първо съм звънял преди да пусна темата, значи проблема е при теб

Първоначално изпратено от labrador Разгледай мнение
    .....Въртя аз на посочените телефони за съответния офис и познайте кой ми вдигна ? Никой ! ......

Първоначално изпратено от nedev75 Разгледай мнение
    ....На сайта всичко се отваря.....
    Да, де отваря се ! И точно на картата на Пловдив има едно оранжево овалче с логото на TBI което е раположено в Гагарин, че и като цъкнеш на него ти дава България 29. Но и без да ходиш на картата още в страни от нея си е изписано :
    Пловдив
    Клон Пловдив

бул. България 29
    тел.: 032 969 883

Един от телефоните на който въртях е именно този (Специално за Каммен- НИКОЙ НЕ ВДИГНА).
    А туй с човечето е някаква простотия, която се боцва автоматично в центъра на града, колкото да се обозначи, че в този град има офис иначе за местоположението на самия офис си има отделно боцнато лого с излизащ от него адрес съвсем далече от човечето. Забележи, че със увеличаване и намаляване на картата местоположението на човечето се мени. При зуум на макс. човечето е разположено до х-л Романтика, а там такъв офис няма. Така е и за всеки друг град в който има офис. ЧОвечето е на най-малко 10 км. от посочения с текст офис и вероятно си излиза по презумция, така че не го гледай. Специално пък за София човечето е 1 а офисите обозначени с лого и адрес са цели 3 !
    Факт е, че са се осрали с този сайт и въвеждат в заблуждение евентуалните си клиенти с което и те губят.
    Last edited by labrador; 11.06.2012, 10:04.

Коментар

• Не се занимавай с глупости !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NeeeW
        Има и тук ...
        много си досаден
        Last edited by ivandavidov; 10.06.2012, 22:13. Причина: Премахване на спам линк
        “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• TBI Bank има на попа в София
          Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• ти би ай и профи кредит (лихвата за кредит започва от 14%) са на един собственик. Престъпници.
            Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Знаещ

Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
              Повечето банки, както и тази са чужди. А мениджмънта от Българи е 90% от олигуфрен на горе, защото се назначават само свой хора. Докладваха ми че освен да източват банки, годишните премии на членовете на борда на директорите взимали по няколко милиона, на по-големите банки.

От скоро са в публичното пространство . Тодоров мисля беше дойде от позицията на шеф на Продажбите в Алфа банка , копи пейстна депозитните продукти на банката в новата такава ...и ето на Ти Би Ай банк

Коментар

• Повечето банки, както и тази са чужди. А мениджмънта от Българи е 90% от олигуфрен на горе, защото се назначават само свой хора. Докладваха ми че освен да източват банки, годишните премии на членовете на борда на директорите взимали по няколко милиона, на по-големите банки.
                Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• На телефона за клона им в Пловдив не се обажда никои- тези са ментаци

Коментар

• Аз по принцип съм родом от Пловдив и ме заинтересува с този пост, но от сайта на банката излиза съмсем друго.Клона си е баш в идеалния център и няма нищо общо с Гагарин, който е на майната си.Кой идиот ще прави банков клон и то единствен за града в онази джунгла там.Незнам защо пише България 29.На сайта всичко се отваря, като натиснеш на Пловдив ти отваря и карта с клона, има едно човече.Звънни на тоя телефон за цялата страна който дават, най-отгоре в ляво.

Коментар

• Първоначално изпратено от labrador Разгледай мнение
                      Заглавито на темата да се разбира буквално ! Наистина няма такава банка, поне не и в Пловдив.
                      Случката е следната:
                      Взе, че дойде време за падеж на влог в една друга банка, която вече не предлага същите добри условия и съвсем нормално се огледах за банка предлагаща най-добрите условия. Под "огледах" да се разбира справка в сайта Моите пари, където всичко е систематизирано на едно място и справка се прави за секунди.
                      Та според тоя сайт и тая справка в момента ТИ БИ АЙ Банк предлага депозит ПРИВИЛЕГИЯ със 7 % фиксирана лихва в Евро. Знам, че банката е нова и си рекох, че е нормално да предлагат такъв висок % за да привличат капитали. От там отивам на сайта им за да видя къде е офиса за гр. Пловдив и виждам, че е посочен адрес бул България 29. Та подкарах си аз шапката към въпросния адрес и какво установих: че такъв просто НЯМА ! Адреса, ако имаше такъв би трябвало да се пада между блоковете в кв. Гагарин срещу последните халета на панаира. Там обаче, освен жилещни блокове, напречно наредени на булеварда и буренясали градинки в които блаженно отмарят миризливи бабички друго няма. Адрес България 28 и 30 намерих, това са два от входовете на блок спещу който има градинка, а до нея гърба на друг блок с номерация на входовете 30 и косур. Въртя аз на посочените телефони за съответния офис и познайте кой ми вдигна ? Никой ! Абсолютен фантом са тея измекяри, заради техните лъжи си загубих половината работен ден в мотане.
                      В последствие чак видях, че на сайта им в частта лично банкиране (за да се уверя че поне има такъв депозит) иконката им дава бъг на всяко натискане. Тея от Ти Би са абсолютни тъпанари, не си губете времето с майтапите им, че са банка.

във всичките им офиси има дадени телефони - звънни им първо и ако установиш, че има разминавания, тогава чак пускай темата

http://www.investor.bg/forum/showthr...99#p1339055777

има малко коментари по темата ти

Коментар

• В София съм ги виждал - на края на Дондуков, малко преди ЦУМ
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Ти Би Ай Банк - няма такава банка !

Заглавито на темата да се разбира буквално ! Наистина няма такава банка, поне не и в Пловдив.
                          Случката е следната:
                          Взе, че дойде време за падеж на влог в една друга банка, която вече не предлага същите добри условия и съвсем нормално се огледах за банка предлагаща най-добрите условия. Под "огледах" да се разбира справка в сайта Моите пари, където всичко е систематизирано на едно място и справка се прави за секунди.
                          Та според тоя сайт и тая справка в момента ТИ БИ АЙ Банк предлага депозит ПРИВИЛЕГИЯ със 7 % фиксирана лихва в Евро. Знам, че банката е нова и си рекох, че е нормално да предлагат такъв висок % за да привличат капитали. От там отивам на сайта им за да видя къде е офиса за гр. Пловдив и виждам, че е посочен адрес бул България 29. Та подкарах си аз шапката към въпросния адрес и какво установих: че такъв просто НЯМА ! Адреса, ако имаше такъв би трябвало да се пада между блоковете в кв. Гагарин срещу последните халета на панаира. Там обаче, освен жилещни блокове, напречно наредени на булеварда и буренясали градинки в които блаженно отмарят миризливи бабички друго няма. Адрес България 28 и 30 намерих, това са два от входовете на блок спещу който има градинка, а до нея гърба на друг блок с номерация на входовете 30 и косур. Въртя аз на посочените телефони за съответния офис и познайте кой ми вдигна ? Никой ! Абсолютен фантом са тея измекяри, заради техните лъжи си загубих половината работен ден в мотане.
                          В последствие чак видях, че на сайта им в частта лично банкиране (за да се уверя че поне има такъв депозит) иконката им дава бъг на всяко натискане. Тея от Ти Би са абсолютни тъпанари, не си губете времето с майтапите им, че са банка.
                        Working...
                        X