IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

William Gann

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от frisky Разгледай мнение
    Здравейте. Преди малко прочетох "Живея в България, Печеля в Ню Йорк" на Ивайло Груев. На няколко места ми направи впечатление името на Уилям Ган. Някой може ли да ми прати на pdf или да ми даде линк към някоя от неговите книги?
    Аз съм ползвал тази книга. Дали ще може така?

http://wcs-sth.ru/Gann.pdf

Да. Май се получава.

Коментар

• Момчета, какво е това желание за използване на древни мистифицирани техники? Колкото по-просто подхождате към пазара, толкова по-добре.

Доколкото ми е известно Ган е анализирал пазара без да търгува няколко ГОДИНИ. Също така се е интересувал от естествени науки, природни закони и окултизъм. Всичко това вероятно много го е обогатило и му е помогнало, но това са хиляди часове мисловен труд. И най-важното ... едва ли е оставил на някой или някъде всички закономерности, които е открил.

Метатрейдъра на руските мошеници + недостатъчна информация за Ган = съмнителен успех ...

Ако сведеш нещата само до съпротиви и подкрепи пазара ще ти стане доста по-приятно и неангажиращо време и нерви място ... според мен де ...

Пожелавам ти успех на пазара!

Коментар

• Между другото днес ми направи впечатление, че в метатрейдъра има да използваш инструменти на Ган. Явно все пак имат някакво приложение, но доколко успешно вероятно е друг въпрос.

Коментар

• Цикли, цикли и пак цикли Напоследък се захванах да попрочета това онова, но май зациклих... Все пак мисля да продължа, интересно е но не знам до колко е приложимо. Късмет!

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
            Как може толкова много глупости да пишете, а никой все още не е обяснил системата на Ган. Как може да вземам парите на американците с тази система?!

Д-р Черкезов
            На мен това ми беше и все още ми е първоначалното желание. Не знам защо се завъртя някакъв дебат около Груев. Какви са вашите мнения за системата на Ган или по-скоро има ли някой който да я прилага с успех?

Коментар

• Как може толкова много глупости да пишете, а никой все още не е обяснил системата на Ган. Как може да вземам парите на американците с тази система?!

Д-р Черкезов
              Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• По варненки ги бие, но и тя е вече в Пловдив

Коментар

• Първоначално изпратено от forman777 Разгледай мнение
                  Сериозно ли сравнявате Груев и Ган. То добре го сравнете с Бъфет. Груев прави сделки по 50- 100 долара и дава акъл на всеки
                  Абе нито Ган, нито Бъфет е имал любовница във Варна, да си оближат пръстенцата, хахаха

Коментар

• Сериозно ли сравнявате Груев и Ган. То добре го сравнете с Бъфет. Груев прави сделки по 50- 100 долара и дава акъл на всеки

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                      едва ли ган се е родил с акция в ръка и веднага е станал "търговец" ... ние знаем как е минал целия му житейски път , а на груев тепърва предстои така че да не сравняваме по този елементарен начин.. По принцип въобще не съм фен на Груев , но ми омръзна това себеплюене , колко лоши и некъдърни хора сме българите , а колко способни и готини са всички останали.
                      Съгласен съм с теб но до момента в който видях той как процедира, това въобще не беше търговия. А за българите.....все ми е тази, каква националност е човек. Ако не е продуктивен е без значение, ако е полезен за себе си и обществото, той е ценен кадър.
                      Това не е себеплюене в случая, а едно обективно виждане. Това че някой се припознава когато се каже, че българите са некадърни, това е заради неговата собствена интерпретация и желание да се присъедини в някоя прослойка на обществото и пр.
                      Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                        Не се боим. Просто единият е бил търговец а другият минал покрай търговеца )))
                        едва ли ган се е родил с акция в ръка и веднага е станал "търговец" ... ние знаем как е минал целия му житейски път , а на груев тепърва предстои така че да не сравняваме по този елементарен начин.. По принцип въобще не съм фен на Груев , но ми омръзна това себеплюене , колко лоши и некъдърни хора сме българите , а колко способни и готини са всички останали.

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                          Въобще не е смешно ... защо се боим да се гордеем и със свои съграждани..
                          Не се боим. Просто единият е бил търговец а другият минал покрай търговеца )))
                          Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                            Правилно, първо се учиш да стоиш във водата, после да плуваш
                            Днес втори ден правя неуспешни "опити" да търгувам. Лошото е че понякога ми е трудно сам да си намирам грешките. Липсва ми вероятно и достатъчно търпение за да изчаквам удобни позиции за влизане.

Коментар

• Първоначално изпратено от forman777 Разгледай мнение
                              Много смешно е да се сравнява Груев и Ган. Е може и от него да е преписвал
                              Въобще не е смешно ... защо се боим да се гордеем и със свои съграждани..

Коментар

• Много смешно е да се сравнява Груев и Ган. Е може и от него да е преписвал

Коментар

Working...
                                X