Едно сутршно мнение...както знаете утрото е-по мъдро от вечерта....Напоседък съм принуден от служебните ми задължения да ставам много рано сутрин ....Да ви кажа колеги(още не съм се разсънил)България винаги е била енергиен център(не само на Балканите ,но и в Европа)що се отнася до производството на електрическа енергия.Ние изнасяхме и изнасяме преди и след затварянето на 3-ти и 4-ти блок на АЕЦ 'Козлудуй'.Тук само мощносттите от ВЕЦ са два-пъти повече от потреблението,а недостатъкът на ел.енергията е:че трябва да се изразходва в момента в,който се произведе...естественно когато работеха 3-ти и 4-ти изнасяхме доста повече за вашата статистика ще кажа четворно...(точно в тази сфера работя)....
Но 3-ти и 4-ти наистина бяха опасни,мога да ви кажа,че и 1-ви и 2-ри също са доста опасни,но да си остане между нас,защото,ще ме уволнят,а новата предлагана руска технология е още по опасна от старата!
Но 3-ти и 4-ти наистина бяха опасни,мога да ви кажа,че и 1-ви и 2-ри също са доста опасни,но да си остане между нас,защото,ще ме уволнят,а новата предлагана руска технология е още по опасна от старата!
Коментар