Първоначално изпратено от Хайърсъзов
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Относно строежа на нова джамия в София
Collapse
X
-
AfterDark
-
Първоначално изпратено от AfterDarkПървоначално изпратено от ХайърсъзовПървоначално изпратено от gotoПървоначално изпратено от ОбамаЯ ми кажи на мен как асимилираш един атеист турчин? Свободата на религията означава, че всеки може да си се разпространява колкото си иска! Друг въпрос е ще намери ли почва!Тогава хората в Турция ще се възмутят и ти ще ги попиташ "Я ми кажете на мен как ще асимилира той един атеист турчин?" Ами ето така, по метода на приучаване чрез примирение.
Разпространяват там където им позволяват.
Ние позволяваме , защото сме овце...
Коментар
-
AfterDark
Първоначално изпратено от ХайърсъзовПървоначално изпратено от gotoПървоначално изпратено от ОбамаЯ ми кажи на мен как асимилираш един атеист турчин? Свободата на религията означава, че всеки може да си се разпространява колкото си иска! Друг въпрос е ще намери ли почва!Тогава хората в Турция ще се възмутят и ти ще ги попиташ "Я ми кажете на мен как ще асимилира той един атеист турчин?" Ами ето така, по метода на приучаване чрез примирение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gotoПървоначално изпратено от ОбамаЯ ми кажи на мен как асимилираш един атеист турчин? Свободата на религията означава, че всеки може да си се разпространява колкото си иска! Друг въпрос е ще намери ли почва!Тогава хората в Турция ще се възмутят и ти ще ги попиташ "Я ми кажете на мен как ще асимилира той един атеист турчин?" Ами ето така, по метода на приучаване чрез примирение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОбамаПървоначално изпратено от Остап БендерМного сте тъпи. реално погледнато както болшинството от християните не стъпват в църква така и болшинството от мюсюлманите не стъпват в джамия. Новопостроените джамии са излишни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОбамаЯ ми кажи на мен как асимилираш един атеист турчин? Свободата на религията означава, че всеки може да си се разпространява колкото си иска! Друг въпрос е ще намери ли почва!Тогава хората в Турция ще се възмутят и ти ще ги попиташ "Я ми кажете на мен как ще асимилира той един атеист турчин?" Ами ето така, по метода на приучаване чрез примирение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от JekataПървоначално изпратено от josifтака е...по скоро мисля че се прави асоциация м/у българи с ислямско вероизповедание и ДПС..и понеже много хора мразят ДПС /което е нормално/ неусетно прехвърлят тази си омраза към тзаи част от населението и респективно всичко свързано с тяхната религия.Ами за 20 г.ДПС това успяха да направят и имат наглоста да се наричат стожер на етническия мир...
Нищо към никое изповедание, но не считам че има чак толкова мюсюлмани от какъвто и да е етнос на територията на София та да се вдига втора. Отделно, че къде е Симеон, къде Малинова долина. Играта според мен е да се направи тоя ислямски център и наливат уахабитски кинти. Вижте само Ст. град на какво прилича вече...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Остап БендерМного сте тъпи. реално погледнато както болшинството от християните не стъпват в църква така и болшинството от мюсюлманите не стъпват в джамия. Новопостроените джамии са излишни.
Коментар
-
Поведението на арабите е доста неадекватно на фона на толеранса с който ги посреща белия свят - изключвайки САЩ. Арабите не желаят да се ограмотяват и осъвременяват.Те са лесни за манипулация.Това е проблем , защото е предизвикан умишлено и умишлено се използва за най различни цели. Строенето на нови джамии у нас е част от тези цели.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SchumacherАз не съм убеден, че в България има и 10% християни! 90% от българите са атеисти!
Не е случайно, че много малко православни храмове се строят! Просто няма за кого
+ 1
Коментар
-
Първоначално изпратено от gotoПървоначално изпратено от SchumacherНякой спира ли ни да строим църкви?
Ама - пари не ни се дават (трябва да се купуват джипове), няма кой да влезе в църквата (трябва да се ходи на фолкотека и "масаж"), пък и за какво ли ни е тая вяра - ние сме крадци и материалисти (църквата само ще ни кара да се чувстваме грешни).
А това че 90% от българите са атеисти се отнася с пълна сила и за мюсюлманите - иначе нямаше да пият алкохол и да хапват луканка. Въпроса в случая даже не е религиозен, а става дума за експанзия на една култура и асимилация на друга.
Кришнарите и други религии също са в експанзия в България! Това означава ли, че трябва да забраним свободното вероизповедание?
Коментар
-
Вижте хайде СТИГА ВЕЧЕ С КРИВОРАЗБРАНАТА НИ ТОЛЕРАНТНОСТ! Българинът е достатъчно толерантен към съотечествениците си турски произход. Има една участничка в едно предаване Биг Брадър, казва се Самие...мислите ли че ако не бяхме РЕАЛНО толерантни, тя нямше вече да е изхвърчала от там. Ама не е, и като гледам май си отива на финал!!!
Тук говорим за съвсем друго нещо, за противопоставяне на една изкуствено, наложена отвън ислямизация. И това нещо трябва да го спрем. София има една джамия останала от векове, втора не е необходима. Ако на арабите в района на Халите им е малка, свободни са да отидат от където са дошли за да се молят по 5 пъти на ден!
Коментар
Коментар