Тук мисля някои хора пропускат фактора Мажоритарен собственик. То фундаментите може може да са ок и цената да е ниска, но собственост >50% в едни ръце в публична компания не е добре . Помните ли Меком? И там цената беше ниска и фундамента добър - да не говорим за 18%-та доходност на привилигированите акции - ама за 1 ден затвориха вратите заради факторът мажоритар. То не е случайно атера и бреф да са по-скъпи спрямо тук - тук има discount заради мажоритарят.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнениеЧесто ми се е случвало, чакам, чакам и като продам няма и месец, скочи ама яко.
Пожелавам успех!
Имаш месец!
Опитвам се да се шегувам, но не ми е смешно, че за едното има много аргументи, а за другото .... още повече
Едното и другото са: акции и кеш
Успех и на теб!
Коментар
-
Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнениеПредполагам, че си пропуснал да споменеш и "несбъднатите надежди".
Аз може би по-скоро говоря за себе си
Ще постискаме още малко, пък да видим .....
Пожелавам успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнениеТук аз приключих с минимална загуба и много пропуснати ползи.
Аз може би по-скоро говоря за себе си
Ще постискаме още малко, пък да видим .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеТук голямо надлъгване пада,чак смешно му става на човек.
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеДавай ,удари едно малко против треперенето и действай ,все ще успееш да уцелиш бутона на мишката
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеСлед тежка мрачна нощ следва хубав слънчев топъл ден.))
Коментар
-
Между другото МcDuckForTheFuck има право за едно нещо..Ако се спихне работата в Украйна, то те ще разпродадат всичко, което им е останало..Чудесен хедж. В противен случай - при растяща икономика - ще ги спукат от положителни преоценки. Да си спомним откъде идваше половината дивидент на Атера когато цената на земята растеше, а и продължава да расте.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MoreBangForTheBuck Разгледай мнениеКолега, мерси за разясненията. Интересно защо си губиш времето по време на почивката си да драскаш тук в тематаОткъде тоя интерес, особено ако нямаш акции.
Карай де, няма значение. Ако дружеството и цената не бяха интересни, никой нямаше да си губи времето да пише по цели фермани
Коментар
Коментар