Не печата, ама дялка... от сребърце и златце - 2-3 пъти годишно... ;-)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Защо България не печата пари ?
Collapse
X
-
Сайдер, шо се смееш ва ?Първоначално изпратено от INSIDER-AТо било елементарно :-) Как не сме се сетили да "вземем да осигурим СВЕЖ ресурс за икономиката ни" :-)))))))))))))))))))))))))))))))))) ухахахахахахаха
оня, ... Мугабе ле беше ???
Той човека найш колко свеж ресурс произведе... ???Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Re: Защо България не печата пари ?
+1Първоначално изпратено от RepomanНищо не е вечно, закони се пишат, закони се и променят.Първоначално изпратено от йосифкак кой евреите...а ние си нямаме и затова не печатаме .Първоначално изпратено от alphaomegaЗащо в България не се произвеждат пари както във САЩ , Англия , Япония и др.?
Защо другите го правят а ние НЕ и кой контролира печатането на пари в света?
Прочети закона за борда и оттам ще си отговориш защо ние не печатаме пари.
Колко е да се промени и да осигурим свеж ресурс и за икономиката ни, и за борсата, време е да спрем да седим на едно място.
Коментар
-
Те т'ва по-добре го изтрийПървоначално изпратено от RepomanНищо не е вечно, закони се пишат, закони се и променят.
Колко е да се промени и да осигурим свеж ресурс и за икономиката ни, и за борсата, време е да спрем да седим на едно място.
Life won't wait for you.
Коментар
-
Колко си изостанАл Колчо .....Не важат бе.СтрОши я тая машинка.Първоначално изпратено от Колчо СлепецаБенжи, аз имам ена ва ...Първоначално изпратено от B.GrahamСчупи се машинката.
ама е само за столевки, ама от ония старите - жълтите със Зографа, с кръкчето озад ...
Те върват ле оше ???Life won't wait for you.
Коментар
-
Нищо не е вечно, закони се пишат, закони се и променят.Първоначално изпратено от йосифкак кой евреите...а ние си нямаме и затова не печатаме .Първоначално изпратено от alphaomegaЗащо в България не се произвеждат пари както във САЩ , Англия , Япония и др.?
Коментар
-
как кой евреите...а ние си нямаме и затова не печатаме .Първоначално изпратено от alphaomegaЗащо в България не се произвеждат пари както във САЩ , Англия , Япония и др.?
Коментар

Коментар