IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Относно строежа на нова джамия в София

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от LuckyStrike
    Първоначално изпратено от Обама
    И тук бъркаш, защото не си запознат с толеранса на мюсюлманите към християнските общности в <...> Турция и т.н.
    Арменците ли имаш пред вид? Или българите, гонени и клани в началото на миналия век? В Турция е имало огромна българска общност, гръцка общност, за арменци да не говорим. "Толеранса" е довел до там, че тези общности на практика са се "изпарили". За разлика от турската общност в България.
    Не ти говоря за началото на миналия век а за сега! Ако говорим за миналия век и турците в България имат какво да разкажат :-(

Не вади от контекста само една държава! Какво ще кажеш например за коптите в Египет? От 2000 години си живеят в мир с другите религии около тях!

Коментар

• Първоначално изпратено от josif
      Първоначално изпратено от Jekata
      Ако си гледал филмчетата на СКАТ по Родопите ще видиш сам, че не е неусетно прехвърлена омразата. Питат го ти какъв си - мюсюлманин, ама по етнос какъв си - турчин, е защо си турчин - а не арабин, е такъв съм, такава ми е религията.
      Нищо към никое изповедание, но не считам че има чак толкова мюсюлмани от какъвто и да е етнос на територията на София та да се вдига втора. Отделно, че къде е Симеон, къде Малинова долина. Играта според мен е да се направи тоя ислямски център и наливат уахабитски кинти. Вижте само Ст. град на какво прилича вече...
      да разбирам ли че мразиш мюсюлманите в българия само защото имат джамии
      Просто прочети поста ми отново

Коментар

• Всики вие, които пишете по-долу, не живеете в смесени райони с мюсюлманско население и не знаете за какво промиване става въпрос.... Вие само ТЕОРЕТИЗИРАТЕ отстрани.... А това е най-лесното, най-безопасното в личен план и най-безотговорното!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Обама
          И тук бъркаш, защото не си запознат с толеранса на мюсюлманите към християнските общности в <...> Турция и т.н.
          Арменците ли имаш пред вид? Или българите, гонени и клани в началото на миналия век? В Турция е имало огромна българска общност, гръцка общност, за арменци да не говорим. "Толеранса" е довел до там, че тези общности на практика са се "изпарили". За разлика от турската общност в България.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов
            Поведението на арабите е доста неадекватно на фона на толеранса с който ги посреща белия свят - изключвайки САЩ. Арабите не желаят да се ограмотяват и осъвременяват.Те са лесни за манипулация.Това е проблем , защото е предизвикан умишлено и умишлено се използва за най различни цели. Строенето на нови джамии у нас е част от тези цели.

И тук ли бъркам?
            И тук бъркаш, защото не си запознат с толеранса на мюсюлманите към християнските общности в Египет, Ливан, Индонезия, Малайзия, Турция и т.н.

Коментар

Има какво да се поспори още , но отивам да пия с приятели - беше ми приятно ...
              Аз пък отивам в един бардак да чукам курви и ви заебавам и аз.

Коментар

• Първоначално изпратено от AfterDark
                Първоначално изпратено от Хайърсъзов
                Първоначално изпратено от AfterDark
                не желаят да се ограмотяват и осъвременяват.Те са лесни за манипулация.
                това е също толкова верно и за българите и за руснаците и за французите ... само виж как минават изборите и ми кажи, че не е така или накарай някой БГ младеж на улицата да ти напише по-сериозен текст ...

не може да слагаш проста общовалидна истина, която ваши за масата по принцип и да защитаваш конкретна теза особено пък религиозна ...
                не мога да се съглася че сме еднакво промити.
                даваш пример с избори - ония ги учат в килийното училище как да ни наказват нас неверниците...
                за нашите затъпели деца си прав и проблема е много сериозен..
                вече започнаха да се оплакват различни работодатели че новото поколение е изключително негодно...
                съдейки по програмата по БГ история в училищата и БГ телевизиите сте горе-долу еднакво промити ... просто те са по-религиозни и чужди и това ви плаши, аз познавам доста араби, които не са религиозни или са християни и нямам комуникационен проблем с тях, с другите имам много голям проблем, защото имаме различни ценности, но предполагам, че това и за тях е така, т.е. проблемът е дустранен, а не едностранен както го представяш ...
                Има какво да се поспори още , но отивам да пия с приятели - беше ми приятно ...

Коментар

Първоначално изпратено от AfterDark
                  това е също толкова верно и за българите и за руснаците и за французите ... само виж как минават изборите и ми кажи, че не е така или накарай някой БГ младеж на улицата да ти напише по-сериозен текст ...

не може да слагаш проста общовалидна истина, която ваши за масата по принцип и да защитаваш конкретна теза особено пък религиозна ...
                  даваш пример с избори - ония ги учат в килийното училище как да ни наказват нас неверниците...
                  вече започнаха да се оплакват различни работодатели че новото поколение е изключително негодно...
                  съдейки по програмата по БГ история в училищата и БГ телевизиите сте горе-долу еднакво промити ... просто те са по-религиозни и чужди и това ви плаши, аз познавам доста араби, които не са религиозни или са християни и нямам комуникационен проблем с тях, с другите имам много голям проблем, защото имаме различни ценности, но предполагам, че това и за тях е така, т.е. проблемът е дустранен, а не едностранен както го представяш ...

Коментар

• "Действия на "Атака" отложиха строежа на ислямския център
                    Атака - Избори
                    Лидерът на „Атака" Волен Сидеров и депутатът Павел Шопов се срещнаха днес с главния архитект на София Петър Диков.
                    На срещата те предявиха искания да им се предостави цялата история по закупуването на имота в кв. „Малинова долина", отреден за ислямски център за образователна, социална и административна дейност.
                    Заради това искане на народните представители проектът за изграждане на ислямския център ще се забави и отложи на този етап. Националистите се запознаха още на място с част от документите и изразиха съмнения относно тяхната редовност."

Коментар

• Първоначално изпратено от AfterDark

Коментар

• не желаят да се ограмотяват и осъвременяват.Те са лесни за манипулация.

Коментар

• да си сторят и без това уволняват строители
                          Всеки има право на веропизповедание . Не си спомням някъде да е забраняван строеж на религиозен храм в демократична страна ? Що за щуротия да се забранява строеж на джамия ??? Това да не е някоя нова инициатива на а-така и болния лидер ?

Коментар

• Поведението на арабите е доста неадекватно на фона на толеранса с който ги посреща белия свят - изключвайки САЩ. Арабите не желаят да се ограмотяват и осъвременяват.Те са лесни за манипулация.Това е проблем , защото е предизвикан умишлено и умишлено се използва за най различни цели. Строенето на нови джамии у нас е част от тези цели.

И тук ли бъркам?

Коментар

май не трябваше да давам за пример Русия...
                              избери си друго място само внимавай да не се натресеш пак, защото вероятността е много голяма ... в интерес на истината аз знам само за един мегаполис без джамии и според мен насоката ти на разсъждения е много грешна ...

Коментар

• май не трябваше да давам за пример Русия...

Коментар

Working...
                                X