IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво мислите за Студентски град ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ivetka
    Човек,който няма с какво друго да се похвали се хвали с пари..
    Селянията се определя не по адресната регистрация,а по манталитета...,а в това отношение наистина си много напред не мога да го отрека.Докато има такива тъпаци като теб ще съм спокойна,че ще преуспея в БГ
    ))
    ama ti ve4e si si preuspqla kupila si si apartament v st grad))
    pri tova za da jivee6 v nego????
    e hubavo ,...pone 6te pla6ta6 ipoteka i danaci
    za razlika ot ostanalite tam..
    VSEKI SI RAZBIRA USPEHA PO RAZLI4EN NA4IN ,,,TI KATO SE MISLI6 ZA PREUSPQLA OK...
    AMA Q MI OBQSNI ZA6TO SI KUPI APARTAMENT TO4NO TAM ???
    AE DA ZABRAVIM ZA MOMENT OT KUDE SI...I ZA KAKVO SE BORI6...
    TUKA STAVA VUPROS ZA ST. GRAD OOK MOQ GRE6KA
    Q KAJI SEGA ZA6TO RE6I TI DA JIVEE6 TAM??? ILI PROSTO SI SI INVESTIRALA EI TAKA IZLI6NITE 40-50 000 EURO 4AKALA SI 2 GODINKI DA TI DADAT APARTAMENT4ETO I SA 6TE PUHNE6 TAM O6TE PONE
    10 000 EURO ZA DA GO STEGNE6 DA PRILI4A NA NE6TO???
    OBQSNI NA HORATA DETO SEGA 4ETAT I SE 4UDQT KUDE DA SI POHAR4AT TEHNITE 50 BONA ...KAJI ZA6TO???
    DO KOLKOTO ZNAM AZ EDINSTVENOTO GORE DOLU NORMALNO MQTO ZA JIVEENE V ST GRAD E NA PROFESOR HRISTO VAKARELSKI...I TO ZA6TOTO GRANI4I S DIANABAD I E BLIZO DO METROTO
    TI KAT SI TOLKO UMNA 6TO SE ZABI TAM...CENATA NA MANIA BILD PREDI 1.5 g BE6E 550 URO NA KV/M...ZA6TO SI SE OSRALA TAKA
    AIDE DA 4UQT VSI4KI..OBQSNI?

Коментар

• .

Колега не обиждай колежката. С тези разсъждения и злоба скоро ще загубиш поне 49 декара от товита скъпоцена земя. Най-вероятно някой "див селянин" ще ти е вземе и ще засади я картофи я фасул или някаква друга култура. После ще ти ги продава на теб. А ти от злоба и яд ще минаваш да му ги поливаш и препикаваш. Не хаби толкова много енергия за глупавите си разсъждения. Светът става глобално село ти още дрънкаш София та София
      Вкарай енергията в нещо полезно. Примерно засади земята с картофи вместо някой да ти е взима и обработва вместо теб.

Горното мнение не е препоръка за отглеждане на картофи
      Не е препоръка за покупко-продажба на акции

Коментар

• Човек,който няма с какво друго да се похвали се хвали с пари..
        Селянията се определя не по адресната регистрация,а по манталитета...,а в това отношение наистина си много напред не мога да го отрека.Докато има такива тъпаци като теб ще съм спокойна,че ще преуспея в БГ

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivetka
          Хахахахахах тоя келеш съвсем се забрави вечеабе човек ще ти се пукне жлъчката от злоба..ама си злобееш щото единствената ти гордост е че си роден в София,нищо не можеш да правиш нямаш и образование като ти гледам грешките и се дразниш,когато някой е по-способен и оправен от теб...лай си по форумите колкото си искаш и пукни в собствената си жлъчка.

tipi4no izkazvane na selska pru4ka s gordost zavur6ila vis6eto si obrazivanie v sf ...
          za gre6kite 6te me izvinite ,no kakto vijda6 si pi6a po inerciq na latinica v svoboden potok ot misli koeto malko ili mnogo govori za kulturata koqto imam ...da ne govorim za obrazovanie ezici opit i trud koito polagam za dohodite si koito edva li nqkoi ot vas 6te moje da dostigne prez jivota si...
          DA NAPADAM VI ...PREDIZVIKVAM VI...MISLETE !!
          AKO VI SE OTDAVA ESTESTVENO...LI4NI NAPADENIQ??? NQMA PROBLEM
          )))))))))))))
          SMQH ..JALKA KARTINKA...FORUM ZA INVESTICII
          GADNI4KO E NALI NQKOI DA VI KAZVA VSI4KO V O4ITE ????

AMA KAK SI4KI SE ZASQGAT !!! MA MN BURZO SE PRIPOZNAVATE V KARTINKATA DETO VI OPISVAM)))))))))

Коментар

• Хахахахахах тоя келеш съвсем се забрави вечеабе човек ще ти се пукне жлъчката от злоба..ама си злобееш щото единствената ти гордост е че си роден в София,нищо не можеш да правиш нямаш и образование като ти гледам грешките и се дразниш,когато някой е по-способен и оправен от теб...лай си по форумите колкото си искаш и пукни в собствената си жлъчка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Negramoten
              Първоначално изпратено от Georgi
              Защо да не стигне до Пазарджик? Лос Анжелис е 160 км. диаметър. Всичко еднофамилни къщички. Небостъргачите са само в деловото сити. Но там има постоянен приток на свежа работна ръка от цял свят. А нас малко ни изместват Истанбул и Атина. Падаме си все пак провинция.
              Ми то е логично че по някое време населението на земята ще стане 50 млрд. при което София и Пловдив ще се срещнат. И тогава тези с 50 дка в Ихтиман ще се зарадват и ще кажат аз съм Софиянец имам 50 дка в София. И ще почнат да плюят тези от Русе и Варна, че са провинция. Точно като селянина с 50 дка в Дружба. Вмето да се радва, че благодарение на провинционалистите дошли тук, сега земята му струва не 1 лв/м2, а в стотици пъти повече, той седнал да ги плюе.
              male mn ste prosti....edinq sednal da mi govori za predi 44-ta....
              TI MISLI6 LI, 4E AKO 63 GODINI BULGARIA SE RAZVIVA6E KATO NORMALNA KAPITALISTI4ESKA DURJAVA TO4NO MOITE 50 DEKAR4ETA( SKROMNA 4AST OT TQH DO LETI6TE SOFIA)...6TQHA DA STRUVAT NE 700 EURO KV/M KAKTO V MOMENTA A MALKO POVE4KO????
              I DORI PRI NASELENIE NA STOLICATA OT 500 000 DU6I ZEMQTA MI PAK 6TE6E DA E V ZONA ZA JILI6TNO STROITELSTVO...PO PROSTATA PRI4INA 4E NAVSQKUDE PO SVETA HORATA JIVEQT V KU6TI...NE V PANELKI PO 4000 4OVEKA VSQKA...NATRESENI OT KOL I VUJE ???

drugiq sednal da mi govori na pazadjik ihtiman ili UK

BE KAT NE STE IZLIZALI SI MUL4ETE ...VIE SELO V UK VIJDALI LI STE
              ae koito ne e ...da si plati 400Ј 6te go razveda i 6te go svetna
              horata jiveqt vsi4ko e organizirano i podredeno ...neogradena zemq nqma i ne q ograjdat s tel...a s pletove deto si gi poddurjat
              selqnina v UK ne bqga ot zemqta si ...naprotiv raboti q...ne q prodava naprotiv ostavq q za vnucite

ako i vie behte vuzpitani taka nqma6e sofia da e pomiinata qma na bulgariq ...nqma6e da se 4udite kak da izkarate nqkoi lev za apartament ..

TAKAVA PROSTOTIQ I ZAVIST NQMA ...SAMO V BULGARIA
              IMA TOI 15 DEKARA MA 6TE GI DADE PO 10 LV ...ZA DA HODI DA SERVIRA V GRADA ...
              VIE HORA STE IKONOMI4ESKI I SOCIALNO OSAKATENI
              BORITE SE DA SE NAVRETE V PANELKI DOKATO OSTANALATA 4AST OT SVETA SE BORI DA SE MAHNE OT LUDNICATA NA GOLEMIQ GRAD

NORMALNITE HORA KUPUVAT IMOTI V POKRAINITE NA GOLEMIQ GRAD VIE SE RUGATE TO4NO V EPICENTURA NA BURIQTA

SELQNI...E TVA AKO NE E PROSTOTIQ...

IHTIMAN ......BOJE SAMO SLED 10 GODINI PREDRI4AM 4E NASELENIETO MU 6TE E NARASNALO S PUTI..

KOLKOTO I DA VI E QD KOLKOTO I DA ZLOBEETE TOVA E ISTINATA

VRETE SE SUBIRATE SE V GRADA MA NQMA LO6O.....AKO 6TE DAVATE NE6TO NA TOQ GRAD ....
              MOJE LI DA KAJE NQKOI NE6TO NA SLAVI TRIFONOV ..4OVAKA DOIDE GOL KAT PU6KA MA IMA TALANT RAZVI GO I DADE NE SAMO NA GRADA A NA CELIQ NAROD SEGA PLA6TA SUMATI DANACI KAKTO I POVE4ETO PRIMERNI SOFIQNCI ....ZA DA MOJE OKOLO 500 000 KELE6A DA IM 4ISTIM I LIJEM LAINATA...KOI STE VIE ...ZA6TO AZ DA PLA6TAM I VA6IQ DQL OT MIZERIQTA KOQTO TRUPATE ...AMA AKO 2 000 000 RABOTQT NA SVETLO I SA PLATEJOSPOSOBNI NQKOI 6TE MRUNKA LI...
              6TE IMA PARI ZA ULICI , ZA BOKLUK, ZA GRADINKI, ZA PARKINGI, ZA VSI4KO ...AMA NE VIE NE SAMO 4E SE GNETITE I PRENASELVATE BEZSMISLENO..VIE GO PRAVITE NELEGALNO..KOLKO OT VAS SA REGISTRIRANI PO POSTOQNEN ADRES V SF ????
              MI KOITO GLASUVA NA SELO DA SI JIVEE TAM ...KO MI SUSIPVA MOQ GRAD..
              I MN AMA MN VI E BOLNO ,4E ZEMITE NI SA SKUPI . 4E APARTAMENTITE NI NE MOJETE DA GI IMATE I SLED 20 GODINI...
              BE MN MN MN STE ZLE ....LAMTQHTE DA STE EVROPEICI E EI VI NA ....KO BU4ITE O6TE ...BULGARIQ E PE4ATNICA ZA PARI V MOMENTA AMA VIE SI MISLITE SAMO KAK DA SI KUPITE APARTAMENT V GETOTO NA STOLICATA....

QSNI STE MI SI4KITE ....KATO PO4NE6 OT ONQ DETO VUV FORUM ZA INVETICII MI KAZVA 4E SI IMAL SEXY KOLA I PRASKAL PI4KI TA SVUR6I6 DO TOQ DETO MI OBQSNQVA ZA BRITANCITE I SERVITIORITE IM....MI TE NE NI 6TAT BE ..IMA OGRANI4ENIQ ....E TI KAK SI OBQSNQVA6 4E S SME EDNA OT 2-TE DURJAVI V EU S OGRANI4ENIQ V UK I NE SAMO TAM ....MA AKO MOJE6E DA SE SLOJI OGRANI4ENIE V SF 6TE6E DA E SUPER BE ....6TEHTE DA SI RAZVIVATE POTENCIALA NA RODNITE MESTA ...I DA PRAVITE STANDART I TAM
              E KOI 6E NAPRAI CEH V SELO S 20 4OVEKA ...
              NEAM DUMI ... TO I AZ KO SUM TRUGNAL DA OBQSNQVAM NA 1 300 000 PRESELNICI ...

Коментар

• Верно е че Студ.град много се натовари през последната 1-2 год. Много коли и строежи. Пред УНСС има кордон от коли 2 реда, а преди всичко се събираше на малкото паркингче пред входа.
                Като че ли и броя на студентите порастна, много народ ми се вижда. И понеже всички студенти искат да останат да живеят в студ.град и след завършването си, то се настроиха много жилища и заеха поляните. Всеки си търси щастието, кой както намери.

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi
                  Защо да не стигне до Пазарджик? Лос Анжелис е 160 км. диаметър. Всичко еднофамилни къщички. Небостъргачите са само в деловото сити. Но там има постоянен приток на свежа работна ръка от цял свят. А нас малко ни изместват Истанбул и Атина. Падаме си все пак провинция.
                  Ми то е логично че по някое време населението на земята ще стане 50 млрд. при което София и Пловдив ще се срещнат. И тогава тези с 50 дка в Ихтиман ще се зарадват и ще кажат аз съм Софиянец имам 50 дка в София. И ще почнат да плюят тези от Русе и Варна, че са провинция. Точно като селянина с 50 дка в Дружба. Вмето да се радва, че благодарение на провинционалистите дошли тук, сега земята му струва не 1 лв/м2, а в стотици пъти повече, той седнал да ги плюе.

Коментар

• Ако слушаш и британците, ние сме натрапници и им вземаме работата, ама искат някой да им сервира в кръчмата. Те няма да се принизяват. Ако може обаче да сервирам в Лондон и после да се телепортирам да спя в София, така че да не им загрозявам пейзажа. Да, ама не - ако ще им бачкам, ще живея там и ще докарам и семейството. Който не ме иска, да си сервира сам.

Та за селяните и софиянците е същото. Защото някой трябва да бачка на строежа, а не виждам някой наследствен реститут да е запретнал ръкави.

Коментар

• Защо да не стигне до Пазарджик? Лос Анжелис е 160 км. диаметър. Всичко еднофамилни къщички. Небостъргачите са само в деловото сити. Но там има постоянен приток на свежа работна ръка от цял свят. А нас малко ни изместват Истанбул и Атина. Падаме си все пак провинция.
                      http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Дали преди 1944 тези 50 декара не са били просто една нива, а собствениците не са били селяни от Герман. А сега изведнъж софиянци с 50 декатра в София. Хайде сега, който от провинцията иска внуците му да са софиянци да купува ниви в Пазарджик, може след 70 години София и до там да стигне. А за тези, които гледат още по-надалече, то да купуват ниви в Пловдивско, Старозагорско и Бургаско..... Сигурно някога София ще се казва планетата ни. И който живее на нея ще е софиянец, а ако има нива, то ще притежава земя в София )))))

Коментар

• ртстан,

много си им насъбрал на прованслиите, ама за какво им говориш, като няма да те чуят - не им отърва и не възприемат. На стадото овце и да им говориш, и да не им говориш, все тая, те едно си знаят - където видят тревица, да я изпасат. А нашата роля е друга - ние трябва да ги доим, стрижем, и други работи; като изпасат тревицата, да ги преместим на нова, тучна поляна и да си ги пазим - да не ни ги откраднат швабските или инглизките овчари. Така че успокой се, ритни някоя овца ако трябва и си живей живота честито и блажено под слънцето.
                          "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Да попитам, имаме ли си студентски град? Измишлльотина от Тошово време. В Бейрут има. В Бейрут има и дипломатическо градче, и хотелско градче, и делово сити. А, има и жилищни квартали. В СФ, както обикновено в БГ, всичко е обърнато на 180 градуса!! Всичко е достатъчно профанизирано. Типично балканско село. Пардон!! Да ме извинят селата. При тях нещата са малко по-подредени. Знае се къде е кръчмата, бара, читалището, мегдана, автобусната спирка.
                            http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• hubavo si go napisal ama me podseti za edna pogovorka, a imenno- ribata se vmirisva ot kam glavata. Taka 4e, po krotko priqteli.

Коментар

• Първоначално изпратено от sotby
                                Първоначално изпратено от rtstan
                                ...
                                ле-ле
                                на много от тях и 20г. не им стигат, в резултат ма което мрънкат цял живот и все някой им е виновен ...

винаги съм им пожелавал желанията да им съвпадат с възможностите, но за съжаление това се случва доста рядко ...

Коментар

Working...
                                X