IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко пари трябват за да се наречете БОГАТ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Е,значи скоро няма да си богат,колега...чакат те тежки дни.Да ти кажа само,че хора,които търсят богатството само и единствено в парите никога не са ДОСТАТЪЧНО БОГАТИ - както е формулиран и въпроса тук - те са извратени и всичко,към което се стремят през живота си е как да станат още и още и още по-богати...а покрай себе си сеят нещастия и ужаси...[/quote]
    А Вие в какво търсите богатството, колега? Нима не е вярно, че с пари всичко се купува?? Абсолютно всичко!!![/quote]

Колега,не всичко се купува с пари,не всичко...Съвсем добронамерено и с извинение ще ти кажа,че хоризонта ти е изключително ограничен.Отдавам го на - най вероятно крехка възраст и липса на жизнен опит.Прочетох в другата тема,че се каниш да заминаваш за Щатите,Канада или Австралия...там те чака толкова бачкане и такова безразличие и арогантност,че ти е бедна фантазията...ще видиш там богатство през крив макарон.А ако - дай боже - си намериш някоя наистина много доходна работа,то ще трябва да работиш толкова много,че - на практика - няма да имаш време дори и да си мислиш как да похарчиш парите си...най-вероятно друг ( разбирай друга ) ще ги харчи...желая ти успех[/quote]

А в България да бе да е по-добре?? Да не би да го няма арогантното отношение? Готов съм да бачкам много упорито (не че тук не бачкам достатъчно упорито), но поне да си заслужава! И не ми разправяй, че няма да имам време да похарча парите

Коментар

• Първоначално изпратено от ALBHL
      Първоначално изпратено от Caessar
      Първоначално изпратено от ALBHL
      Колега/колежке,мога да ти кажа,че богатството не се състои само от пари.Човек може да е много богат и с малко пари...ако ме разбираш.
      АЗ ЛИЧНО ПРЕДПОЧИТАМ ДА СЪМ БОГАТ С МНОГО ПАРИ, КОЛЕГА
      И НАЛИ ЗНАЕШ - ПО-ДОБРЕ ЗДРАВ И БОГАТ ОТКОЛКОТО БЕДЕН И БОЛЕН!
      Е,значи скоро няма да си богат,колега...чакат те тежки дни.Да ти кажа само,че хора,които търсят богатството само и единствено в парите никога не са ДОСТАТЪЧНО БОГАТИ - както е формулиран и въпроса тук - те са извратени и всичко,към което се стремят през живота си е как да станат още и още и още по-богати...а покрай себе си сеят нещастия и ужаси...
      А Вие в какво търсите богатството, колега? Нима не е вярно, че с пари всичко се купува?? Абсолютно всичко!!!
      Колега,не всичко се купува с пари,не всичко...Съвсем добронамерено и с извинение ще ти кажа,че хоризонта ти е изключително ограничен.Отдавам го на - най вероятно - крехка възраст и липса на жизнен опит.Прочетох в другата тема,че се каниш да заминаваш за Щатите,Канада или Австралия...там те чака толкова бачкане и такова безразличие и арогантност,че ти е бедна фантазията...ще видиш там богатство през крив макарон.А ако - дай боже - си намериш някоя наистина много доходна работа,то ще трябва да работиш толкова много,че - на практика - няма да имаш време дори и да си мислиш как да похарчиш парите си...най-вероятно друг ( разбирай друга ) ще ги харчи...желая ти успех

Коментар

• Първоначално изпратено от Negramoten
        ALBHL, на колко години си? (не е заяждане)
        на 30 години. защо мислиш, че годините са от значение?

Коментар

• ALBHL, на колко години си? (не е заяждане)

Коментар

• Първоначално изпратено от Caessar
            Първоначално изпратено от ALBHL
            Колега/колежке,мога да ти кажа,че богатството не се състои само от пари.Човек може да е много богат и с малко пари...ако ме разбираш.
            Е,значи скоро няма да си богат,колега...чакат те тежки дни.Да ти кажа само,че хора,които търсят богатството само и единствено в парите никога не са ДОСТАТЪЧНО БОГАТИ - както е формулиран и въпроса тук - те са извратени и всичко,към което се стремят през живота си е как да станат още и още и още по-богати...а покрай себе си сеят нещастия и ужаси...
            А Вие в какво търсите богатството, колега? Нима не е вярно, че с пари всичко се купува?? Абсолютно всичко!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ALBHL

Коментар

• Първоначално изпратено от Caessar

Коментар

• Колега/колежке,мога да ти кажа,че богатството не се състои само от пари.Човек може да е много богат и с малко пари...ако ме разбираш.

Коментар

• зависи

Лично на мене са ми достатъчни по 100 лв. на ден.

Коментар

• Re: Колко пари трябват за да се наречете БОГАТ

Първоначално изпратено от milionera
                      Според вас колко пари ще ви направят БОГАТ?
                      Хубав въпрос ! Благодаря за него !
                      Значи най-точния отговор , който съм чувал е :
                      Да имаш толкова пари , че пасивните ти доходи от тях да покриват всички твои нужди и да не ти се налага да работиш до края на живота си ! Пасивни доходи са лихви , комисионни , наеми и други
                      подобни вземания , които получаваш регулярно и дългосрочно !
                      За точна сума не може да става дума , защото един човек може да
                      си живее добре с 1000 лв. месечно , а друг би ги изхарчил за един ден ! Сигурно ми разбра мисълта ?

Коментар

• Колко пари трябват за да се наречете БОГАТ

Според вас колко пари ще ви направят БОГАТ?
                        0
                        10 000 000 лв. или повече
                        0%
                        0
                        5 000 000 лв.
                        0%
                        0
                        2 000 000 лв.
                        0%
                        0
                        1 000 000 лв
                        0%