IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тук мисля някои хора пропускат фактора Мажоритарен собственик. То фундаментите може може да са ок и цената да е ниска, но собственост >50% в едни ръце в публична компания не е добре . Помните ли Меком? И там цената беше ниска и фундамента добър - да не говорим за 18%-та доходност на привилигированите акции - ама за 1 ден затвориха вратите заради факторът мажоритар. То не е случайно атера и бреф да са по-скъпи спрямо тук - тук има discount заради мажоритарят.

Коментар

• Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
      Често ми се е случвало, чакам, чакам и като продам няма и месец, скочи ама яко.
      Пожелавам успех!
      Дръж кеша и не бързай, тогава!
      Имаш месец!

Опитвам се да се шегувам, но не ми е смешно, че за едното има много аргументи, а за другото .... още повече
      Едното и другото са: акции и кеш
      Успех и на теб!

Коментар

• Споко бе Европа пуска печатницата за пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнение
          Предполагам, че си пропуснал да споменеш и "несбъднатите надежди".
          Аз може би по-скоро говоря за себе си
          Ще постискаме още малко, пък да видим .....
          Често ми се е случвало, чакам, чакам и като продам няма и месец, скочи ама яко.
          Пожелавам успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
            Тук аз приключих с минимална загуба и много пропуснати ползи.
            Предполагам, че си пропуснал да споменеш и "несбъднатите надежди".
            Аз може би по-скоро говоря за себе си
            Ще постискаме още малко, пък да видим .....

Коментар

• Има потенциал за разтеж,а щом има държа здраво и не пускам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                Тук голямо надлъгване пада,чак смешно му става на човек.
                Тук аз приключих с минимална загуба и много пропуснати ползи.

Коментар

• Тук голямо надлъгване пада,чак смешно му става на човек.

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                    Давай ,удари едно малко против треперенето и действай ,все ще успееш да уцелиш бутона на мишката
                    като гледам как вървят нещата тук..бая малки ще трябва да ударя...и пак няма гаранция че трепета ще изчезне

Коментар

• Парите се държат от инвеститорите.,акциите от мажоритарите,следователно
                      ще наблюдаваме играта смяна на кутиите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                        След тежка мрачна нощ следва хубав слънчев топъл ден.
                        ))

Коментар

• След тежка мрачна нощ следва хубав слънчев топъл ден.

Коментар

• Между другото МcDuckForTheFuck има право за едно нещо..Ако се спихне работата в Украйна, то те ще разпродадат всичко, което им е останало..Чудесен хедж. В противен случай - при растяща икономика - ще ги спукат от положителни преоценки. Да си спомним откъде идваше половината дивидент на Атера когато цената на земята растеше, а и продължава да расте.

Коментар

• Давай ,удари едно малко против треперенето и действай ,все ще успееш да уцелиш бутона на мишката

Коментар

• Първоначално изпратено от MoreBangForTheBuck Разгледай мнение
                                Колега, мерси за разясненията. Интересно защо си губиш времето по време на почивката си да драскаш тук в темата Откъде тоя интерес, особено ако нямаш акции.
                                Карай де, няма значение. Ако дружеството и цената не бяха интересни, никой нямаше да си губи времето да пише по цели фермани
                                абе най-добрата акция на БФБ-то е това-бих разкешил целия си потфейл и бих навлязъл тук,но просто ми треперят ръцете и не мога да се справя с емоциите които предизвиква тази мислъл в мен...какво да правиш...съдба...

Коментар

Working...
                                X