IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Относно строежа на нова джамия в София

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов
    Първоначално изпратено от AfterDark
    Първоначално изпратено от Хайърсъзов
    Първоначално изпратено от goto
    Първоначално изпратено от Обама
    Я ми кажи на мен как асимилираш един атеист турчин? Свободата на религията означава, че всеки може да си се разпространява колкото си иска! Друг въпрос е ще намери ли почва!
    Като строя в Турция църкви, докато станат повече от джамиите и звъня здраво на камбаните Тогава хората в Турция ще се възмутят и ти ще ги попиташ "Я ми кажете на мен как ще асимилира той един атеист турчин?" Ами ето така, по метода на приучаване чрез примирение.
    Я разпространявай в Русия колкоро си искаш религия с джамии... или в Англия... или във Франция , Швеция...
    Разпространяват там където им позволяват.
    Ние позволяваме , защото сме овце...
    в русия е бъкано с огромни джамии вкл. и в москва ...
    дано да не са строени след 90 та че лошо ни се пише...
    най-големите са най-нови и са строени последните години, учудвам се, че не ги знете тези работи и живеете с някакви илюзии ...

Коментар

• Първоначално изпратено от AfterDark
      Първоначално изпратено от Хайърсъзов
      Я ми кажи на мен как асимилираш един атеист турчин? Свободата на религията означава, че всеки може да си се разпространява колкото си иска! Друг въпрос е ще намери ли почва!
      Като строя в Турция църкви, докато станат повече от джамиите и звъня здраво на камбаните Тогава хората в Турция ще се възмутят и ти ще ги попиташ "Я ми кажете на мен как ще асимилира той един атеист турчин?" Ами ето така, по метода на приучаване чрез примирение.
      Я разпространявай в Русия колкоро си искаш религия с джамии... или в Англия... или във Франция , Швеция...
      дано да не са строени след 90 та че лошо ни се пише...

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов

Коментар

• Първоначално изпратено от goto

Коментар

• Първоначално изпратено от Обама
            Първоначално изпратено от Остап Бендер
            Много сте тъпи. реално погледнато както болшинството от християните не стъпват в църква така и болшинството от мюсюлманите не стъпват в джамия. Новопостроените джамии са излишни.
            Много от ваканционнити имоти също са излишни и въпреки това колко чужденци потрошиха грешни пари в България... В крайна сметка от този процес печели българския строителен бизнес!
            Не само чужденци. Доста глуповати нашенци също се набълбукаха.

Коментар

• Първоначално изпратено от Обама

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata
                Първоначално изпратено от josif
                така е...по скоро мисля че се прави асоциация м/у българи с ислямско вероизповедание и ДПС..и понеже много хора мразят ДПС /което е нормално/ неусетно прехвърлят тази си омраза към тзаи част от населението и респективно всичко свързано с тяхната религия.Ами за 20 г.ДПС това успяха да направят и имат наглоста да се наричат стожер на етническия мир...
                Ако си гледал филмчетата на СКАТ по Родопите ще видиш сам, че не е неусетно прехвърлена омразата. Питат го ти какъв си - мюсюлманин, ама по етнос какъв си - турчин, е защо си турчин - а не арабин, е такъв съм, такава ми е религията.
                Нищо към никое изповедание, но не считам че има чак толкова мюсюлмани от какъвто и да е етнос на територията на София та да се вдига втора. Отделно, че къде е Симеон, къде Малинова долина. Играта според мен е да се направи тоя ислямски център и наливат уахабитски кинти. Вижте само Ст. град на какво прилича вече...
                да разбирам ли че мразиш мюсюлманите в българия само защото имат джамии

Коментар

• Първоначално изпратено от Остап Бендер
                  Много сте тъпи. реално погледнато както болшинството от християните не стъпват в църква така и болшинството от мюсюлманите не стъпват в джамия. Новопостроените джамии са излишни.
                  Много от ваканционнити имоти също са излишни и въпреки това колко чужденци потрошиха грешни пари в България... В крайна сметка от този процес печели българския строителен бизнес!

Коментар

• Първоначално изпратено от Остап Бендер
                    Новопостроените джамии са излишни.
                    Ей най- после и ти да напишеш нещо дето да ми хареса! Цял след обяд чаках да се включиш , че да прочета твоето мнение по въпроса! Хубаво човек да напредва в развитието си!

Коментар

• Луд е не този ,който яде баницата ,а този ,който му я дава....А седа да видим бат Бойко ,кво ще правиш....Нали си КМЕТ на София....

Коментар

• Поведението на арабите е доста неадекватно на фона на толеранса с който ги посреща белия свят - изключвайки САЩ. Арабите не желаят да се ограмотяват и осъвременяват.Те са лесни за манипулация.Това е проблем , защото е предизвикан умишлено и умишлено се използва за най различни цели. Строенето на нови джамии у нас е част от тези цели.

Коментар

• Много сте тъпи. реално погледнато както болшинството от християните не стъпват в църква така и болшинството от мюсюлманите не стъпват в джамия. Новопостроените джамии са излишни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Schumacher
                            Аз не съм убеден, че в България има и 10% християни! 90% от българите са атеисти!

Не е случайно, че много малко православни храмове се строят! Просто няма за кого
                            + 1
                            Това се отнася и за мюсюлманите, комунизмът мачкаше всички религии. А новите джамии в България са обикновено продукт на арабско финансиране и това наистина е повод за тревога. Ако гледаме какво става по света, от арабите не можем да очакваме нищо добро.

Коментар

• Първоначално изпратено от goto
                              Първоначално изпратено от Schumacher
                              Някой спира ли ни да строим църкви?
                              Ама - пари не ни се дават (трябва да се купуват джипове), няма кой да влезе в църквата (трябва да се ходи на фолкотека и "масаж"), пък и за какво ли ни е тая вяра - ние сме крадци и материалисти (църквата само ще ни кара да се чувстваме грешни).
                              Значи ако имахме пари трябваше да се сътезаваме? Все пак всяко нормално общество трябва да следва и някакви норми, нали? Понеже държавата няма норми за такива случаи, самият народ се опитва да ги наложи чрез подписки и т.н.
                              А това че 90% от българите са атеисти се отнася с пълна сила и за мюсюлманите - иначе нямаше да пият алкохол и да хапват луканка. Въпроса в случая даже не е религиозен, а става дума за експанзия на една култура и асимилация на друга.

Кришнарите и други религии също са в експанзия в България! Това означава ли, че трябва да забраним свободното вероизповедание?

Коментар

• Вижте хайде СТИГА ВЕЧЕ С КРИВОРАЗБРАНАТА НИ ТОЛЕРАНТНОСТ! Българинът е достатъчно толерантен към съотечествениците си турски произход. Има една участничка в едно предаване Биг Брадър, казва се Самие...мислите ли че ако не бяхме РЕАЛНО толерантни, тя нямше вече да е изхвърчала от там. Ама не е, и като гледам май си отива на финал!!!
                                Тук говорим за съвсем друго нещо, за противопоставяне на една изкуствено, наложена отвън ислямизация. И това нещо трябва да го спрем. София има една джамия останала от векове, втора не е необходима. Ако на арабите в района на Халите им е малка, свободни са да отидат от където са дошли за да се молят по 5 пъти на ден!

Коментар

Working...
                                X