IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво мислите за Студентски град ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Кирил Йорданов

Коментар

• зарежи апартаментите , аз нямам ,но имам секси кола ,а както са казали "умните" американци : колата е придатък към онази работа на мъжа

Коментар

• Ivetka, Вие кой кмет си избрахте?

Коментар

• Тоя пък rtstan какъв комплексиран малоумник е)) явното доказателство,че сексът веднъж в година е вреден. Ето такива идиоти избраха Б.Б за кмет на великия си град.Обърнете внимание и на инвестицията,която предлага-такива тъпи парчета само Н.И знаятИ на всичкото отгоре писмото на разбирача е пълно с правописни грешки,където ясно се вижда че кретенчето е бягало от училище още от втори клас ама кво ли му пука нали има 50 дка земя.

Извод:Комплексираното идиотче да се прибере в грозната си панелка да си пусне Аламинут по БТВ и да се смее на тоалетният хумор,който блика от там..и без това само това си има..

Коментар

• Това е темата!!!!!!
            :-))):-))):-))):-))):-))):-)))

Коментар

• Хаха, Ертсти, ти ме уби! Че има много селяци - има. Само че съм забелязал, че софетата (към които спадам и аз) доста повече се правим на оборотни тарикатчета и да ти кажа честно, често предпочитам да си имам работа с хора от прованса отколкото с кореняци софиянци. Я кажи кой показва повече качества - някой, който наготово по наследство е получил земя и апартамент в София, или някой, на когото му е стискало да отиде в София или в чужбина с 5 лв. в джоба и да се бори да успее?

А това, че момичетата били сметкаджийки - ами супер! Точно софетата с апартаментите ще ги огрява по-лесно. По гневния ти постинг обаче заключавам, че:
              а) нямаш апартамент и селянките не ти връзват
              б) имаш апартамент и селянките пак не ти връзват. Е..ти тъпите селянки, а?

Коментар

• място ,на което все още се здобивам с евтина женска плът ....поне за сега

Коментар

• taka
                  korenqci sofianci ima I az uj sum edin ot tqh ...nasledstvenata mi zemq v sofia e 50 dekara..polovin jk drujba e postroen v/y ostanalata 4ast koqto nikoga nqma da se vurne na familiqta ni...za6toto nqkoi si komunist e re6il da zaseli tam partiici ot selo ''NE ISKAM DA SUM VE4E KRAVAR''..MRAZQ SOFIA...vsi4ki kompleksirani selski pru4ki sa se preselili v grada mi ..podtiskat te otvsqkude..rabotqt bez dogovori i sa gotovi na vsi4ko za parite s koito da si platqt naema..IDVAT POD PREDTEKSTA 4E SA STUDENTI ...jiveqt kato pluhove 5 godini i kato zavur6at ne moje6 da gi izgoni6 ot dupkite im..kradat ,biqt se i se vozqt gratis na gradski transport..NA NQKOI PO4TI NE IM RAZBIRAM KAKVO GOVORQT...
                  TOVA E LUDOST...PREVURNAHA GRADA V POMIINA QMA..A JILI6TATA V KOITO JIVEQT V KOPTORI..
                  MOMI4ETATA SA SMETKADJIIKI DETO AKO IMA6 APARTAMENT SI NAI DOBRIQ MUJ NA SVETA..AKO IMA6 DVA I MAIKITE IM VE4E SI PRAVQT SMETKA DA IDVAT V SF..PITAM SE ZA6TO ????? GRADA E SASIPAN VE4E ...NQMA INFRASTRUKTIRA DA SABERE VSI4KI AVTOMOBILI S REGISTRACIQ '' Vuiiiii ni sam dal migach!! Mi sia'' ...maloumnici deto imat po edin svetofar v oblastnite si gradove i sa vzeli knijki kato sa minali bez da im ogasne kolata prez nego...PISNA MI VE4E
                  IDVAITE DA SE RUGATE V ST GRAD ....TAM CIRKOVETE SAMO VIE SI GI GLEDATE ...

PUK LUDIQ DETO 6E SI ZIMA APARTAMENT TAM..I TI SI PI6MAN SOFIANEC QSNO MI STANA ..ako iska6 naistina da investira6 edva li 6te6e da si misli6 za apartament v st grad ..tva oba4e si vi e kompleks ..iskate na vsqka cena jili6te v SOFIA ...MENE AKO ME PITA6 SI KUPI 1 DEKAR ZEMQ V ZEMLI6TETO NA BUSMANCI 4AKAI 5 GODINI DA POSTROQT LOGISTI4NITE CENTROVE KUM LETI6TE SOFIA ..PRODAVA6 VZIMA6 SI 300% PE4ALBI4KA I SI BIE6 KAM6IKA PAK NA SELO...ma vie ne mojete da se setite za tva 6toto v sf osven st grad i centralna gara drugo ne znaete...PUK AGENTITE ZA DA VI ZEMAT PARITE SI SE VUZPOLZVAT OT VA6IQ SELSKI KOMPLEKS...BAI HUI AKO ISKA6E DA PE4ELI OT RENTA 6TE6E SE SETI 4E TRQBVA DA KUPUVA V KURORT...
                  AKO MOJE DA SE GOVORI ZA TAKAVA INVESTICIQ V BG VUOB6TE...
                  AMAN OT TUPACI DETO OT SELO NANAGORNO OTIVAT NA ST BRIGADA ..OSTAVAT NELEGALNO DA IZLAGAT BULGARIA O6TE SUMA TI GODINI ...SABIRAT PARI KOLKOTO ZA EDIN APARTAMENT I MISIQTA NA JIVOTA IM E IZPULNENA...STUDENTSKI GRAD E VE4NO TEHEN..

MN O6TE MOGA DA VI OBQSNQVAM ...NO ZA KVO DA VI OTVARQM O4ITE ..ANALIZIRAIKI TAQ TEMA SE ZAMISLQM 4E E PO DOBRE DA SE BUTATE TUKA ...TAKA AZ 6TE SI NAPRAVQ MOITE PARI4KI I 6TE VI ZAEMA OSVOBODENOTO MQSTO V PROVINCIATA..TAM VE4E I MANGALI NQMA DA IMA I SELQCI ...6TE SI JIVEQ KATO CAR I 6TE SE SMEQ KAK SE MU4ITE V SUSIPANIQ GRAD DETO SKORO CIGANSKIQ 6TE PREOBLADAVA ???

Коментар

• Първоначално изпратено от Pateto Klate
                    Студентски град се превърна в българския Лас Вегас за съжаление. Само дето Лас Вегас няма на разположение 50 000 безплатни млади жени голяма част от които все още не са наясно с много неща от живота и са лесна плячка на отишлите да се забавляват там.
                    Това ми звучи като реклама на новия български филм "Шивачки". В този случай "Студентки".

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivetka
                      Отдавна не бях чела по-глупаво мнение от това на Butch.Купих си апартамент точно в този комплекс срещу НСА и беше един от последние още на скица.Мястото е страхотно,има пряк изглед към Витоша и перфектни комуникации.Не съм студентка вече,но с удоволствие ще живея в Студ.Град защото е жив и има пулс,а не като заспалия горен Лозенец примерно
                      Ivetka, служителка си на уважаваща себе си компания, а говориш подобни неща ...
                      Само един въпрос ще те попитам - ти виждала ли си сключени договори за останалите апартаменти?!

Коментар

• Студентски град се превърна в българския Лас Вегас за съжаление. Само дето Лас Вегас няма на разположение 50 000 безплатни млади жени голяма част от които все още не са наясно с много неща от живота и са лесна плячка на отишлите да се забавляват там.

Коментар

• Първоначално изпратено от Negramoten
                          Да, а от 1 200 000 преди Желев да отмени гражданството сега са останали под 900 000. Останалите 1,1 мио (неофициално в София живеят 2 мио) са от новите софиянци.

А да не говорим че София преди 1944 е била 200 000...

Но това не променя факта, че много голяма част от дошлите от по-малки градчета се държат странно и имат страх и комплекси, дори и след 5 години следване искат да останат там където са себеподобните им (в Ст. Град).

А най-неприятото е, че повечето нямат и грам гордост, и правят абсолютно всичко само, за да не останат без работа... дори подливат вода на колегите си, без да им мигне окото. Просто имат някаква болна амбиция да са софиянци, която преследват на всяка цена.

Нямам нищо против хората от провинцията, даже напротив, повечето от тях са добре възпитани (показва се предимно като отидеш в родния им град), но е страшно когато започнат да се държат като бясни след като се сблъскат с живота в столицата.
                          много вярно определение... само към липсата на гордост бих добавил и уважение към другите и най-вече към себе си (което индиректно пак е застъпено в твоя пост).

Коментар

• Да, а от 1 200 000 преди Желев да отмени гражданството сега са останали под 900 000. Останалите 1,1 мио (неофициално в София живеят 2 мио) са от новите софиянци.

А да не говорим че София преди 1944 е била 200 000...

Но това не променя факта, че много голяма част от дошлите от по-малки градчета се държат странно и имат страх и комплекси, дори и след 5 години следване искат да останат там където са себеподобните им (в Ст. Град).

А най-неприятото е, че повечето нямат и грам гордост, и правят абсолютно всичко само, за да не останат без работа... дори подливат вода на колегите си, без да им мигне окото. Просто имат някаква болна амбиция да са софиянци, която преследват на всяка цена.

Нямам нищо против хората от провинцията, даже напротив, повечето от тях са добре възпитани (показва се предимно като отидеш в родния им град), но е страшно когато започнат да се държат като бясни след като се сблъскат с живота в столицата.

Коментар

• Чувал ли си, че според скорошно преброяване, кореняците софиянци са около 30 хил. И може би вече са на измиране :-))))

Коментар

• Първоначално изпратено от Bandit
                                п.с. И престанете да пишете за "София и провинция", че тази тема винаги опорочава всеки форум. Всеки е свободен да живее там където се чувства добре и никой нищо неможе да му каже по този повод.
                                Ти си кореняк софиянец предполагам?

Коментар

Working...
                                X