Първоначално изпратено от rtstan
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво мислите за Студентски град ?
Collapse
X
-
DA VI OBQSNQVAM LI SEGA
50 000 EURO -60 KV/M ILI 1 BEDROOM AP.
2400 EURO godi6en naem -kato plati6 danacite i amortizaciqta napolovina
sredno 10-15% rust na cenite na jil imoti ( AMA DO KOGA????)
sredno 7% inflaciq na godina (v nai dobriq slu4ai)
sredno 10-15% rust na naemite (AMA DO KOGA????)
AE SA BRATO SMETNI SI ZADA4KATA I SLED 20 GODINKI KAT SI PRODADE6 APARTAMENT4ETO ELA DA PO4ERPI6 ZA PE4ALBATA
4ULI STE VIE 4E IMA INVESTICII
IMA MA NE SE PRAVQT TAKA
VSEKI DET SI KUPI APARTAMENT4E VE4E E V IGRATA A?
E TVA NA ZAPAD HORATA MU VIKAT PENSIIKA ...
DA ZLORAD SUM
DA KOMPLEKSI ME TRESAT I MENE SU6TO KAKTO I VAS (malki cicki , kriv nos, ala bala ) TI NQMA6 LI
SAMO EDNO 6TE VI KAJA ....NE MRUNKAITE
NE SE JALETE
KAMUKA SI TEJI NA MQSTOTO( KO TURSITE V SF)
AZ SI TEJA TUKA ,,,
EVALA NA TOQ DETO SI SEDI VUV VARNA I PSUVA 4E POLOVIN BULGARIQ SE IZNASQ NATAM
EVALA NA TOQ DETO SI SEDI V PLOVDIV I PSUVA 4E CIGANITE OT CQLA TRAKIA SE NASELVAT TAM
EVALA NA DEDO MI4O 4E SI SADI NIVATA VSQKA GODINA
SAMO TAKA DEDKA ...E TAKIVA SELIQNI OBI4AM I UVAJAVAM
A NE TAKIVA S BOLNITE AMBICII
NQMA BRAT4E ....6TE NI PSUVATE SOFIANCI
NQMA KAK
ZAVIJDATE
NORMALNO E
ZA TVA I NIE 6TE VI MRAZIM 6TOTO VSE SE BUTATE I NAHALSTVATE
SERVITIORKI, TAKSIDJII, PRODAVA4KI, BRKER4ETA NAEMI I TN .
TOVA LI VI E REALIZACIQTA BE!!!! TVA LI SA VI UMENIQTA ???
ZA TOVA LI U4IHTE ???
''MA DURJAVATA E VINOVNA ....NE DAVA PARI
NQMA RABOTA''
VIE STE SI VINOVNI
IDVATE I SI MISLITE 4E 6TE SI OPRAVITE JIVOTA AMA SAMO POVE4E ZATUVATE
INA4E STE OBOROTNI
TAKIVA KATO MENE IZBRALI BOIKO BORISOV
VIE KOI IZBRAHTE BE
ZA PO 30 LV SI PRODADOHTE GRADOVETE
SA 6TE PO4NETE TOQ BORISOV LUJEC IZMAMNIK KOMUNIST
E KOITO I DA E TAM KVO DA NAPRAI BE
2 000 000 SERQ6TI I BULVA6TI MRUSOTIQ ..POLOVINATA RABOTE6TI V SIVATA IKONOMIKA ...NEPLA6TA6TI TAKSI I DANACI ...AMA BU4AT..
ISKAT DA IMAT I TE
ISKAT DA JIVEQT KATO MEN I ME GLEDAT KO6O KATO IM KAJA 4E SA SEL4OVCI
MI SEL4OVCI STE
AKO NE BQHTE NQMA6E DA STE NA TOQ HAL...I DA MRUNKATE 4E ADJABA KO VI SE NADUVAM KATO DQDO MI MI E DAL VSI4KO
VA6IQ E DAL I NA VAS....AMA VIE SRAM NQMATE...PRODAVATE SE NA BEZCENICA
ZA DA MOJETE DA STE V GOLEMIQ OBOR SOFIA I DA STE V IGRATA
DA SI MISLITE 4E STE INVESTITOI I BIZNESMENI
KOI OT VAS ZNAE 6TO E TVA USPEH BE ???
AZ SUM RAZBRAL EDNO NA TOQ SVQT
KOITO IMA POVE4E RABOTI POVE4E
ZA DA IMA6 TRQBVA DA RABOTI6...
ZA DA RABOTI6 TRQBVA DA UMEE6...
ZA DA UMEE6 TRQBVA DA U4I6...
E AE KAJETE MI SA AZ KAT SUM NAGOTOVO VSI4KO OT TUKA NATATAK NAKUDE ...ME4TAETE SI VIE DA PRAVITE BIZNES ..AMA ZNAETE LI 6TO E TO?????
gleda6 go nqkoi 4e har4i pari ama znae6 li kak gi e izkaral
daje i dilarite polagat trud i to tejak
AMA MALOUNICITE KAT VAS SI ME4TAQT
ME4TAITE
I VI POJELAVAM S TAKIVA INVESTICII DA IMATE STANDARTA KOITO ISKATE
MA SLED 20 GODINI
Коментар
-
Евала хора.Аз една тема да пусна - вие бестселър я направихте(няма лошо, весела е)
А иначе до гневните стихове на rtstan - правиш си много погрешни изводи, за хората(както си си направил и аз мен защото аз за разлика от теб живея до Народното събрание а там човек незнам как може да се уреди ако е от село, докато в дружба всики може да си купи апартамент).Това, че някои от село са ти напрвили лошо впечатление неозначава, че всички са такива.Макар че когато някои каже аз съм от еди-къде си и аз си имам едно наум за него, но не трябва да си толкова предобеден защото понякога грешиш.Ти хубаво си големият софианец ама се считаш такъв защото си претижавал някви ниви, които до не преди много отдавна са се брояли Сф. окръг, а на мен да ми викаш, че съм селянин само защото искам да направа една инвестиция - ми това само селянин може да си го помисли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Кака ДечкаПървоначално изпратено от IvetkaОтдавна не бях чела по-глупаво мнение от това на Butch.Купих си апартамент точно в този комплекс срещу НСА и беше един от последние още на скица.Мястото е страхотно,има пряк изглед към Витоша и перфектни комуникации.Не съм студентка вече,но с удоволствие ще живея в Студ.Град защото е жив и има пулс,а не като заспалия горен Лозенец примерно
Само един въпрос ще те попитам - ти виждала ли си сключени договори за останалите апартаменти?!
Коментар
-
Забелязъл съм, че най-чувствителни на тема селяни/софиянци са разни таксиджии, хора от крайните квартали, продавачи по пазари и сергии и тем подобни. Много често, когато се возя в такси, бакшиша си въздиша как София се напълнила със селяни и в последствие добавя, че "още два-три курса и си се прибирам в къщи" Това в къщи обикновено е квартал с две цифри след името....хаххах....т.е. заселен само с кореняци софиянци.
ПС. Възможно е в посочения пример бакшиша да показва силно развито чувство за самоирония, но едва ли :-)
Коментар
Коментар